Kızlar nolur yardım edin.. Icin içinden çıkamıyorum. Kaynanam deli ediyor!!

İşten çıkıp yemek yapıyorsun hee madalya takan oldu mu, afferim yıprat kendini kesin çok kıymetli olursun, sana da büyük tesbih öneriyorum günde 2 kez ya sabır diyerek çekeceksin geçmiş olsun

Arada evlerine gidip temizlik falan da yapiyo musun bari?
Yahu nisanlin bile olsa sana ne onun yiyecegi yemekten... alt tarafi menemen istemis de yapmamis, kalksin kendin yapsin nisanlin manti istememis ya.
Her seye atlayip her seyi sahiplenen kizlarin kimsenin gozunde degeri olmuyor.

Ben de şu borç ödeme olayına takıldım. Hep ödüyoruz demissin başta da yorumlarda da. Birlikte mi ödüyorsunuz nişanlınin babasının borcunu ?

biraz uzun olacak Hakkınızı helal edin. Benim bi derdim var içim içimi yiyor. Suan nişanlıyım gecen yıl kayınpederim vefat etti kanserden. Rahmetli arkasında sadece borç Bıraktı. Hala onun Borçlarını ödüyoruz. Asıl konu kayınvalidem. Suan nişanlıyız düğünümüze 6 ay var ama beni geçtim kendine ev düzdürüyor. Koltuk Takım'ı aldırdı nişanlıma smdide televizyon aldırıyor. Annesi tabi ki yapacak ama bizde düğünümüzü evimizi herşeyimizi kendimiz yapıyoruz. Benim ailem destek olmaya Çalışıyor. Düğünü eşyaları fln hersey ortak yapılacak. Biz gidince kayınvalidem tek yasamak istiyor bizde annesiyle yani anneanne ile yasa diyoruz onlar Sağlar daha. Ama tutturuyor hep duygu sömürüsü yapıyor bize istemiyorsunuz beni ben size masrafım diye. Biz ananede yasa para verelim onla gez toz diyoruz. Zaten cok gezen biri. Evlerinde kaynananın kira. Hem kendi evimiz hem onun evi hem düğün borcu biz hepsini nasl yapıcaz? Hic düşünmüyo bunları. Sürekli oraya buraya gitme Peşinde. Bide yemekte yapmıyo Buda benim ağrıma gidiyo ta işten çıkıp kaynanama gidip nisanlıma ben yemek yapıyorum boğazından bisey geçsin die. Yaptıgı tek yemek salâta ve biber kızartması. Neyse konu baska. Maaşı yok evleri kira hic bir geliri yok ve ayrı yasamak istiyor. Siz olsanız ne yaparsınız? Bide biz nişanlanalı 2 ay oluyo daha once hic Nisan yapalım istemeye gelelim demiyordu. Nisan oldu Değişti. Rahatım kaçacak diye bana surat yapıyor herhalde. Anlamış degilim. Evlenmemizde istemiyor sanırım
bence sen o oğlanı terket ya da tehdit et kendi tarafına çek ilerde zaten bu yüzzden asürekli kavga edip yıprancaksınız şimdi nişanlısın ailenden destek alarak kendini zorlamıyosun ama evlenince daha çok zoruna gidecek haberin olsun benden soyleemesi ...

Bu boyle gitmez bir yerde patlarsiniz. Ya simdiden kurallarınizi koyun yada bir omur huzursuzluga goz yumun. Her evin kendi butcesi var. Esinizle calisip didiniceksiniz ay basi odeme hesabi yapip elimizde su kadar kaldi oh diyceksiniz. Sonra kaynananiz cikip ay su bitti ay para lazim. Esiniz hoppp elindeki butceyi goturup annesine vericek. Cok zorr isin cokk. Benim kaynim askerde bazen o para ister kiyamayiz asker diye ama o ay inan sarsilir butce. 100 200 lira acik fena sarsıyor .sen resmen kaynanan icin caliscan. Coluk cocuk olunca demiyorum bile.

valla ayıp kaynananın yaptığıda onun düşünmesi lazım koskoca kadın ayıp yani allah yardımcın olsun canım

Böyle konuları okuyunca yazık boşuna evleniyorlar nasılsa boşanacaklar diye düşünüyorum hep nedense. Sizi kırmak istemiyorum ama ne yazık ki pek parlak bir evlilik hayatınız olmayacak. Merhametten maraz doğar derler çok severim bu lafı. Daha evlenmeden sömürülmeye başlamışsınız evlendikten sonra da böyle devam eder ve ağzınızı açıp tek laf edemezsiniz zaten bir şey söylemeye isyan etmeye hakkınız da olmaz çünkü bunların hepsini bile bile evleneceksiniz. Nişanlınızla konuşun ve net olun derim. Evet annedir tabi ki destek olmanız gerekiyor ancak destek olmakla sırtınızda taşımak ayrı şeyler. Doğrularınızı nişanlıyken kabul ettiremezseniz evliyken hiç ettiremezsiniz. Kimsenin borcunu ödemek zorunda değilsiniz siz de bir annenin evladısınız anneniz sizi başkalarının yükünü sırtınızda taşıyın diye mi büyüttü? Konuşun nişanlınızla ve sizi rahatsız eden durumları düzeltmesi için zaman verin. Ayrıca işten çıkıp yemek yapmaya gitmek ne demek? Hayat arkadaşlığımı yapacaksınız kölelik mi?

Nisanlinla konusmalisin tatlim.yoksa evlenince annem tek yapamıyor böyle olmuyor gecinemiyoruz para yok deyip aynı eve oturtacak sizi.hadi diyelim ayrı yaşadın. Siz aksama kadar çalışıp didineceksi niz. Hesabını tasarrufunu bilmeyen bir kadın yüzünden atıyorum belki o ay çok istediğin kıyafeti alamayacaksin.yada tatile istediğin yere gidemeyecwksin.kayinvaliden evine gereksiz bir biblo alacak diye sen istediğin bir şeyi evine alamayacaksin.misal!yani bunu konuşmanız gerekir.aylik ne kadar yardım yapabilirsiniz.kayinvalidenin beklenmedik istekleri olur mu.onlari nasıl karsilarsiniz gibi.ama en sonunda aynı evde oturma konusu geçecek gibi.ameliyat oldu diyosun.esin yarın bir gün annem is yapamıyor, Yemek yapamıyor. Biz de kalsın falan demeye başlayacak. Bunları göze almalısın. Bakma şimdi sana tamam canım cicim der.evlenince annesi kıymete biner.bir de kendini ne yoruyorsun güzelim. Nisanlin aç mi.kalk bize gidelim de annemlerde yemek vardır. Yoksa da ben sana yaparım orda de.o kayinvalide de orda otursun.bu kadar çok içlerine girme.resmi dur ki mesafeniz olsun.

Back
X