ne akıl wewrlim ki olan olmuş
üzülmemeye çalış..
onla dewam edip etmeyeceğine de sen karar werebilirsin sadece
uzakta olmak daha da kötü..göremeyince,yüzyüze konuşamayınca daha
çok için içini yer..allah yardım etsin..
allahım ayy valla bı kadınla beraber oldum deseydı sevdıgım brır pat duser bayılırdımmm aferın kıssss ıı dayamıssınn ben kendımce solıyeyeım belkı esım olsa bılmeden amam severken ben varkennnn ılla cınsel olacak dıye bsıey yokkk baska brıısıyle olması benı kahrederdıııı bı daha asla gorusmek ıstemesdımmm ama sevgılın senden saklamamıs orasıı bırazz dusunduruyo ınsanıııı
ben sevgilimle 2senedir beraberim..ünv. tanıştık okul bitince o memleketine gitti..yaklaşık 3 aydırda yüzyüze görüşmüyoruz..hep msnde görüşüyoruz..dün aşam yine msnde konuşuyoduk..1haftadır benim içimde çok büyükbi sıkıntı vardı onun bişy yaptığını düşünüyodum ama hiç sormadım dün akşam sabredemedim ve sordum..beni üzcek bşy yaptınmı dedim EVET dedi zaten bben o an yıkıldım..ne yaptın dedim (burasını yazmaya utanıyorum) bi kadınla beraber olmuş(nasıl kadın olduğunu anlamışsınızdır).ve buda benim 2. yıkılışım oldu..
ben onu o kadar severken bi an bile onu düşünmeden yapamazken o bana bunu nasıl yaptı..şu an düşünmekten kafayı yemek üzereyim..çok ağladı yalvardıköpek gibi pişmnım dedi bende affettim dedim dün gece ama şu anda çok kötü hissediyorumm kendimi:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sizce ne yapmalıyım lütfen bi akıl verin bana:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
yapicak bisey yokki canim..
olan olmus...
bence sen iyi düsün tasin biraz zaman ver kednine hic arayip sorma bakalim o ne yapicak...
egerki oda arayip sormazsa degerini fazla düsürme ve arkana dönmeden birak derim sadece...
canim olabilir böyle seyler olmasa daha iyi tabiki...
ama erkegin ihtiyaci onlar biz gibi dayanamiyorlar bi yerde patlak veriyorlar:)
sende bunu kafana takma bence bi kere olmus yanlis yapmis deyip gec...
bi dahaki olursa yine o zaman cidden biseyler düsün...
miiracle arkadasimiz ne güzel demis...
sana hic söylemeseydi ve sonradan duysaydin daha cok yanmazmiydi canin...
hatta ve hatta benim olayda bide su gercek varki
ben beraber degilken yasamis böyle birseyi..
ama insan ister istemez tavir koyuo...
zamanla gecer cnm unutur gidersin...
birak sevgiliyken bi kere yapsin bu hatayi..
evlendiginiz zaman yapmis olsa daha cok üzülürsün...
allah göstermesin tabiki
bence seninle paylaşması çok önemli bir durum. demekki senden hiç bişey gizlemek istemiyor...
ama şöyle bişey var, bir defa aldatırsa bunun devamıda gelir diye düşünüyorum...
bence sen bir süre msn den uzak dur, eğer senle görüşmek istiyorsa gercekten telefonunu arasın. ilk aramada bence hiç açma baya zaman geçsin, biraz merak etsin seni hatta çok merak etsin .. sonra cok ısrar ederse konuşmak icin, konuş derim ben. bir dinle niye yapmış böyle bişeyi, çok mu pişman, hiç pişman değilmi yoksa, ses tonundan anlarsın zaten ..inşallah herşeyin hayırlısı olur senin için.. ve sakın kendini çok üzme...
haklısın aslında canım..biiyomusun bide o benim ilk aşkım belki bu yüzdende canım çok yandı..söylemese sonra duysam tabiki daha kötü olurdu..
ilk ask...
cok iyi anliyorum seni cnm...
bence gercekten fazla kafana takma ve süründür onu...
akli basina geleciktir bir daha yapamicak kadar akillanir hem...
tabiki hepimiz isteriz sevdigimiz erkegin sadece bize kendimize ait olmasini...
böyle bir seyi duydugumda ben küplere binmistim cok sinirlenmistim gözüm kararmisti onu asla affetmem demistim...aramadim sormadim..biraz olsa dahi canini yaktim...
ve sonunda affettim...
bi daha da yapmadi zaten...
benimle herseyini paylasirdi...
agzinda gizli sakli tutamazdi hic birseyi...
bi yerde muitlaka kacirirdi...
ama cidden sen fazla üzülme göz yum...
ama onuda el bebek gül bebek büyütme biraz burnu sürtsün anlasin senin ne kadar kirildigini
ona sunu sor bence aynisini ben yapsaydim ne yapardn de?
aldatmis iste dahasi var mi...
cok kotu yahu..
afetmek bilmiyorum ama bence o kadar da kolay degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?