- 18 Ocak 2009
- 2.507
- 19
- 358
- Konu Sahibi Zeynep28 maras
-
mrb kızlar..benim kaynanam ile sorunum olduğunu bi çoğunuz biliyosunuz zaten sürekli bi gizli çatışma halindeyiz... en büyük sorun ise haftaya 4 aylık olacak olan kızım!
binbir zorlukla dünyaya getirdiğim meleğimi sürekli hırpalıyo ağlatıyo bahanesi ise ben böyle çocuk severim oluyo...
ama şu sıralar bende öyle bi huy başladıki eşimin ailesinden hiçkimseyi görmek istemiyorum geçen görümcem geldi kızımı sevdi o gittikten sonra oturdum ağladım kızımı benden ayıracaklar gibi geliyo kızımı onlar kucağına aldığında kızım onlara alışıcak beni istemicek gibi geliyo ama sadece onlara karşı kendi ailem ark eşimin ark bunlarda sorun yok..
napıcam bilmiyorum sürekli kızımı görmek istiyolar keşke kaçıp gitsem buralardan :çok üzgünüm:
Canım benim önceki konunu biliyorum yorumda yapmıştım.Kayınvaliden çocuğunu böyle deli gibi severek senin iyice psikolojini bozmuş anlaşılan.Merak etme kimse senden çocuğunu ayıramaz.
Bak aklıma bi cinlik geldi zemuszemus Çocuğunu kontrole götürmeden önce gidip doktoruyla konuşsan.Böyle böyle diye.Kontrolede kayınvalidenle eşinle gitsen doktor deseki bu çocuk çok hırpalanmış resmen travma geçirmiş gibi falan filan uydursun desin ki uzun bir süre kucakta fazla dolaşmasın dikkat edin falan dese CADIARZU onlar böylelikle biraz uzak durur seninde psikolojin rahatlar.Bilmiyorum olurmu böyle birşey ama insana başka çare bırakmıyorlar kii :lepi:
mrb kızlar..benim kaynanam ile sorunum olduğunu bi çoğunuz biliyosunuz zaten sürekli bi gizli çatışma halindeyiz... en büyük sorun ise haftaya 4 aylık olacak olan kızım!
binbir zorlukla dünyaya getirdiğim meleğimi sürekli hırpalıyo ağlatıyo bahanesi ise ben böyle çocuk severim oluyo...
ama şu sıralar bende öyle bi huy başladıki eşimin ailesinden hiçkimseyi görmek istemiyorum geçen görümcem geldi kızımı sevdi o gittikten sonra oturdum ağladım kızımı benden ayıracaklar gibi geliyo kızımı onlar kucağına aldığında kızım onlara alışıcak beni istemicek gibi geliyo ama sadece onlara karşı kendi ailem ark eşimin ark bunlarda sorun yok..
napıcam bilmiyorum sürekli kızımı görmek istiyolar keşke kaçıp gitsem buralardan :çok üzgünüm:
Anlaşılan kayınvalidenizle olan sorunlarınız sizin sinirlerinizi iyice bozmuş, halası ve babaannesi olarak tabiki torunlarını yeğenlerini sevecekler, buna mani olamazsınız. Ama bence biraz daha sakin olun. Neden sizi evladınızdan ayırsınlar ki.
Kendi kafanızda kurduğunuz kuruntuları gerçek olarak görüyorsunuz anlaşılan. Böyle giderse kendi kendinizi yıpratırsınız ve bebeğinize de zararınız dokunur. Ayrıca bu düşüncelerinizi eşinize açıp boşuna problemde yaşamayın. Biraz rahat olmak herşeyi çözer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?