- 11 Şubat 2018
- 33
- 17
- 3
- 38
- Konu Sahibi Simaymaysa
Merhabalar umarım dogru sekılde konu açmısımdır 9 yıldır tanısıyoruz 4 yıldır evlıyız ınanılmaz zor konuları atlattık maddı manevi ünv mezunuyuz kurumsal firmalarda uzun zaman calıstım düğün takılarımızla ev aldık ve herseyımızı kısıtladık eşime iş teklıfı geldı ve sehır degıstırdık aılem kardeşlerım cevremden uzak kaldım bulundugum yerde kımseyı tanımıyorum iş ilanlarından da bişey cıkmıyor kurs yerlerı de uzak otobüse para verecek bütcemyok ıyıce eve tıkıldm esım pazarlamacı 2,3 hafta sehır dısında cuma gelıp pazartesı tekrar gıdıyor cocuk dusunmeye başladık olmadı bütün süreçte tek basıma hastaneye gıttım geldım ve duygusal olarak cok ılgıye ıhtıyac duydum esımde soguk mesafe aramama aradığımda yorgunum uyuycam demeye başladı bu süre içinde tasındıgım gün dahıl 6 aydır gelıp yanımızda olmayan kv gelmek ıstedı bende takvim kaçmasın dıye uygun olmadıgımızı soyledım esım bana sürekli bebek videoları atmaya sürekli hayal kurdurmaya başladı ve o tarihlerde özellıkle rica etmeme ragmen sinirli öfkeli ters ve rahat davranıyor uykum geldı pc de gece yarılarına kadar oyun oynayıp kapatır mısın deyıp beklettıkce bekletyor en son bu ay ıcın sakınce konustum lütfen benı anla bu hafta bırbırımıze zaman ayıralım dedim söz verdi nadiren hazırlanırım bekle bekle yok geldım tabı söylendım oda bagırdı baktım yastıgını alıp salona gelmıs sınırlendım peşine geldım bagırdım cok büyük kavga ettık beni de bebekde istemiyorsan söylebılırsın bu davranısların hos degıl cok ayıp Terbiyesiz dedim yakasını tuttup oda itti (esım turdan geldıgınde de özel hayatımız olmuyor ) çok dengesiz davranıyor sımdı ne yapıcagımı sasırdım ayrı uyumak gıtmek bu sekılde calısan bırıne koymaz günlerdır yanlızım evde gelen gıdenyok bugun calısmaz ısım var dedı gıttı bu saat oldu yok pazartesı yıne sehır dısında sakın kalmaya calısıyorum ama göremediğim nedir