Ne olursa olsun unutacağım

canını canım hıc bır erkek ıcın sıkma gelıp gecıcı dunya ne yapalım allahtan daima hayırlısını dıle.meerabe bu arada yenı katıldım bennde aranıza.uzulme tamam mı neyse gorusmek uzere canım :hooray::hooray::hooray::hooray:

Hoşgeldin aramıza canım yorumun için teşekkürler a.s.

Şahnaz : O sözler hep yalan oluyo bi süre sonra
Banada çok söz verilmişti ama hepsi yalan oldu
Şuan gayet mutlu çokta seviyo belli :( Yada sevdiğini sanıyo bilmiyorum
Ama ben bu kadar çabuk unutacağını tahmin edememiştim:(
Ne yazıkki oluyor böyle şeyler
Ve yine olan geride kalana oluyo :(
O üzülüyo acı cekiyor
Ve bekliyor
İşte en zoruda bu BEKLEMEK...

Şahnaz : O sözler hep yalan oluyo bi süre sonra
Banada çok söz verilmişti ama hepsi yalan oldu
Şuan gayet mutlu çokta seviyo belli :( Yada sevdiğini sanıyo bilmiyorum
Ama ben bu kadar çabuk unutacağını tahmin edememiştim:(
Ne yazıkki oluyor böyle şeyler
Ve yine olan geride kalana oluyo :(
O üzülüyo acı cekiyor
Ve bekliyor
İşte en zoruda bu BEKLEMEK...

canım seni de sevgilisinden ayrılanlar kulubüne bekliyoruz o zaman ... :teselli:

Unutmak kolay mı?" deme,
Unutursun Mihriban'ım
Oğlun kızın olsun hele,
Unutursun Mihriban'ım.

Zaman erir kelep kelep.
Meyve dalında kalmaz hep
Unutturur bir çok sebep,
Unutursun Mihriban'ım.

Yıllar sineye yaslanır;
Hatıraların paslanır,
Bu deli gönlün uslanır
Unutursun Mihriban'ım.

Süt emerdin gündüz-gece,
Unuttun ya, büyüyünce..
Ha işte tıpkı öylece
Unutursun Mihriban'ım.

Gün geçer, azalır sevgi;
Değişir her şeyin rengi
Bugün değil, yarın belki,
Unutursun Mihriban'ım

Düzen böyle bu gemide;
Eskiler yiter yenide
Beni değil, sen seni de
Unutursun Mihriban'ım.

Abdurrahim Karakoç tan aklıma geldı arkadaslar ..sevgıyle kalına.s.

dicerr zamanlamana hayran kaldım öyle bi zamanda bu konuyu gündeme getirmişsin ki :1shok: ya daha bugün hiç beklemediğim bir anda beklemediğim bi şekilde karşıma çıktı aynı şehirde bile değiliz bana kaderin bi oyunu mu bu :delphin: görmek istesem karşıma çıkmaz vallla hayatımdan tamamen çıksın unutayım istiyorum artık ama yok en ummadığım zamanlarda ummadığım şekilde çıkıyo ya :1shok: inş. bi daha çıkmaz karşıma....

Evet kolay olmuyor ama inanın unutuluyor.. Şimdi bir aylık evliyim... Eşim dahil bu güne kadar toplam 2 kişiyle duygusal bağım oldu ilk olan hayatımın ilk tadıydı ilk defa bir erkeğin elini tutmuştum 19 yaşındaydım ilk defa bir sevgiliyle gezmenin ona sarılmanın güzelliğini keşfetmiştim öylesine bağlanmıştım ki... bir buçuk sene sürdü... Sonrasın da öyle aşşağılayıcı şeyler çıktı ki ortaya ama ne olursa olsun bana ne derse desin bi türlü sevgim bitmiyordu ölecek nefes alamayacak kadar seviyordum, ayrıldığımız da günlerin anlamı bitmişti benim için, yaşayamıyordum gözlerimi açamıyordum güneş ışık görmek istemiyordum.. Sonra zamana bıraktım sonra eşim çıktı en kötü günlerimden birinde... İlk kaçtım ondan da herkesten olduğu gibi.. Ama sonra nasıl olduysa gelişti oılaylar ve şimdi bir aylık evliyiz.. Ve o eski ve ilk aşkımı unuttum... Şimdi acıtamıyor beni üzülmüyorum artık.. keşke diyorum o kadar üzülmeseymişim ardından.. O yüzden kolay olmayacak ama en fazla 1 yıl sonra çoktan silik bir hatıra olacak.. (benimki 1 yıl sürmüştü :) )

