ona biraz daha zaman tanımalı mıyım,konusmayı sonlandırmalı mıyım ?
bunu ben de düşündüm fakat aile ve çalışma ortamını gördüğüm için bi güven yarattı sanırım
ah bir anlasam,ilk tanıştığmzda uzun bi ilşkiden cıktığı için kafa dinlemek istiyorum diyordu 7ay önce felan konustuğumuzda,en son da işte işini gücünü yerine oturtup düzen kurduktan sonra diyo ,insan bi acabaya düşüyor bana mı mesaj vermek istiyor burda diye,bi yandan da istemese konusmayı keser sonucta diyorum sanırım ben ufaktan sıyırıyorum artıksenden yana sıkıntı yok zaten.
sorun onun kararsızlığı.
tam aşık olamadı mı acaba, ya da kendine mi güvenmiyo?
Hani ortada adı konmuş birşey olmasa da içte bir his varsa olur ya böyle kıskanma halleri ben hep ona bağladımDaha böyleyken hesap sormaya başladıysa
Bu adam ciddi olduğunda neler olur bi düşünsene
Dediğiniz gibi yapıyorum kısa cevaplar veriyorum olabildiğince karşılk veremeyeceği şekilde cevaplar atıyorum hep ama bu sefer de o konuşturmaya çalışıyor sorular soruyo uzatıyor konuyuHer zaman derim ne istedigini bilmeyen insandan uzak duracaksin. Zira insani yipratirlar, ki siz acikca sormussunuzda. Dediginiz gibi bende sevmem belirsizligi. Ben sizin yerinizde olsam bu saaten sonra yazmazdim sanirim o yazdiginda ise kisa kisa cevaplar verirdim.
Dediğiniz gibi yapıyorum kısa cevaplar veriyorum olabildiğince karşılk veremeyeceği şekilde cevaplar atıyorum hep ama bu sefer de o konuşturmaya çalışıyor sorular soruyo uzatıyor konuyu
Baskasiyla beraber. O iliski sallantida. Sen ceptesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?