ya braz cinsellikle lgili olcak ama erkekler çin cinsel ilişk ihtiyaç gibi bişi belkide sana dokunmamak için yada sana kıyamadğından dolayı seninle dilde başka bi kadınla( kadında ğer hayat kadını tarzı bişise) o yüzden beraber olmuştur...
sorsa bile hepimiz bu sorunun cevabini biliyoruz...
seni affetmem seni öldürürüm gibi sacma cevaplar alicaktir...
orasini hic karistirmasin bence...
ve kendi kafasina göre ona tavrini koysun onun anlayacagi bi sekilde...
oda pisman olsun bu yaptigindan...
ve anlasin arkadasimizin ne kadar degerli oldugunu ve böyle olaylara laik olmadigini
ona sunu sor bence aynisini ben yapsaydim ne yapardn de?
aldatmis iste dahasi var mi...
cok kotu yahu..
afetmek bilmiyorum ama bence o kadar da kolay degil
sordum canım "bu bi hayat kadını..sen kızsın bunu yapabilicen birisi yok''dedikötükedihüso
ya braz cinsellikle lgili olcak ama erkekler çin cinsel ilişk ihtiyaç gibi bişi belkide sana dokunmamak için yada sana kıyamadğından dolayı seninle dilde başka bi kadınla( kadında ğer hayat kadını tarzı bişise) o yüzden beraber olmuştur...
o sorunun cevabi belli ise bence bu sorunun cevabi da gayet belli.
o kadar rahatki erkekler artik dayanamiyoruz ihtiyacimiz var gibilerinden zirvalilara girip aldatiyolar iste basbaya aldatiyolar senin ilk defa onunla yasamak istedigin seyleri o gidip adini dahi bilmedigi birisi ile para karsiliginda hem de gayet mikrop dolu hastalikli yerlerde yapiyo.. belki hastalik bile kapti.. affetmek kendine haksizlik degil mi bu durumda???
kuzeninede çok üzüldüm cnm..bende bidaha yaparsa affetmem ama yapmaz heralde bida...aynen arkadasim sana katiliyorum...erkek icin bu bi nevi ekmek su gibi cinsellik olayi...
ama en sevdigim kuzenimin basina gelmis bir olaydir bu...
beraberlerken hep durmadan hayat kadinina gidermis eniste beyy...
ve benim kuzenimde göz yumardi izin verirdi gitmesin bisey demezdi ihtiyaci sonucta gitsin yapsin gibi seyler söylerdi bana...ben bunu hos karsilamiyordum bnelki cok fazla farkli düsündügüm icin...
evlendiler sonunda...ama sonuc yine ayni adam birakamadi hayat kadinlarini...
bir süre mutlu mesut gecindiler...kuzenimden gizli sakli yapmis bu isleri...
ve sonradan itiraf etmis..
ve kuzenim katlanamadi ve bosandi...
bi yerde istemedigini ve sadece ona ait olmasini istedigini göstermeliydi kuzenim...
bu arkadasimizda öyle yapsin...
böyle birsey bi daha olursa affetmiyecegini anlatsin bu hissi versin erkek arkadasina
erkege hic bir sey olmaz...
bi gün üzülür iki gün üzülür...
ama bizler cok üzülüyoruz cok cekiyoruz,,,
canim sana katiliyorum haklisin fakat bi kere yapmis...
bence ikinci defa olursa yolunu ayirsin derim...
bi erkek egerki gercektende seviyorsa ve kaybetmek istemiyorsa o zaman yapmaz sevdigini düsünür bu konuda derim ben...
kuzeninede çok üzüldüm cnm..bende bidaha yaparsa affetmem ama yapmaz heralde bida...
erkekler hep böyle canım . yapabilecek bişey yok.onların organlarını kesip atacan kökünden.
bence acikcasi ilki de sonuncusu da ayni kapiya cikar.
baska birisi ile birlikte olmus mu olmus. netice olarak bu bir daha yapmayacagi anlamina gelmiyor yapsa bile artik uzak olunma etkisi ile de soylemez.
belki daha evvel de yapti bilmiyoruz kimse bilemez kendisinden baska.
ilk seferinde yaparken sevdigi neden aklina gelmiyor madem? kusura bakmayin kizlar ama bu konu oyle aa canim olmus bitmis takma kafana dencek bir konu degil.
sevgilinizin bence saglik testinden gecmesi sart arkadasim bu arada, tabi evlenmeyi dusunuyorsan onunla hala.
ben inanıyorum öle olucak...
sen iyice düsün cnm...hepimizde iyi taniyorsun sonucta sevgilini...iliskini gözden gecir...herseyin bi ikinci sans hakettigini düsünüyorum ben sonucta ama bi bir kere olur sadece ben bi kere affettim ikinci sansi verdim bi daha yapmadi öyle birsey..
insallah sendede öyle olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?