Ne olur yardım edin!!!

o sorunun cevabi belli ise bence bu sorunun cevabi da gayet belli.
o kadar rahatki erkekler artik dayanamiyoruz ihtiyacimiz var gibilerinden zirvalilara girip aldatiyolar iste basbaya aldatiyolar senin ilk defa onunla yasamak istedigin seyleri o gidip adini dahi bilmedigi birisi ile para karsiliginda hem de gayet mikrop dolu hastalikli yerlerde yapiyo.. belki hastalik bile kapti.. affetmek kendine haksizlik degil mi bu durumda???

sordum canım "bu bi hayat kadını..sen kızsın bunu yapabilicen birisi yok''dedikötükedihüso

bu durumda sen de artik bakir degilsin ve bakir biri ile evlenmeyi dusunuyordum artik olmaz diyebilirsin gayet.
ki bence durum da budur.

ayrica bunu yapabilecegin birisi yok degil sen tercih etmiyorsun degilse bunu istesen havada karada yaparsin!!

aynen arkadasim sana katiliyorum...erkek icin bu bi nevi ekmek su gibi cinsellik olayi...
ama en sevdigim kuzenimin basina gelmis bir olaydir bu...
beraberlerken hep durmadan hayat kadinina gidermis eniste beyy...
ve benim kuzenimde göz yumardi izin verirdi gitmesin bisey demezdi ihtiyaci sonucta gitsin yapsin gibi seyler söylerdi bana...ben bunu hos karsilamiyordum bnelki cok fazla farkli düsündügüm icin...
evlendiler sonunda...ama sonuc yine ayni adam birakamadi hayat kadinlarini...
bir süre mutlu mesut gecindiler...kuzenimden gizli sakli yapmis bu isleri...
ve sonradan itiraf etmis..
ve kuzenim katlanamadi ve bosandi...
bi yerde istemedigini ve sadece ona ait olmasini istedigini göstermeliydi kuzenim...
bu arkadasimizda öyle yapsin...
böyle birsey bi daha olursa affetmiyecegini anlatsin bu hissi versin erkek arkadasina
erkege hic bir sey olmaz...
bi gün üzülür iki gün üzülür...
ama bizler cok üzülüyoruz cok cekiyoruz,,,

canim sana katiliyorum haklisin fakat bi kere yapmis...
bence ikinci defa olursa yolunu ayirsin derim...
bi erkek egerki gercektende seviyorsa ve kaybetmek istemiyorsa o zaman yapmaz sevdigini düsünür bu konuda derim ben...

kuzeninede çok üzüldüm cnm..bende bidaha yaparsa affetmem ama yapmaz heralde bida...

erkekler hep böyle canım . yapabilecek bişey yok.onların organlarını kesip atacan kökünden.

canim sana katiliyorum haklisin fakat bi kere yapmis...
bence ikinci defa olursa yolunu ayirsin derim...
bi erkek egerki gercektende seviyorsa ve kaybetmek istemiyorsa o zaman yapmaz sevdigini düsünür bu konuda derim ben...

bence acikcasi ilki de sonuncusu da ayni kapiya cikar.
baska birisi ile birlikte olmus mu olmus. netice olarak bu bir daha yapmayacagi anlamina gelmiyor yapsa bile artik uzak olunma etkisi ile de soylemez.
belki daha evvel de yapti bilmiyoruz kimse bilemez kendisinden baska.
ilk seferinde yaparken sevdigi neden aklina gelmiyor madem? kusura bakmayin kizlar ama bu konu oyle aa canim olmus bitmis takma kafana dencek bir konu degil.

sevgilinizin bence saglik testinden gecmesi sart arkadasim bu arada, tabi evlenmeyi dusunuyorsan onunla hala.

kuzeninede çok üzüldüm cnm..bende bidaha yaparsa affetmem ama yapmaz heralde bida...

sen iyice düsün cnm...hepimizde iyi taniyorsun sonucta sevgilini...iliskini gözden gecir...herseyin bi ikinci sans hakettigini düsünüyorum ben sonucta ama bi bir kere olur sadece ben bi kere affettim ikinci sansi verdim bi daha yapmadi öyle birsey..
insallah sendede öyle olur...

ben bi kere verdim valla bu sansi...zaten benimle beraberken yapmamis...ama kendimi aldatilmis hissettigim icin baya bi sürünmüstüü...agir bi konu...sende haklisin arkadasim ne dieyim ki..herkesin düsüncesi farkli bu konudaa.s

ben inanıyorum öle olucak...

valla ben asla affetmem midem almaz sen kendin iyice düşün karar ver için rahatsa kaldırabileceksen devam et ama bende çok yanlış affetme derim

ben de işin sağlık yanına bakanlardanım...
bence onu en ağır şekilde cezalandır...

tamam affetmişsin ... ama bence çok iyi düşün...

onunla evlilik düşünüyorsun madem bunu da düşünmelisin canım... bir arkadaşımızın dediği gibi o tarz yaşanan ilişkilerde hastalık kapma riski çok çok fazla...
sana yaşatmayı uygun gördüğü şeyler bunlar mı sor bakalım arkadaşa ? kendi sağlığı önemsizse seninki de mi önemsiz ??

gerçekten zor bi durum ya bu seni gerçekten seviyormu bundan eminmisin çünkü erkekler öyle birşeyki bir kaç saniyelik zevk için herşeyi yaparlar bizler gibi değiller bence bi şans daha ver tabi sevgisinden eminsen
okadar da dert etme

bencede sölemeyebilirdii demek ki wicdanı biraz olsun war ..ama erkeklerrr böle işte.. bencee yapan bi daha yapar we yapmaya dewam eder belkide bundan ders alır bi daha hiç yapmaz buna sen karar wericeksin...erkekler böyleeee iştee..umarım senn için hayırlısı olurr:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…