Ben de fikrimi söylemek isterim,sevgiyi kalıplara sokmamak lazım, bende böyleydim seven öyle yapar seven böyle yapar.. kim demiş işin özüne baktığmızda bu sadice bir genelleme,sevginin kanıtı gelmesi gitmesi,seviyorum demesi,çiçek vermesi vs değildir, o da başka türlü gösteriyordur belki de?? örnek vermek gerekirse ben kıskanılacak hiçbirşey yapmıyorum ,ne hal hareketim ne kıyafetlerim kıskanılmayı gerektirmiyor,, ama bir söz var seven insan kıskanır'' şimdi benim sevdiğim beni bu durumda kıskandığını söylese ben bunu garipserim seninki kıskançlık değil hastasın derim .anlatabildim mi bilmiyorum, he ama sizin durumda siz yapıyor ama karşılığını göremiyorsanız ki sevgi karşılık beklemeden oluyor ama hak ettiğiniz değeri verdiğiniz değeri ondan göremiyorsanız bunu sorgulamalısınız evet
Evet hakısınız biraz kapalı biri , sevgi açısından biraz farklı kendi de söylüyor. Ama ne farklılar görüyorum. Bilemiyorum ama görmeden de yapamaz gibi geliyor. Çok çok yakınız üstelik.
Cevap için teşekkürler.
Kısa bir süredir böyleyse dedikleri doğru olabilir bir sıkıntısı vardır söylemek istemiyordur ya da aynen dediği gibi her şey üstüste gelmiştir de görüşemiyordur
Ama hatırı sayılır bir süredir böyleyse büyük ihtimal bahane üretiyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?