• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne olursunuz bu erkegin karakterini soyleyin.evlendigi kisiye nasıl davranır?

Bu onceden beni sevenlere sans vermedigimden dogru insanlari sevemedigimden kaynaklandi. Adam yakışıklı isi var kendini gelistirmeye calisiyor sınavlarda dereceye giriyor esprili guzel konusuyor babasi ogretmen diye guvendim. Simdiye kadar cnsellik yasamadim acaba bunu kullanirsam bana baglanir mi diye düşündüm. Hata üstüne hata. Sonrada batti balik yan gider hesabi. Evlilik takintisi iste. Yasayacagim varmis napiim. Beterin beteri vardir diyorum.
Internetten tanisip bekaret alip yari yolda birakan tekrar donen ilk baslarda askim diyen sonradan sevemedim diyen bazen de sana alistim diyen, para isteyen (normal bir araba parasi kadar para alan) duygulari somuren hep asagilayan evlenebilecegim tek kizsin deyip tekrar para isteyen (bu defa istedigi parayi vermeyince) iki hafta sonra baska bir kizla nisanlanip iki hafta sonra da nikah kiyan ve düğün yapan bir erkek. bu kisi hakkinda ne dusunursunuz? Bu kiz icin soyleyecekleriniz neler ? yorumunuza cok ihtiyaci var.
Internetten tanisip bekaret alip yari yolda birakan tekrar donen ilk baslarda askim diyen sonradan sevemedim diyen bazen de sana alistim diyen, para isteyen (normal bir araba parasi kadar para alan) duygulari somuren hep asagilayan evlenebilecegim tek kizsin deyip tekrar para isteyen (bu defa istedigi parayi vermeyince) iki hafta sonra baska bir kizla nisanlanip iki hafta sonra da nikah kiyan ve düğün yapan bir erkek. bu kisi hakkinda ne dusunursunuz? Bu kiz icin soyleyecekleriniz neler ? yorumunuza cok ihtiyaci var.

Kız beyin yerine jöle taşıyor diye düşünürüm.
Bence adamın değil kizin kişiliği sorgulanmalı.
Bir insan kendine bunları nasıl layık görebilir?

Biri sizi bir defa aldatırsa suç onundur.İkinci defa aldatırsa bilin ki suç sizindir.

Kafa bi milyon galiba. Buraya konu acana polis karakoluna git
Benim nacizane yorumum aslinda kizi seviyor ve ask acisini kalbine gomup hayatina devam edebilmek icin evlendi. Akli hala kizda!

Kızın acilen kendine gelmesi gerekiyor böyle bi saflık yok yani.

Kız beyin yerine jöle taşıyor diye düşünürüm.
Bence adamın değil kizin kişiliği sorgulanmalı.
Bir insan kendine bunları nasıl layık görebilir?
Peki sence sevip evlendigi kisiye cok iyi mi davranir yoksa karakteri boyle midir? Kizi canindan bezdirir mi bana yaptigi gibi cunku beni sevemedigini soylemisti.cok ugrasmis ama sevememis.

Erkek için bir şey söylemek gereğini hissetmiyorum.

Ama kıza şunu söylemek isterim. Hata yapmış. Hem de birkaç defa. Hak etmeyen bir adamı sevmekle kalmayıp, onun için kendinden ödün vermiş, üstüne bir de para vermiş. Geçmiş olsun. Dersini öğrenmiş olsun. Hepsinden önemlisi, artık kendini affetsin ve hayatına devam etsin. Bundan sonra daha akıllı seçimler yapmaya çalışsın. Her erkeğin sevilmeye layık olmadığını, her sevilen erkeğin uğruna hatalar yapılmasına değmediğini unutmasın. Yolu açık olsun.

Bu onceden beni sevenlere sans vermedigimden dogru insanlari sevemedigimden kaynaklandi. Adam yakışıklı isi var kendini gelistirmeye calisiyor sınavlarda dereceye giriyor esprili guzel konusuyor babasi ogretmen diye guvendim. Simdiye kadar cnsellik yasamadim acaba bunu kullanirsam bana baglanir mi diye düşündüm. Hata üstüne hata. Sonrada batti balik yan gider hesabi. Evlilik takintisi iste. Yasayacagim varmis napiim. Beterin beteri vardir diyorum.
Sandero gercekten iq kac?
Araba parasi aldi benden diyosun.
Nette tanismissin dolandirici iste.
Hazir safi bulmusum deyip iiceee bi nefsini de korlemis.
Sen de buraya evlendigi kisiye nasil davranir sizce diye konu acmissin digerleri dert degil yani.
Lutfen sizle t.sak gecmek icin uye oldum de

