- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Bu galiba müge anlıdan “ senin kocanın evi yok” muhabbeti. Allah rızası için ne demek oluyor bu? Komik durum ne? Biri açıklayabilir mi?Ama senin yok ki.. Yok senin kocan
Valla bi alışınca her gün yemek istiyorsun. Bende 1 haftadır aynı durumdayım. İradenize sahip çıkın 1 hafta düzelirHanımlar çok mutsuzum bir haftadır gece yemek yemeği adet edindim dün 5 tabak mercimek çorbası ekmekle ve yoğurtla beraber şimdi de bir tabak makarna gömdüm. Zayıf bir vücudum var ama göbek aldı başını gidiyor. Önümde kek var şuan yememek için zor duruyorum işin kötü yanı aklımda kalıyor yemezsem ağzım sulanıyor resmen canavar gibiyim. Bir de bir kafe belledim yemekleri çok güzel gidip gidip ordan yiyorum aklımı yemekler bürüdü ne oldu bana böyle anlamıyorumnasıl kesebilirim bu iştahı
Durduk yerde aşk acısı çıkarma başımızaYo ben cok ciddiyim. Belki hayatina biri dahil olrsa yemeden icmeden kesilebilir ya da daha dikkat edebilir. Hangimiz yasamadik bunu?
Komik bir durum yok aslında. Arkadaş trollüğü abartıp kocasızlık başınıza mı vurdu diye konuşunca senin kocan yok konusu açıldı.Bu galiba müge anlıdan “ senin kocanın evi yok” muhabbeti. Allah rızası için ne demek oluyor bu? Komik durum ne? Biri açıklayabilir mi?
Yapma bunu bol salçalı makarna filan gece gece iş çıkartma başıma :)Bazen banada oluyor ama fark ettim ki öğün atladığımda ya da ana öğünlerde sandviç vb. tarzı atıştırmalıklar yediğimde acıkıyorum.meyveyle kuruyemişle filanda geçmiyor ki o gece krizleri ya illa bol salçalı makarna olacak
Gece gece salçalı kalçalı yemekler yazıyolar ondan sonra diyet mi kalır sağlıklı yaşam mı bu da can ama :)"Gece yemek yemek çok sağlıksız, saat 6'dan sonra mümkünse yemeyin." diye sağlık dolu bir yönlendirme yapmayı elimdeki cevizli keke hakaret sayıyorum
Inanılmaz stresli günler geçiriyorum ve yemek bi nebze rahatlatıyor gibi hissediyorum.
Belki sizin de stresle alakalıdır durum.
Di mi? Sağlıksız her şey çok güzel ve bunun suçlusu biz değilizGece gece salçalı kalçalı yemekler yazıyolar ondan sonra diyet mi kalır sağlıklı yaşam mı bu da can ama :)
Şimdi şöyle güzel bi iskender olsa üzerine cosss diye tereyağı gezdirilse fena mı olurdu ama dimi ya.Valla ben aşık olsam mutluluktan yiyorum
Üzgün olsam da midem umursamaz bi organ olduğu için sağolsun iştahım azalmaz
Saat farketmeksizin yiyordum ama diyete girdim şu an karnımın gurultusundan uyuyamıyorum ee tabi bu saatlerde yemeye alıştı yemek istiyor kendi dilinde hergele
Ni zaman yaptım bacımsu yaŞimdi şöyle güzel bi iskender olsa üzerine cosss diye tereyağı gezdirilse fena mı olurdu ama dimi ya.
Eee hep siz mi yapıcaksınız birazda ben ağız sulandıram :)
Mutsuzsan olur yada ne bılıyım kotu seyler yasadınmıHanımlar çok mutsuzum bir haftadır gece yemek yemeği adet edindim dün 5 tabak mercimek çorbası ekmekle ve yoğurtla beraber şimdi de bir tabak makarna gömdüm. Zayıf bir vücudum var ama göbek aldı başını gidiyor. Önümde kek var şuan yememek için zor duruyorum işin kötü yanı aklımda kalıyor yemezsem ağzım sulanıyor resmen canavar gibiyim. Bir de bir kafe belledim yemekleri çok güzel gidip gidip ordan yiyorum aklımı yemekler bürüdü ne oldu bana böyle anlamıyorumnasıl kesebilirim bu iştahı
Yaşasınn çay suyu koyuyorum kek de varBayılırım gece yemek yemeye.
Vazgeçemiyorum.
Vazgeçmekte istemiyorum çnkü mutlu oluyorum.
Ye gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?