Ne olursa olsun değil mi?

asli_____

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
852
172
133
İzmir
Kızlar merhaba,

Size açık ve net bir soru soracağım.
Seven, görmek isteyen insan ertelemez, düğün var, ailem geldi, o gitti, hastayım, bu var, şu var demez 10 dakikada olsa gelir görür/ görüşür değil mi?
Aksi halde sürekli bahaneler vs başka bir şey olarak yorumlanır? Yanlış mıyım?

bence de doğru düşünüyorsunuz. bir şekilde bir dakikalık bile olsa görmek için gelir seven insan. aksi dediğiniz gibi bahane olur, yahu bir insan hiç mi vakit bulamaz.. bahane..

Detaylı olarak konuyu anlatacak -şuan- halim, gücüm yok özür diliyorum.
Şuan bu konuda karar vermem gereken bir dönem. Sakin sakin düşünüyorum. Ve diyorum ki ' ben ne olursa olsun başım ne denli sıkışık, yoğun olursa olsun ne yapar eder görürüm' Sizden de fikir o nedenle almak istedim.
Şimdiden teşekkür ediyorum kızlar.

Ben de fikrimi söylemek isterim,sevgiyi kalıplara sokmamak lazım, bende böyleydim seven öyle yapar seven böyle yapar.. kim demiş işin özüne baktığmızda bu sadice bir genelleme,sevginin kanıtı gelmesi gitmesi,seviyorum demesi,çiçek vermesi vs değildir, o da başka türlü gösteriyordur belki de?? örnek vermek gerekirse ben kıskanılacak hiçbirşey yapmıyorum ,ne hal hareketim ne kıyafetlerim kıskanılmayı gerektirmiyor,, ama bir söz var seven insan kıskanır'' şimdi benim sevdiğim beni bu durumda kıskandığını söylese ben bunu garipserim seninki kıskançlık değil hastasın derim .anlatabildim mi bilmiyorum, he ama sizin durumda siz yapıyor ama karşılığını göremiyorsanız ki sevgi karşılık beklemeden oluyor ama hak ettiğiniz değeri verdiğiniz değeri ondan göremiyorsanız bunu sorgulamalısınız evet

Ben de fikrimi söylemek isterim,sevgiyi kalıplara sokmamak lazım, bende böyleydim seven öyle yapar seven böyle yapar.. kim demiş işin özüne baktığmızda bu sadice bir genelleme,sevginin kanıtı gelmesi gitmesi,seviyorum demesi,çiçek vermesi vs değildir, o da başka türlü gösteriyordur belki de?? örnek vermek gerekirse ben kıskanılacak hiçbirşey yapmıyorum ,ne hal hareketim ne kıyafetlerim kıskanılmayı gerektirmiyor,, ama bir söz var seven insan kıskanır'' şimdi benim sevdiğim beni bu durumda kıskandığını söylese ben bunu garipserim seninki kıskançlık değil hastasın derim .anlatabildim mi bilmiyorum, he ama sizin durumda siz yapıyor ama karşılığını göremiyorsanız ki sevgi karşılık beklemeden oluyor ama hak ettiğiniz değeri verdiğiniz değeri ondan göremiyorsanız bunu sorgulamalısınız evet

Evet hakısınız biraz kapalı biri , sevgi açısından biraz farklı kendi de söylüyor. Ama ne farklılar görüyorum. Bilemiyorum ama görmeden de yapamaz gibi geliyor. Çok çok yakınız üstelik.
Cevap için teşekkürler.

Evet hakısınız biraz kapalı biri , sevgi açısından biraz farklı kendi de söylüyor. Ama ne farklılar görüyorum. Bilemiyorum ama görmeden de yapamaz gibi geliyor. Çok çok yakınız üstelik.
Cevap için teşekkürler.

size karşı bi soğukluk hissediyor musunuz ? eğer soğukluk yoksa siz arkadaşınızın yanina gidin bence bunu ona anlatın güzel bir dille , böyle yapmasından memnun olmadığınızı dile getirin derim ..

Kısa bir süredir böyleyse dedikleri doğru olabilir bir sıkıntısı vardır söylemek istemiyordur ya da aynen dediği gibi her şey üstüste gelmiştir de görüşemiyordur

Ama hatırı sayılır bir süredir böyleyse büyük ihtimal bahane üretiyordur

Bi insan bir şeyi gerçekten istiyorsa hiç bir güç ona engel olamıyor . Gerisi bahane , ıvır zıvırdır .

Kısa bir süredir böyleyse dedikleri doğru olabilir bir sıkıntısı vardır söylemek istemiyordur ya da aynen dediği gibi her şey üstüste gelmiştir de görüşemiyordur

Ama hatırı sayılır bir süredir böyleyse büyük ihtimal bahane üretiyordur

Yani sözler veriyor, ' telafi edicem' tarzında ama üstteki arkadaşın dediği gibi beni öyle bir soğukluk kapladı ki. Hissediyorum kızlar ya ne bileyim.
Anlatılmıyor da bu duygu :50:

İnsan gelmek yapmak görmek istiyorsa hele ki bu önünde hic engel olmadan yapacagi şeyler ise mutlaka yapar... Ama yapmak istemiyorsa bol bol bahane bulunabilir..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence de öyle. Görmek isteyen olanaklar zorlar, bahaneleri değil.

Ustelik sizin bu durumdan rahatsiz oldugunuzu üzüldügünüzü biliyorsa yerinde duramaması lazım gercekten gelemiyorsa bile ikna etmeli ama siz ikna olmusa benzemiyorsunuz

Back
X