• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur yardm edin.

ah canım yaa
ayakkabımı bu gidip alsın
devlet korumasındaki çocuğu bekar birine verirmi
hoş evli bile olsa yaş ve maddi şartları var[/QUOTE]

bu konuda pek bi bilgim olmadigi icin boyle yazdim,,yas ve maddi sartlari biliyodum ama bekara veilemiyecegini bilmiyodum acikcasi(utandim:kedi:)

fakat seni takdir etmedim degilalkisalkisalkis,ne kadar duyarlisin,keske herkes senin gibi olabilse,,RABBIM sana guc versinde bu iyiliginden geri aklma:Saruboceq:

bu konuda pek bi bilgim olmadigi icin boyle yazdim,,yas ve maddi sartlari biliyodum ama bekara veilemiyecegini bilmiyodum acikcasi(utandim:kedi:)

fakat seni takdir etmedim degilalkisalkisalkis,ne kadar duyarlisin,keske herkes senin gibi olabilse,,RABBIM sana guc versinde bu iyiliginden geri aklma:Saruboceq:

canım benim gücendirdiysem özür dilerim:) :1hug:

bende önceden sık sık giderdim.........
her gittigimde ordaki çocuklara üzülürdüm eve gelene kadar aglar.........bir kaç gün etkisinden kurtulamazdım.......
şimdi arada gidiyorum.........ve ordaki çocukların sevgiye çok ihtiyaçları var...........
her gittigimde her biri anne diye kucagıma atlarlardı.........
anne gibi görüyorlar ve baglanıyorlar.......sanada baglanmış canım ve seni gerçekten özlemiş ve kırılmışta...
ama çocukalr bizler gibi degil.......herşeyi çabuk unutuyorlar.........
senin yapmam gereken daha çok sevgini göstermek ve o her seni ittiginde ......kızdıgında senin ona dahada yakınlık göstermen gerekiyor..........sabırla........
ve o çocugun gönlini alman gerekiyor.........dğzelir eski haline gelir canım..........

hem biliyormusun ....ne çok sevaba giriyorsun ........keşke hepimiz senin gibi olsak........

sevgiler canım

kızlar yardımıza cok ihtiyacım var.sabahtan beri aglamaktan gözlerim bitti..
8 ay önce cocuk esirgeme kurumuna ziyarete gittigimde 6 yasında bir kız çocuğuyla tanıstım.birbirimize o kadar cok ısındıkki artık özellikle onu görmeye gider olmustum.kurumun belli kuralları oldugu için her istedigimde gidemiyordum ziyarete.müsade edilen zamanla görüsüyorduk.görüsemedigimiz zamanlarda telefonla nasıl oldugunu ögreniyordum,müdür izin verirse onunlada telefonla konusuyorduk..
ben 20 gündür sehir dısındaydım.3-4 gün önce geldim.gitmeden önce görüsmeye gittim.20 gün gelemeyecegim yanına ama sık sık arayacagım seni dedim.gelmeyeceksen arama dedi küstü gitti.ne yaptıysam o gün tekrar görüsmek istemedi benimle.aradıgımdada zar zor telefonla konustu benimle.cok üzüldüm agladım.ben aglayınca "beni neden götürmedin bende cok aglıyorum" dedi.acıklama yaptım ama cocuk işte anlamadı.daha sonra sık sık aradım ama konusmadı benimle.müdürden ögrendim nasıl oldugunu..
bugun gittim görüsmeye.uyuyordu.uyanmasını bekledim bas ucunda.ellerini tuttum öptüm kokladım.o kadar özlemiştimki.gercekten cok seviyorum onu..uyanınca önce güldü sarıldı.sonra tekrar iteledi.git istemiyorum seni dedi.beni bıraktın sende beni görme artık dedi..aldıgım hediyeleri kabul bile etmedi.neden gittigimi,onu neden yanımda götüremedigimi,neden ziyarete gelemedigimi anlattım..ama olmuyor yine kırgın bana..beni görünce kırgılıgı gecer sanmıstım ama hala aynı.bi cocuk neden bu kadar kin yaparcasına uzak dururki?müdüre hergün beni sormus.cok özledim onu demiş.ama onu bıraktıgımı düsündügü için özlemini bile sadece 3 saniye sarılarak gösterebildi.sonrada küstü gitti.

ben onu cok seviyorum.cok özlüyorum.lütfen bir akıl verin.ne yaparsam onun gönlünü alabilirim?mafoldumben

Ilk önce seni taktir ettimi belirtmek istiyorum a.s.
Insanlar kendi canindan kanindan olan cocuklarina ilgi göstermesken
Sen hicbir kan bagi yokken o minicik yavruyla ilgilenmen onun icin üzülmen
Beni cok dugulandirdi pess etme canim dogru yoldasin :enbuyukkk:

çocuk için çok daha vahim bir durum...

