Valla sana yanasmiyorsa bu bi haltlar yemistir de belki de hastalik kapmistir. Sana da bulasmasin diye mi dengesiz davraniyo acaba?Merhaba! Arkadaşlar hemen konuya girmek isterdim fakat uzun ama en kısa şekliyle anlatmaya çalışacağım şimdi bundan 1 ay önce falan aileme gitmiştim eşimle boşanmalardan döndük tekrar barıştık ama ben geldigimden belli hareketleri bir tuhaf degişik biz Antalya’da yaşıyoruz her sene yazın istanbuldan arkadaşı Arap turist ayarlıyor eşimde onları gezdiriyor ama bu sene yata falanda götürdü ben asla istemiyorum gitmesini oraların ortamları nasıl tahmin esiyorsunuzdur az çok ,, adam oraya gittiginden beri bi tuhaf bana da yaklaşmıyor sonra bi iyi bi kötü oluyo bugün makyaj aynasına Doğum gününde hediye alamadım kendine hediye al seni seviyorum yazmıs 400 tl para bırakmış bana akşam oldu avmye gttik 4 yaşında kızım oyun parkına gitşiler babasıyla sesleri çıkmayınca gidip bakim dedim çocukların başını bekleyen kızda kızıma arabayı sürüdüryor baktım dönüp dönüp gülüyo eşine sonra dedimki siz gülüşüyormusunuz bi bagardı çagardı normalde boşanma aşamasına gelmeden öncee adam değil kızın ona gülmesi kafasını öne egerdi cürret edemezdi ama şindi yagrın gene gidicek plaja arapları gezdirmeye ya merak ediyorum kafayı yicem
Aynı bende öyleyim. Erkekler iğrençValla sana yanasmiyorsa bu bi haltlar yemistir de belki de hastalik kapmistir. Sana da bulasmasin diye mi dengesiz davraniyo acaba?
Demin bi aldatma konusundan ciktim da benim supheler tavan su an.
Bu gercekle evli olunca yuzlesmek de ayri koyuyo insana. Keske su bdvyi bekarken kesfetseymisim.Aynı bende öyleyim. Erkekler iğrenç
Eskisi gibi değil zaten ama tek ben mi çabalıcam ya bak daha demin evdencıktı bende biseyden süphelendim sen permat’ikmi kullandndedim ya sen be diyosun piskolijinmi bozuk senin ben orayaekmek parasi kazanmaya gidiyorum piskolojini bozma rahat o ol dedi bende dedimki gelicem oraya bugin gorucezBoşanma sürecinide irdelemek gerekiyor. Evliliğin ilk yılları belki ama sonrasında olan ayrılık çok tehlikeli. Canım o boşanma aşamasına geldikten sonra maalesef bir şeyler eskisi gibi olmayabiliyor. Araya bir soğuma giriyor. Güven duygusu yıkılıyor. Daha öncede yazdım evi terketmek erkeklerde kalıcı izler bırakıyor. Bundan sonrası için çaba ve mücadele gerekli iki taraf içinde.
Ohoo siz bu şekilde ancak gerginlik çıkarırsınız. İşiniz zor..Eskisi gibi değil zaten ama tek ben mi çabalıcam ya bak daha demin evdencıktı bende biseyden süphelendim sen permat’ikmi kullandndedim ya sen be diyosun piskolijinmi bozuk senin ben orayaekmek parasi kazanmaya gidiyorum piskolojini bozma rahat o ol dedi bende dedimki gelicem oraya bugin gorucez
Kadınlarda öyle benceAynı bende öyleyim. Erkekler iğrenç
İhanet etse boşanacakmisinz?Gitti arkadaşlar açaba gittiği yere bende gitsem
Eskisi gibi değil zaten ama tek ben mi çabalıcam ya bak daha demin evdencıktı bende biseyden süphelendim sen permat’ikmi kullandndedim ya sen be diyosun piskolijinmi bozuk senin ben orayaekmek parasi kazanmaya gidiyorum piskolojini bozma rahat o ol dedi bende dedimki gelicem oraya bugin gorucez
Bana biraz fazla hassas davranıyorsunuz gibi geldiMerhaba! Arkadaşlar hemen konuya girmek isterdim fakat uzun ama en kısa şekliyle anlatmaya çalışacağım şimdi bundan 1 ay önce falan aileme gitmiştim eşimle boşanmalardan döndük tekrar barıştık ama ben geldigimden belli hareketleri bir tuhaf degişik biz Antalya’da yaşıyoruz her sene yazın istanbuldan arkadaşı Arap turist ayarlıyor eşimde onları gezdiriyor ama bu sene yata falanda götürdü ben asla istemiyorum gitmesini oraların ortamları nasıl tahmin esiyorsunuzdur az çok ,, adam oraya gittiginden beri bi tuhaf bana da yaklaşmıyor sonra bi iyi bi kötü oluyo bugün makyaj aynasına Doğum gününde hediye alamadım kendine hediye al seni seviyorum yazmıs 400 tl para bırakmış bana akşam oldu avmye gttik 4 yaşında kızım oyun parkına gitşiler babasıyla sesleri çıkmayınca gidip bakim dedim çocukların başını bekleyen kızda kızıma arabayı sürüdüryor baktım dönüp dönüp gülüyo eşine sonra dedimki siz gülüşüyormusunuz bi bagardı çagardı normalde boşanma aşamasına gelmeden öncee adam değil kızın ona gülmesi kafasını öne egerdi cürret edemezdi ama şindi yagrın gene gidicek plaja arapları gezdirmeye ya merak ediyorum kafayı yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?