Ne olursunuz yardım edin.......

onun söledigi şu çocuk olunca ben çalışamıycam yaaaa kendine güvenemiyormşş ev geçindiremezmişş ev tutamazmışşşş

kendine güveni yopktuda niye evlenip üstüne bi de çocuk yapmış.bence sen çalışsan da çalışmasan da bu adam seni gözden çıkarmış.işini asla bırakma.karnındaki çocuğu aldır diyemicem çünki anneliğin nasıl bişey olduğunu çok iyi biliyorum.bu kararı kendin verirsin.tek üzüldüğüm çocuğuna babalık yapabileceğini sanmıyorum.baba sevgisinden mahrum büyüyecek sanki.eğer çocuk istemediğini söylediyse bu kesindir.ve tekrar yazıyorum bu adamla asla bi sonun olmaz.yine de yaşamının ayrıntılarını sen bilirsin karar senin.Allah yardımcın olsun

Allahım o kadar baba olmak için ugrasan aileleler varki sizin esiniz ise kendine güvenmiyormus!!!böyle sacma sapan bi cümle 10 yasındaki cocuktan bile beklenmez madem güvenmiyordun neden evlendin ki!!!!!!!!!

bence simdiden tavrınızı koyun siz sustukca esiniz yüz bulacaktır artık size hiçbirseyi danısmadan dedigim dedik caldıgım düdük der dur artık...su an o kadar sinirliyim ki buna kısmen benzer olayları annem de yasamıs..inanın siz içinize attıkca saglıgınız bozulur bebege birşey olur...

Allahım o kadar baba olmak için ugrasan aileleler varki sizin esiniz ise kendine güvenmiyormus!!!böyle sacma sapan bi cümle 10 yasındaki cocuktan bile beklenmez madem güvenmiyordun neden evlendin ki!!!!!!!!!

bence simdiden tavrınızı koyun siz sustukca esiniz yüz bulacaktır artık size hiçbirseyi danısmadan dedigim dedik caldıgım düdük der dur artık...su an o kadar sinirliyim ki buna kısmen benzer olayları annem de yasamıs..inanın siz içinize attıkca saglıgınız bozulur bebege birşey olur...

haklısın içim çok sızlıyorr bebegime kıyamıyorum öte yandan yanımda sürekli aglayan bi annee (dayanamıyor besbelli halime)allahm yardım et bizeeee.....çok saol canımm çok saoll

Back
X