Ne oluyor bana böyle:(

Ahh ahh 1 tabak fazlayesem tartıda 3 kilo fazla çıkıyorum ye amannn boşver

Stres var mi son zamanlarda hayatinizda
Ben stresliyken ya da mutsuzken cok yemek yerim

Valla bi alışınca her gün yemek istiyorsun. Bende 1 haftadır aynı durumdayım. İradenize sahip çıkın 1 hafta düzelir

Bazen banada oluyor ama fark ettim ki öğün atladığımda ya da ana öğünlerde sandviç vb. tarzı atıştırmalıklar yediğimde acıkıyorum. meyveyle kuruyemişle filanda geçmiyor ki o gece krizleri ya illa bol salçalı makarna olacak

Yapma bunu bol salçalı makarna filan gece gece iş çıkartma başıma :)

"Gece yemek yemek çok sağlıksız, saat 6'dan sonra mümkünse yemeyin." diye sağlık dolu bir yönlendirme yapmayı elimdeki cevizli keke hakaret sayıyorum

Inanılmaz stresli günler geçiriyorum ve yemek bi nebze rahatlatıyor gibi hissediyorum.
Belki sizin de stresle alakalıdır durum.

Gece gece salçalı kalçalı yemekler yazıyolar ondan sonra diyet mi kalır sağlıklı yaşam mı bu da can ama :)

Valla ben aşık olsam mutluluktan yiyorum
Üzgün olsam da midem umursamaz bi organ olduğu için sağolsun iştahım azalmaz
Saat farketmeksizin yiyordum ama diyete girdim şu an karnımın gurultusundan uyuyamıyorum ee tabi bu saatlerde yemeye alıştı yemek istiyor kendi dilinde hergele

Şimdi şöyle güzel bi iskender olsa üzerine cosss diye tereyağı gezdirilse fena mı olurdu ama dimi ya.
Eee hep siz mi yapıcaksınız birazda ben ağız sulandıram :)

Şimdi şöyle güzel bi iskender olsa üzerine cosss diye tereyağı gezdirilse fena mı olurdu ama dimi ya.
Eee hep siz mi yapıcaksınız birazda ben ağız sulandıram :)
Ni zaman yaptım bacımsu ya
İskender zahmet etmesin o tereyağına bal ekleyip yine bulurum yolu ben

Mutsuzsan olur yada ne bılıyım kotu seyler yasadınmı

Offf bir aşk acısı çekmişim mide fln kalmamış.. Üzülünce yemem mutlu olunca ülkeyi yesem doymam :)

Bayılırım gece yemek yemeye.
Vazgeçemiyorum.
Vazgeçmekte istemiyorum çnkü mutlu oluyorum.
Ye gitsin

Kızlar bende yorumları okuyunca yataktan kalktım bı tabak pudinkli pasta yemeye gidiyorum konu sahibi mutlu musun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…