İnşallah bizde senin gibi unuturuz ben unutamam demiyorum unuturum ama biraz zaman lazım işte bide o zaman içinde uzak kalmak lazım görmemek lazım şutarafagitti

zamanla ınsan ölum acısına bıle alışıyor degılkı ask acısı ..hayatın baska yonlerıne bakmak gerek bence nasıpten oteye yol yok..

ally cim seni de sevgilisinden ayrılanlar kulubüne bekliyoruz. dertleşiriz..
bu arada ben de unutucam.. nolursa olsun..

bencede unuturum diyince unutulsa keşke

kafanızda bitirmek de önemli bişey kızlar tamam kalbinde kolay bitirilmiyo ama en azından unutamam yerine unutucam demek daha iyi... bende unutmadım ama vazgeçtim sevgim azaldı gün geçtikçe azalıyo ve birgün tamamen bitecek biliyorum :kahve:

Keşke unutucam diyince unutulsa...Defalarca dedim unutucam diye ama bir an bile aklımdan çıkmıyo kahretsin iştee senağlama yanımda değilken aklımdan çıkmıyo gözümün öündeyken nası unutcamsenağlama senağlama senağlama senağlama :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: unutabilen var mı? :delphin:

4 yıllık bi ilşkim oldu ayrılıp barışmlr çok oldu en snnda ben ayrıldım kızlar inanın üzülmye değmio bunu yeni anlıorum bnde unutmya çalşıorum nekdr sevsemde unutmlyım biliorum çnkü bnim cnımı çok yktı canımı ykn brylede tekrr brlkte olamam en isi hyrlısyla unutmk inş hepimiz unutrsun ve bizi gerçkten sevecek değer verecek birileri çıkar karşımıza ;) =)) bu arada aranıza yeni katıldım :)

Keşke unutucam diyince unutulsa...Defalarca dedim unutucam diye ama bir an bile aklımdan çıkmıyo kahretsin iştee senağlama yanımda değilken aklımdan çıkmıyo gözümün öündeyken nası unutcamsenağlama senağlama senağlama senağlama :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: unutabilen var mı? :delphin:

Canım benim gözünün önünde olunca unutmak çok zor zaten aslında unutmuyoruz hiçbirimiz sevgimiz bitiyo sadece yerimseniben

4 yıllık bi ilşkim oldu ayrılıp barışmlr çok oldu en snnda ben ayrıldım kızlar inanın üzülmye değmio bunu yeni anlıorum bnde unutmya çalşıorum nekdr sevsemde unutmlyım biliorum çnkü bnim cnımı çok yktı canımı ykn brylede tekrr brlkte olamam en isi hyrlısyla unutmk inş hepimiz unutrsun ve bizi gerçkten sevecek değer verecek birileri çıkar karşımıza ;) =)) bu arada aranıza yeni katıldım :)

Tatlım aramıza hoşgeldin a.s. Artık sende bir K.Klısın :teytey: Benimde sevdiğim biri vardı hep biliyodum hayırsızın teki olduğunu ama yinede vazgeçemiyodum hep yeniden barışmak istiyodum ama artık dua etmiyorum geri dönsün diye çünkü her dönüşünde canımı daha çok yaktı :mymeka: O yüzden artık hayırlılarla karşılaştır yarabbim diye dua ediyorum ve farkettim ki ondan vazgeçtim vee unuttum :hooray:
Unutulurmuş kızlar .......

Tatlım aramıza hoşgeldin a.s. Artık sende bir K.Klısın :teytey: Benimde sevdiğim biri vardı hep biliyodum hayırsızın teki olduğunu ama yinede vazgeçemiyodum hep yeniden barışmak istiyodum ama artık dua etmiyorum geri dönsün diye çünkü her dönüşünde canımı daha çok yaktı :mymeka: O yüzden artık hayırlılarla karşılaştır yarabbim diye dua ediyorum ve farkettim ki ondan vazgeçtim vee unuttum :hooray:
Unutulurmuş kızlar .......

senin ki yine hayırsızmış sen vazgeçmişsin canım benimki de keşke bana karşı kaba olsa kırıcı olsa da ondan nefret etsem ama hala kibar feyzo kötükedihüso :oklava: oof oooofffff ben ne yapcam senağlama :asigim:

senin ki yine hayırsızmış sen vazgeçmişsin canım benimki de keşke bana karşı kaba olsa kırıcı olsa da ondan nefret etsem ama hala kibar feyzo kötükedihüso :oklava: oof oooofffff ben ne yapcam senağlama :asigim:

Canım unutmak zorunda mısın ki? Madem sana karşı tavırları iyi unutmaya çalışma o zaman yerimseniben Tam olarak anlayamadım eski sevgilin mi bu unutamadığın fisfisfis

Back
X