• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne oluyor anlamıyorum eşimden soğuyorum

Simaymaysa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2018
33
17
3
38
Merhabalar umarım dogru sekılde konu açmısımdır 9 yıldır tanısıyoruz 4 yıldır evlıyız ınanılmaz zor konuları atlattık maddı manevi ünv mezunuyuz kurumsal firmalarda uzun zaman calıstım düğün takılarımızla ev aldık ve herseyımızı kısıtladık eşime iş teklıfı geldı ve sehır degıstırdık aılem kardeşlerım cevremden uzak kaldım bulundugum yerde kımseyı tanımıyorum iş ilanlarından da bişey cıkmıyor kurs yerlerı de uzak otobüse para verecek bütcemyok ıyıce eve tıkıldm esım pazarlamacı 2,3 hafta sehır dısında cuma gelıp pazartesı tekrar gıdıyor cocuk dusunmeye başladık olmadı bütün süreçte tek basıma hastaneye gıttım geldım ve duygusal olarak cok ılgıye ıhtıyac duydum esımde soguk mesafe aramama aradığımda yorgunum uyuycam demeye başladı bu süre içinde tasındıgım gün dahıl 6 aydır gelıp yanımızda olmayan kv gelmek ıstedı bende takvim kaçmasın dıye uygun olmadıgımızı soyledım esım bana sürekli bebek videoları atmaya sürekli hayal kurdurmaya başladı ve o tarihlerde özellıkle rica etmeme ragmen sinirli öfkeli ters ve rahat davranıyor uykum geldı pc de gece yarılarına kadar oyun oynayıp kapatır mısın deyıp beklettıkce bekletyor en son bu ay ıcın sakınce konustum lütfen benı anla bu hafta bırbırımıze zaman ayıralım dedim söz verdi nadiren hazırlanırım bekle bekle yok geldım tabı söylendım oda bagırdı baktım yastıgını alıp salona gelmıs sınırlendım peşine geldım bagırdım cok büyük kavga ettık beni de bebekde istemiyorsan söylebılırsın bu davranısların hos degıl cok ayıp Terbiyesiz dedim yakasını tuttup oda itti (esım turdan geldıgınde de özel hayatımız olmuyor ) çok dengesiz davranıyor sımdı ne yapıcagımı sasırdım ayrı uyumak gıtmek bu sekılde calısan bırıne koymaz günlerdır yanlızım evde gelen gıdenyok bugun calısmaz ısım var dedı gıttı bu saat oldu yok pazartesı yıne sehır dısında sakın kalmaya calısıyorum ama göremediğim nedir

Yıllardır düzgün iş bulamadı hep maddi sıkıntı yaşadı ilk kez düzgün maaşlı işi var değiştirmez kardeşimle aynı şirket merkez aynı ama farklı sehırlerde calısıyorlar cocuk cok düşündüm istemedim o aklıma soktu

Eşinizle konuşun bu şekilde olmaz hiçbirşey iyi gözlemleyin eşinizi neler yapıyor böyle davranmasında sebep vardır işten dolayı stres yapıyordur belki

Konuşma yerine kavga cıkıyor asırı sinirli o geceki kavgadan sonra eve geldiğinde sen evde otur keyıfyap ben bu halde calısmak eve para getirmek zorundayım dedi öncesinde arkadası gelmıstı adam ben ıs bulım dediğinde yok calısmasın bebek dusunuyoruz demıstı şirket ve sahsi telefonu ortada genelde benım yanımda durur bakmaya gerek görmem

Normal Bi erkek evliliginde cinsellik istemiyosa bencede baska biri vardir : (
Malesef ki ben ve eşim önceki ilişkimizde aldatılmıstık ve bana hep onun nasıl kötü bişey olduğunu bılırım ayrılırım ama asla aldatmam der sabit bir şehirde sabit günlerde kalamıyor bende arada gidiyorum yemek yemege bıle zamanı olmuyor Düşünmesi korkunç

Evliliginiz tam oturmamışken çocuk düsünmeyin eşiniz sizi yarı yolda bırakabilir,önce kendi ayaklarınız üstünde duyurmaya çalışın,bebek durumunuzu dahada zorlaştırır

Malesef ki ben ve eşim önceki ilişkimizde aldatılmıstık ve bana hep onun nasıl kötü bişey olduğunu bılırım ayrılırım ama asla aldatmam der sabit bir şehirde sabit günlerde kalamıyor bende arada gidiyorum yemek yemege bıle zamanı olmuyor Düşünmesi korkunç
Dogrudur ama insan buyuk konustugu yerden sinaniyor hep. Umarim ole bisey yoktur., uzun suren ayriliklar iyi gelmiyor demekki.. klise ama gozden irak gonuldende irak oluyo demek

İşin içinde pc ve oyun varsa :bicak:aldatılıyorsun bence !!!!
Pc önümde acık oyun konsolları kulaklıgı var oyuna asırı duskun aılesı küçükken almamıs buraya tasındıktan sonra cok ısrar etti aldık ortak arkadaşlarımızla ınternet üzerinde oynadıgını bılıyorum arkadasımızın eşi gorüntülü arıyor kapatsınlar artık söyle diye

Bu erkekler hepsi mi böyle bahaneleri var... ah biz kadınlar çok safız.... gün içinde arar sorar merak eder mi halini? İlgili davranır mı?

Pc önümde acık oyun konsolları kulaklıgı var oyuna asırı duskun aılesı küçükken almamıs buraya tasındıktan sonra cok ısrar etti aldık ortak arkadaşlarımızla ınternet üzerinde oynadıgını bılıyorum arkadasımızın eşi gorüntülü arıyor kapatsınlar artık söyle diye
Aldatılmadığına eminsin yani ? Peki sen eşinin bu aptlaca dvdanışlarına ne kadar dayanabileceksin ?

Aldatılmadığına eminsin yani ? Peki sen eşinin bu aptlaca dvdanışlarına ne kadar dayanabileceksin ?
Bu konusa hıc bır erkeğe asla güvenmem hiç bu zamana kadar çapkınlığını yakalamıslığım yok Rabbim yaşatmasın kötüyüm yanlızım üzgünüm gücüm sabrım azalıyor

Back
X