Yalnızlıgi çok severim sorun yalnız kalmam değil. Ama yalnız kalınca düşünceler beynime üşüşür mü acaba diyorum."ama bir gün yalnız kalacağım" işte bu düşünceden kurtulmalısınız. bunu dile dökecek kadar kanıksamışsanız bilinç altındaki korkuyu tahmin bile edemiyorum. neden 1 ay geçtikten sonra ağlamak kısmına kabullenmek denilebilir belki. bi yakınım vefat ettiğinde ağlayamamıştım mesela. çok zaman sonra gözyaşı dökebilmiştim. tabi o dönem güçlü durmam gereken bir dönemdi. bazı insanlar böyledir. Boşanma evresinde güçlü durdunuz belki ama bence ağlamanız güzel. size yapılan haksızlıklar, üzüldüğünüz ne varsa izin verin akıp gitsin. sonra güneş yeni bir güne doğacak..
kesinlikle katılıyorumDaha yeni boşandınız böyle duygusal travmalar olacak hayatınızda , boşandım bitti kafamdan attım demekle olmuyor tek ilacınız zaman bu dönemde ağlama krizleriniz de olur kalbiniz acıyla da dolar pişman dahi olursunuz boşandığınız için sadece sakın kalmaya çalışın umarım bu kötü günleri en hafif hasarla atlatırsınız.
bu tamamen senin karakterinle alakalı. bazı insan önüne bakmaya çalışır ama bazı insanlar geçmişi düşünüp bunalıma girerler. inan bu biraz tercih gibi. sana tavsiyem kendini meşgul et. hep yapmak isteyip ertelediğin bişeyler varsa şimdi tam zamanı. bi arkadaş yazmıştı evcil bi hayvan iyi fikir..Yalnızlıgi çok severim sorun yalnız kalmam değil. Ama yalnız kalınca düşünceler beynime üşüşür mü acaba diyorum.
Evet boşanmama, ona veya başka biseye değil de yapılan haksizliklara üzülüyorum hak etmediğim yaşantılara kızıyorum.
Evet bi noktadan sonrası tercih bence de.bu tamamen senin karakterinle alakalı. bazı insan önüne bakmaya çalışır ama bazı insanlar geçmişi düşünüp bunalıma girerler. inan bu biraz tercih gibi. sana tavsiyem kendini meşgul et. hep yapmak isteyip ertelediğin bişeyler varsa şimdi tam zamanı. bi arkadaş yazmıştı evcil bi hayvan iyi fikir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?