• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne olursunuz bu erkegin karakterini soyleyin.evlendigi kisiye nasıl davranır?

Kızın bekaretini aldı yani?? hımmmmo_O
Terk etti geri geldi para istedi kız verdi? hımmmmmm:KK14:
Sonra tekrar daha çok para istedi vermeyince terkedip başkasıyla evlendi?? hımmıııııımm:KK53:
Ve sen bu nasıl biri evlenince nasıl bir adam olur diye soruyorsun? hımmmmmmmmmmm:confused:
hımı hımı hım hım hım hım yaaarrrr.....:KK73:
Fake olduğunu düşünüyorum...
:cool:
Erkeğin tabii...:KK59:

Erkek icin; karaktersiz.

Kiz icin; gecmisi unutup gelecegini dogru sekillendirsin. Hatalar insanlar icindir.

Ben daha çok konu için bişeyler düşünüyorum; gene feyk bi konu :KK70::KK70::KK70: Yoksa yoktur di mi bu kadar saf bi hanım kız??? o_O

boşversene nasıl biri olduğunu alan sazan düşünsün bence ,sen kurtulduğuna şükret...(bu gerçek değildir dimi?)

Internetten tanisip bekaret alip yari yolda birakan tekrar donen ilk baslarda askim diyen sonradan sevemedim diyen bazen de sana alistim diyen, para isteyen (normal bir araba parasi kadar para alan) duygulari somuren hep asagilayan evlenebilecegim tek kizsin deyip tekrar para isteyen (bu defa istedigi parayi vermeyince) iki hafta sonra baska bir kizla nisanlanip iki hafta sonra da nikah kiyan ve düğün yapan bir erkek. bu kisi hakkinda ne dusunursunuz? Bu kiz icin soyleyecekleriniz neler ? yorumunuza cok ihtiyaci var.
bekaret alıp verme nedir yahu?
kız için diyecegım; allah akıl fikir ihsan etsin .

Bekaret alma nedir ya harbiden? Marketten alır gibi.benimki bozuk çıktı gidip değiştireyim.
İğrenç esprilerimi kendime saklıyorum daha fazla yazmıyım.
Erkeği bilmem de kız buraya konu açacak kadar vasatmış.

Internetten tanisip bekaret alip yari yolda birakan tekrar donen ilk baslarda askim diyen sonradan sevemedim diyen bazen de sana alistim diyen, para isteyen (normal bir araba parasi kadar para alan) duygulari somuren hep asagilayan evlenebilecegim tek kizsin deyip tekrar para isteyen (bu defa istedigi parayi vermeyince) iki hafta sonra baska bir kizla nisanlanip iki hafta sonra da nikah kiyan ve düğün yapan bir erkek. bu kisi hakkinda ne dusunursunuz? Bu kiz icin soyleyecekleriniz neler ? yorumunuza cok ihtiyaci var.
ne diyeceğim erkek için şeref yoksunu ,kız içinde nasıl bu kadar saf ve gurursuz olabilmiş derim.

O adama bisey demem, adam yerine koymamki.
Ama tum bunlara inanip kanan kiza cok kufrum var.
Neyse burda olmaz..

Bu arada bekaret alma lafını duyunca adam netten bekaret sipariş etmiş onu almış sandım ilk etapta:confused:

ömrünü alacağına bekaretini alsın.kaç kurtul.adama söylenecek iyi söz yok zaten.kıza da aklını başına topla derim.Bekaret hedefe varma aracı değil ki, bekaret alıp yarı yolda bıraksın.Geçmişini bilmediğin birine niye güveniyosun.Bebekle ortada kalmaktansa bu halin daha iyi. geçmiş olsun....gelebilir her genç kızın başına....

Böyle bi varlık olamaz heralde inanasım gelmiyo şayet varsa eğer sadece dert uzak durun derim :)

Gerçi evlendiği kıza Allah'tan sabır diliyorum eğer bikaç araba alcak kadar parası varsa bu ilişkinin ömrü bikaç yıl uzayabilir tabi:):)

Üstü kapalı küfür yazacağım anlayan anlar..
Adama bsg derdim, kıza da aklını peynir ekmekle yemiş derdim.
Eğer biraz beynim olduğunu ispat etmek istersem de olan beynimi o adamı düşünerek tüketmeyi reddederdim

Hangi kız ?

Bence gayet normal,masum bır erkek,kıza sılahmı dayamış bekaretını almak için?,sılahmı dayamış parasını almak için,eğer öle ise polise gitmelıydı,onun harıcı adamın suçu yok,sen sevgılı iken ver parayı,bekareti,sonra adam kötü,balla banada bır araba parası verılse alırım,hayır almam dıcek bırıde yok,diğer evlendığı kadında gayet normal,adam teklif etmiş oda kabul etmiş

2 haftada kimse kimseyle tanışıp aşık olup nişanlanıp evlenemiceğine göre , Adam düğün masraflarını saf gibi sürekli ona para veren kız sayesinde karşılamış demektir.Bu konudada başka bişey düşünülemez bence.Çok net.

Bız burda duygularını aşalıyan sömurulen kızın neden bı kadar para verdiğini,gıden gelen dönen bu adama neden bu kadar bağlandığını tartışalım,acaba hangı ruh halınde idi yaptı bunları,bır ay görüştüğüm bır erkek benden para istedi,yolda benzın parası,verdım ,yolda olduğumuz için,ama bır daha görüşmedım,buz gıbı soğudum

Back
X