Hepsi dogru fazlasi var eksigi yok. Gelecege yonelik Planlar kurdu benle bir iyi bir kotu davrandi her cagirdiginda gittim. Iyice alistirdi baglanmistim ona buyulenmis gibi. erkegim kocam kabul etmistim. O da zamanla baglanir ister beni diye hayir diyemedim hic. Taki son defa daha para iateyene kadar kabul etmeyince kötü konusunca o da kufretti. Dusunebiliyomusun bana senden baska evlenecegim kiz yok dedi iki hafta sonra nisanlanmis iki hafta sonra da nikah. Benim en merak ettigim simdi severek evlendigi karisina cok iyi mi davranacak onu el ustunde tutup her dedigini yapacak mi? Mutlu bir evliligi olacak mi? Icindeki kötülüğü bana mi akitti.

Hepsi dogru fazlasi var eksigi yok. Gelecege yonelik Planlar kurdu benle bir iyi bir kotu davrandi her cagirdiginda gittim. Iyice alistirdi baglanmistim ona buyulenmis gibi. erkegim kocam kabul etmistim. O da zamanla baglanir ister beni diye hayir diyemedim hic. Taki son defa daha para iateyene kadar kabul etmeyince kötü konusunca o da kufretti. Dusunebiliyomusun bana senden baska evlenecegim kiz yok dedi iki hafta sonra nisanlanmis iki hafta sonra da nikah. Benim en merak ettigim simdi severekevlendigi karisina cok iyi mi davranacak onu el ustunde tutup her dediginiyapacak mi? Mutlu bir evliligi olacak mi?Icindeki kötülüğü bana mi akit

Sandero gercekten iq kac?
Araba parasi aldi benden diyosun.
Nette tanismissin dolandirici iste.
Hazir safi bulmusum deyip iiceee bi nefsini de korlemis.
Sen de buraya evlendigi kisiye nasil davranir sizce diye konu acmissin digerleri dert degil yani.
Lutfen sizle t.sak gecmek icin uye oldum de

Breh breh breh sıkıntı buyuk, ne biçim erkekler var Yarabbi kizada acidim valla bi bekareti kurtarmak icin varini yogunu heba etmis ama gene olmamis durmamos adam, boyle bir adamla evlenmekse enayi olmak gerekir evlenmek icin

Bu olaylardan ders çıkart. Adamda ne hali varsa görsün

Ideal erkek. Hic cani sikilmaz her gun farkli heyecan.

Hepsi dogru fazlasi var eksigi yok. Gelecege yonelik Planlar kurdu benle bir iyi bir kotu davrandi her cagirdiginda gittim. Iyice alistirdi baglanmistim ona buyulenmis gibi. erkegim kocam kabul etmistim. O da zamanla baglanir ister beni diye hayir diyemedim hic. Taki son defa daha para iateyene kadar kabul etmeyince kötü konusunca o da kufretti. Dusunebiliyomusun bana senden baska evlenecegim kiz yok dedi iki hafta sonra nisanlanmis iki hafta sonra da nikah. Benim en merak ettigim simdi severekevlendigi karisina cok iyi mi davranacak onu el ustunde tutup her dediginiyapacak mi? Mutlu bir evliligi olacak mi?Icindeki kötülüğü bana mi akit
Digerleri problem degilse evlenecegi kisiye nasil davranacagini biz bilemeyiz.
Ama ogrenmek icin soyle yapabilirsin;
Onun haberi olmadan kizla arkadas olup ondan alsan haberleri? "Kocan nasil davraniyo sana ,Nasil evliligi onerir misin " diye sor.
Sansin varsa kizla iyi anlasip ustune kuma bile gidersin ;)

Bir tavsiyem olacak. Fedakarlık yaparak kimse kimseye aşık olmaz, sadece size minnet duyar. Özellikle evlenmeden önce kimseye bu kadar kendinizden vermeyin. Bağlanma, aşk bunlar fedakarlıkla değil, karakterinizle, neşenizle, verdiğiniz huzurla olur. Evliliklerinin nasıl gideceği sorusuna burada cevap bulmazsınız. Dört duvar içinde olanları kimse bilemez.

Back
X