Ne olur yardm edin.

Çok duygulandım canım. Umarım hiç ayrılmazsınız:teselli:

bu gelişme bana sevinçten gözlerimi doldurttu.. Keşke hemen o eviniz olsa da siz orada hep beraber olsanız dedi bir ses içimden...

Size şapka çıkartıyorum

kızlar cok cok tsk ederim desteginiz için.Allah hepinizden razı olsun yalnız bırakmadınız beni.Allah ömür verdigi sürece herseyin o resimdeki gibi olması için elimden gelenin fazlasını yapacagım.

işyerinde olmasam oturup hüngür hüngür ağlıcam.ben bu yuvalardaki çocuklara çok üzülüyorum.canım ya kıyamam ona ben.hislerimi
anlatamıcam.Allah ordaki çocuklara yardım etsin

ben de zamanında cok istemistim bi cocugu surekli ziyaret edebilmeyi, hatta arayip detaylari ogrenmistim fakat bazen h.sonu mesai oluyor isyerinde, bazen evimin isi cok oluyor tek yasadigim icin, butun is h.sonuna kaliyor, bazen gidemeyebilirdim o yuzden vazgectim...

ama evlenemezsem yapicam boyle bisey artik

ne güzel yaa bir çoğumuzun yapamadığını sen yapıyorsun, eminim çok güzel bir duygudur...
Biribrinize sıkı sıkı sarılın, bence sana ilerisi için destek olacak bir arkadaş büyüyor...

cnm aranızın duzelmesıne çok sevndm ama bir de şu yönden bakıyorum,sonuçtta onu bir aile gelip evlat edineblr,sen onu göremeyeblrsn acaba bu kdr bağlanman doğru mu ?senin üzülme ihtmalın nedenyle söylyrum bunları yoksa yaptığın o kdr gzl birşey kii

ne şanslısınız ki böyle güzel-içten gerçek bir sevgiye sahip olmuşsunuz..
o yavru da ne şanslı ki sizin gibi güzel-gerçek bir sevgiye sahip olmuş...
size sonsuz saygı ve tebriklerimi yolluyorum..a.s.

Canım yalnız belli ki ailesi onu oraya terketmiş. Eğer ileride sen de onu terkedersen psikolojisi ne hale gelir bunları çok iyi düşünüp tartman gerekir. Çünkü bu işlerde sorumluluk çok büyük.

inan yaptigin bu seyi ayakta alkisliyorum
ne mutlu sana ki öylesine saf bir sevgiyi yasiyor ve yasatiyorsun
cok duygulandim allah kalbine göre versin cnm opuyorumnanaktan

ay cok duygulanmıdmm yaaaa ewet onun bizim bilmedigimiz hissetmedigimz cok hassas oldugu yönleri hisleri wardır tekrar yalnız kalcagından terkedilceginden korkuo o yüzden böle yapıo ccanım benim yaa.. sende cok ii biriymissin takdir ediorum seni cok sewp işliosun gercekten bu yaptıınn karsılıgınıda werir Allah sana:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…