Ne olur yardım edin.. Uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum düşünmekten..

yas18

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2015
91
38
88
Merhaba.. Size her şeyi en baştan anlatacağım. Bundan iki sene önce bir sevgilim olmuştu. Ve beni öpmeye kalktığında aklıma bir anda çocukken yaşadığım bir tramva geldi, ittim onu geriye doğru izin vermedim öpmesine.. Beynimin en dibine itelemişim bunu meğersem.. Hatırlamak istememişim ama öpmeye kalkınca, hafızam beni rahat bırakmadı.. Ben 6 yaşımdayken amcam olacak şerefsiz bana taciz etti.. Parka götürcem deyip tenha yerlere götürürdü.. Oyuncak alırdı kucağıma gel derdi.. Sözlü tacizi de oldu pisliģin..Yazarken bile kendime göz yaşlarıma hakim olamıyorum allahim sabir ver.. O güne kadar bunu anımsamamıştım.. 2 senedir gecelerce ağladım.. Erkeklerden uzak durdum hep.. Korktum dua ettim.. O iti görmiyim diye.. Kimseye anlatamadım beni yaftalarlar diye utancımdan.. Kendi rızanla olmuş derler diye.. Ses etmemişsin derler diye..Her neyse şimdiyse bir sevgilim var.. Yaklaşık iki haftadır sevgiliyiz. Ve bilmiyorum bir anda öptü beni ben de karşılık verdim.. Eskisindeki gibi itmedim..O an da ben de istedim bunu, yalan söyliyemem. Mutlu olayım istedim unutayım istedim. Ama bu öpmenin dört gün geçti üzerinden.. Ne uyuyabiliyorum ne yemek yiyorum bilmiyorum. İçimde bir şey var beni rahat bırakmıyor çocukluğum rüyalarıma giriyor.. Sizce bu olayı sevgilime anlatmalı mıyım? Yani yakınlaşmaktan korkuyorum artık.. Bunu ona söylemem lazım.. Yakınlaşmak istemediğimi başka türlü anlatamam ki..Tepkisi ne olur? Beni suçlar mı sizce? Bu arada Allahım hepimizin derdine bir çare versin.. Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.

Tacize ugradigini sevgiline yada esin olursa onada soyleme. Cunku erkek milleti isine gelmedimi onlari bi bir canini yakacak sekilde yuzune vurur.cok gecmis olsun. Ifade edilemez birsey olsa gerek. Boyle serefsizler ölsün be!
Teşekkürler yorumunuz için.. Böyleleri ölmesi gerekirken masum insanlar ölüyor ya işte üzüntüm buna..

Bence de Kesinlikle soyleme. Terapi gör kurtulmaya bak bu histen ondan sonra evlenirsin veya yakinlasirsin Neyse. Ama Karşındakine söylemek sana fayda sağlamaz. Aksine adamın canı sıkıldıkça yüzüne vurur

Teşekkürler yorumunuz için.. Böyleleri ölmesi gerekirken masum insanlar ölüyor ya işte üzüntüm buna..
Rica eseirm. Ama kesinlikle ailenden baskasina anlatma.
Senin acini hice sayip canini acitmak icin kullanirlar. Yaninbendem tavsiye. Sen bilirsin tabiki yinede.

Rica eseirm. Ama kesinlikle ailenden baskasina anlatma.
Senin acini hice sayip canini acitmak icin kullanirlar. Yaninbendem tavsiye. Sen bilirsin tabiki yinede.
Aileme de anlatamıyorum ki.. Yanlış anlamışsın derler aile ilişkisi bozulmasın diye.. Ama yaşadığımı bir ben bilirim bir allahım..

Bence de Kesinlikle soyleme. Terapi gör kurtulmaya bak bu histen ondan sonra evlenirsin veya yakinlasirsin Neyse. Ama Karşındakine söylemek sana fayda sağlamaz. Aksine adamın canı sıkıldıkça yüzüne vurur
Tesekkur ederim..

Soylemezdim
Erkegi kadini yok bunun insan oglu vakti gelir dan dan en sakladigin dibine attigin sirlarini yuzune oyle bi vururki.
Tedavi ol canm anlatcaksan piskologuna anlat
Gecmis olsun

Bu unutmaya çalıştığın kötü bi olay bence hayatında sürekli olacak insanlara anlatma ama bana kalırsa bir uzmanla görüş. Ve bu geçmişte kaldı artık kendini koruyabilecek kadar büyüksün bir daha böyle birşeye maruz kalmayacaksın bunu kendine sürekli söyle.

Canım kimseye bir şey anlatmak zorunda değilsin. Henüz kendimi hazır hissetmiyorum dersen o da anlayışla karşılar bence. Ve ben profosyenel bir destek almanı öneriyorum sana.
Yine de şunu unutma, o hayvanların yaptığı şeylerin senin hayatını etkilemesine izin verme, sen artık yetişkin bir kadınsın. Yüzleşmeye ve atlatmaya çalış. Ama yardım da alman gerek bence. Allah sabır versin güzel şeyler çıkarsın karşına.

Hep korkum bundan ya kendimi koruyamazsam diye.. Ama o zaman çok küçüktüm taciz nedir bilmiyordum bile.. Şimdiyse olgunlaştım. Büyüdüm.

Amin inşallah rabbim tüm kadınları çocukları korusun..

Y yas18 psikoloğa git mutlaka. Amcanın nasıl bir pislik olduğunu da anlat bnce annene filan belki tek sana yapmamıştır herkes görsün serefsizin gerçek yüzünü. Tüylerim diken diken oldu ya

söyleme..... erkekler gününbirinde illa yüze vurur.. ha 5 yıl ha 50 yıl sonra...

Aileme de anlatamıyorum ki.. Yanlış anlamışsın derler aile ilişkisi bozulmasın diye.. Ama yaşadığımı bir ben bilirim bir allahım..
yanlış anlamışsın diyemezler. küçük bir çocuk bunun yanlış oldugunu bilemez... anlat annene vede babana...

Ben de söylememen gerektiğini düşünüyorum malesef. Ama bunun için mutlaka psikolojik destek al. Ailene ve sevgiline de başka şeyler için olduğunu anlat.

Aileye bile söylenmiyor işte. Hele bir de o pisliği arada bir görmek zorundaysan her seferinde daha da kin dolarsın ama yine de bir şey yapamazsın. Bu durumda çare seni tanımayan birinden profesyonel destek almak.

Kesinlikle bir psikoloğa görün ilerde evlensen daha kötü sıkıntılar çekersin düşünmekten.
Senin adına çok üzüldüm Allah sabır versin kuzum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…