- 7 Aralık 2018
- 7.410
- 19.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Aşık olmayı denedin mi? Kesin cözüm :))))Hanımlar çok mutsuzum bir haftadır gece yemek yemeği adet edindim dün 5 tabak mercimek çorbası ekmekle ve yoğurtla beraber şimdi de bir tabak makarna gömdüm. Zayıf bir vücudum var ama göbek aldı başını gidiyor. Önümde kek var şuan yememek için zor duruyorum işin kötü yanı aklımda kalıyor yemezsem ağzım sulanıyor resmen canavar gibiyim. Bir de bir kafe belledim yemekleri çok güzel gidip gidip ordan yiyorum aklımı yemekler bürüdü ne oldu bana böyle anlamıyorumnasıl kesebilirim bu iştahı
Bak kendi konun yetmiyo bir de sağa sola laf atıyosun?Aşık olmayı denedin mi? Kesin cözüm :))))
Yo ben cok ciddiyim. Belki hayatina biri dahil olrsa yemeden icmeden kesilebilir ya da daha dikkat edebilir. Hangimiz yasamadik bunu?Bak kendi konun yetmiyo bir de sağa sola laf atıyosun?
Sen.Yo ben cok ciddiyim. Belki hayatina biri dahil olrsa yemeden icmeden kesilebilir ya da daha dikkat edebilir. Hangimiz yasamadik bunu?
SENI COK SEVIYORUMSen.
Yemeden içmeden kesilsen nasıl vurcan görümcene havada uçarak ayakkabı topuğuyla? Ya da enerjin olmasa nasıl teröristlerin izini bulacaksın?
Bin kicimi siviyirimmBen kocamı seviyorum
K*ç deme ayıpBin kicimi siviyirimm
Kıç demedim tatlim harfleri incelttim.sadece. ama beni de sev isterimKıç deme ayıp
Ben o kısmı olduğu gibi okumak istedim daha komik oldu. Ben kıcımı seviyorum, çünkü benim kocam yok dedin gibi geldiKıç demedim tatlim harfleri incelttim.sadece. ama beni de sev isterim
Koca.. keske benim de kocam olsa..Ben o kısmı olduğu gibi okumak istedim daha komik oldu. Ben kıcımı seviyorum, çünkü benim kocam yok dedin gibi geldi
Ama senin yok ki.. Yok senin kocanKoca.. keske benim de kocam olsa..
Kıç demedim tatlim harfleri incelttim.sadece. ama beni de sev isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?