- 11 Ağustos 2011
- 5.846
- 3.396
- 373
ne yapacağımı?
kime başvuracağımı?
ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
sorum annem emeklilik maaşı alabilir mi?
annem şeker hastası ama açlık 300 bazen 450 lerde nadiren 200 lerde
yıllar önce kısmi felç geçirdi tam etkisi geçti artık düzeldi dedik
işe girdi ama çok zor çalışıyor işe girdikten 86 gün sonra fıtık oldu 1 ay işe gidemedi ama sonra ssk işlesin bana babanızdan fayda yok dedi (fıktık olduktan sonra ilk 10 gün yürüyemedi bile çok zordu çok korktum) işe döndü ve 90 gün olmadığı için iş görememezlik alamadı (ağustos 2017 da işe başladı ekim 207 de fıtık oldu)
gözünda kanama var 2 yıldır takipte gözüne iğne batırıyorlar
%40 gözlerin görmüyor demişler ki önceki randevusuna 1 ay işe gitmedim ssk m işliyor burada işimden olmayayım dedi gitmemişti bu defakine gözleri görmemeye başladığı için gitti
annem emekli olabilir mi?
kime başvuracağımı?
ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

sorum annem emeklilik maaşı alabilir mi?
annem şeker hastası ama açlık 300 bazen 450 lerde nadiren 200 lerde
yıllar önce kısmi felç geçirdi tam etkisi geçti artık düzeldi dedik
işe girdi ama çok zor çalışıyor işe girdikten 86 gün sonra fıtık oldu 1 ay işe gidemedi ama sonra ssk işlesin bana babanızdan fayda yok dedi (fıktık olduktan sonra ilk 10 gün yürüyemedi bile çok zordu çok korktum) işe döndü ve 90 gün olmadığı için iş görememezlik alamadı (ağustos 2017 da işe başladı ekim 207 de fıtık oldu)
gözünda kanama var 2 yıldır takipte gözüne iğne batırıyorlar
%40 gözlerin görmüyor demişler ki önceki randevusuna 1 ay işe gitmedim ssk m işliyor burada işimden olmayayım dedi gitmemişti bu defakine gözleri görmemeye başladığı için gitti
annem emekli olabilir mi?