şahsi görüşüm eğer mutlak sonuca ulaşılmayacaksa, ki mutlak sonuç sürekli birliktelik. yuvada kalan çocuklara ayrılık acısını yaşatacak tutumdan uzak durulmalı.

cnm inan okurken cok duygulandım yazdığın şeylere.bugün gittinmi gördünmü naptın cok merak ediyorum.inş paylaşırsın bizlerle.

senağlama
kıyamam yahh off
sen ona uzaktada olsan sevgini hissettir ki o yavru kendini hep özel hissetsin
off mektuplar yaz dicem ama o daha 6 yaşında unuttum,okumayı yazmayı söksün mektuplaşırsınızda.

tsk ederim canım..evet cok hassas cok kırılgan..yok asla küstü diye gitmemezlik yapmam yapamam.zamana bırakırsamda iyice küser diye cok daha titriyorum üstüne.kendimi cok gaddarmıs gibi hissediyorum.minicik cocugu üzdüm.onu asla bırakmam ama bıraktıgımı sandı.hergün aradım ama yanında istemiş beni demekki.ne yapıp ne edip alıcam gönlünü.

canım,zamana bırak derken yani yine her zamanki gibi yanına gitmeye devam et...ara sor..ilgine devam et ama bu mevuzyu unutturmaya çalış....yani nihayetinde o da bi çocuk...ilgisini başka şeylere kaydırmaya çalış...hediye almaya dvm et ama bunu sürekli yapma....çok akıllı bi kıza benziyor belki hediyelerle kandırmaya çalıştığını düşünür...ona sevgini konuşarak anlat...

kendinide suçlama...bilemezdin böyle olacağını....:1hug:

her zmanki gibi devam et akışına bırak...zaman herşeyin ilacıdır...zaman biz büyüklere bile neleri unutturuyor....eminim zamanla o da unutacaktır bunu...

kızlar cok tsk ederim yorumlarınız için..Allah razı olsun vakit ayırıp destek oldugunuz için..

bu sabah gittim.önce pedagogla görüstüm.cünkü gercekten nasıl davranmam gerektigini sasırdım.pedagog durumun cok normal oldugunu,beni cok sevdigi için naz yaptıgını,terk edilme korkusu yüzünden cok hassas oldugunu anlattı.bugun görüsmeyin ben onunla konusuyum sonra sizinle görüstürecegim dedi.onunla görüsünce ben sizi arayacagım dedi..aksam aradı..pedagogun ilk dedigi sey "beden ve yas olarak bi cocuk olabilir ama onun yüregi olgun bi hanım gibi" dedi..gercektende öyle cok olgun bi cocuk.pedagoga "onu affetmek istiyorum cok canım acıyor ama beni bidaha bırakıp giderse ölürüm" demiş..kızlar bu söz beni bitirdi.ben onu bırakmadım.yemin ederim kalbim parcalanıyor.nasıl bırakırım onu..pedagog onu bırakmadıgımı,zorunlu olarak gittigimi anlatmıs.bırakmıs olsa seni merak edip sürekli aramazdı demiş..benim cok üzüldügümü agladıgımı söylemiş."eger beni bidaha bırakmayacaksa tamam affederim"demiş..pedagog yarın gelin üçümüz tekrar konusalım dedi..sanırım yarın beni affedecek kaydirigubbakcemile5

sizi gerçekten de tebrik ederim, ben de daha önce gittiğimde çok üzgün dönmüştüm eve, bunlar sevgiye muhtaç, kalpleri kırık çocuklar mafoldumben umarım en kısa zamanda koşulları yerine getirip mutlu bir yuvaya kavuşturursunuz küçük hanımı a.s.

kıyamam ya :gitme:
seni kaybetmeye çok korkmuş belli mafoldumben
çok güzel yüreğin var tebrik ederim a.s.

bu yuzden ben gidemiyorum cok istedgim halde .. ya bana birsey olurda ona tekrar bir aci yasatirsam gidemezsem vs diye koruyucu aileliligi cok istedim ama maalesef bunlari dusundum hep.. bence konusmalisiniz karsiniza alip neden gelmediginizi vs ama yapamayacaginiz seyleri vadetmeyin seni asla birakmicak vs umit vermeyin yada yapacaginiz seyler adina konusun

ona yapamayacagım hiç bi sey için ümit vermem.bu zaten gaddarlık olur..ona seni asla bırakmayacagım derken cok ciddiyim.bu benim yapamayacagım bisey degil.Allah bana ömür verdigi sürece onun yanındayım.bunu onada söyledim..

kızlar bugun sabah erkenden gittim yanına.bugun beni cok güzel karsıladı..sarıldı sımsıkı.öptü.."affettim ben seni ama bidaha gitme" dedi.pedagog dün onunla konusurken "onu affetmezsen üzüntüden hastalanır" demiş.bana "iyisin hasta degilsin demi"dedi.korkmus hastalanacagım diye."barıstık ya artık iyiyim"dedim.uzun uzun konustuk oyun oynadık cok güzel bi gündü.bana resim yapmıs.bi tane ev,anne baba ve cocuk var resimde.evin yanına bitane uzun bina cizmiş.bu bina ne dedim.o bina burası o evde evimiz dedi.evimizdeyken arkadaslarımı hemen görmeye gelirim diye evin yanına cizdim dedi.sarıldım sımsıkı kıyamam neler düsünüyor..sonra ayrıldık.seni cok seviyorum unutma dedim bende seni cok seviyorum canımın içi dedi :1hug: cok şükür düzeldi hersey.cok mutluyumhihoyyyt

Back
X