Ne oluyor bize!!!!

aysen-srr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2015
1.013
1.465
133
Aslında bu konuyu niye açtım ben de bilmiyorum ama sinirlerim çok bozuk.haberlerde veya sosyal medyada görmüşsünüzdür, kayınvalide ve damat arasındaki iğrenç ilişkiyi.insanlar ne oluyor,nasıl oluyorda bu hale gelebiliyor.yani hadi kocanı sevmiyorsun, ölümüne de üzülmedin, yeni heyecan arıyorsun da kızının kocasına kadar erkek mi kalmadı.. Allah'ım kime guvenicez.

Daha yeni instagramda gordum.. gulsemmi aglasam mi, civisi cikti dunyanin : ( herkes herkese gideri var mi gozuyle bakio artik : (

Bu habere yorum yapan hemen hemen bütün insanlar, hatta konuyu açan siz bile kayınvalideyi kınıyor. O nasıl bir anne, o nasıl bir kadın, o nasıl bir kevaşe.
Kınanacak ilk kişi kadın. Daha bir kişiden bile o nasıl bir koca ve damat cümlesini duymadım. Hani belki bir istisna olur da toplumun pipili kayırma çabası yok olur dedim ama yok.

Konuya değinecek olursam, ahlaksızlıktır. Cinsiyet ayırt etmeksizin.

Bir anne evladına bari yapmasın diye düşünüldüğü için kadına sitem ediliyor bence, esasen damadın ahlaksızlığını ikinci plana atmak değil. Çünkü senle aynı fikirdeyim ve fakat haberi okuyunca "Annesin sen yaa kendi kızın da sana güvenemeyecekse" gibi bir takım cümleler kafamın içinden otomatik geçti.

Yanılıyorsunuz ben kesinlikle kadın erkek edeşitliğiden yanayım .burada kaynanayı daha çok suçlama sebebim bir annenin evladına yaptığı bu en büyük ihanettir.adamın yaptığı iğrençlik ayrı bir şey.soyle düşünün bir adam oğlunun karısıyla ilişki yaşasa burda da adam daha çok suçludur çünkü evladına ihanet etmiştir.

Elin iti yapar ama anadan beklenmio bu hareket. Ayni sekilde gelin ve baba olsaydida aynisi gecerliydi.. ucu kv ye daha cok dokunuo bu isin.. evladi soz konusu..yoksa kimsenin pipi derdine dustugunu sanmiorum burda

Damada bak şerefsiz kendi öz anneside mi gelmemiş aklına iğrenç insanlar hele kadın kızının kocasıyla yatıp bir de üstüne kızının yüzüne nasıl baktı ahlaksızlar.

Ayrıca kıza da parantez açayım. ( ne biçim kadınsın sen ne mide var ya annenle yatmış dayını öldürmüş kardeşini yaralamis halen o adiye kocam mı diyorsun.) Yuh diyorum hatta OHA diyorum gördüklerime.

Tabi ki erkek te suclu ama en cok kadin suclu bence cunku kizinin kocasiyla beraber oluyor kizini hic dusunmuyor elin adami mi dusunsun dinen bile nikah dusmuyor bu kadar aci bir durum cunku o damat sizin evladiniz oluyor

Şimdi haberim oldu,baktım habere iğrenç...
Özgürlük diye diye bu hale geldi insanlar.
Ne demiş bir düşünür;Özgürlük yanlış ellere geçerse faciaya yol açar. Mesela bu olayı görmüş gibi.
Aldatmalarda tabii ki iki taraf da suçludur,ama lütfen kabul edelim ki kadın istemezse (tecavüz hariç)aldatma gerçekleşmiyor. Yeter ki kadın kafaya koymasın.Allah korusun erkeğin kurtuluşu yok.
Haa şu da var damadın resminden sezdiğim kadarıyla hiç de tekin birine benzemiyor,kolay aldanmıştır yani...
Allah ikisini de bu zihniyeti de kahretsin.

Elin iti yapar ama anadan beklenmio bu hareket. Ayni sekilde gelin ve baba olsaydida aynisi gecerliydi.. ucu kv ye daha cok dokunuo bu isin.. evladi soz konusu..yoksa kimsenin pipi derdine dustugunu sanmiorum burda

Elbetteki bir annenin bunu yapması benim de midemi bulandırıyor. Ama maalesef ki toplumda gelini ile birlikte olan kayınpeder olaylarında "sen nasıl babasın", diye tepki verilmedi. Aksine "gelin ne yaptıysa demek ki" denildi. Defalarca tecrübe ettik bunu toplum olarak. Bu konuda yazanlar için böyle düşünüyorlar demiyorum elbette. Tenzih ediyorum sizleri. Kendi çevremde şahit olduğum yorumlar dolayısıyla böyle bir noktaya değindim.

Yani dillendirmeye bile utanıyorum.
Yaşayan nasıl yaşıyor, akıl alır gibi değil.
İğrenç yaratıklar.

Böyle haberlerin medyada yankılanması,yayılmasını da doğru bulmuyorum aslında.
Gereken cezalar verilsin ama dillendirilmesin.
Çünkü bir faydası olmuyor.
Küfrediyoruz,kahrediyoruz,tükürüyoruz o kadar.
Bir yandan da bilinçaltımıza işliyor zihnimizi kirletiyor diye düşünüyorum.
Şimdi kalkıp eşime "damat ile kayınvalide aşk(!) yaşamış,cinayetler işlenmiş vırt zırt diye anlatamam yani,utanç verici.

Adamın aklına soktuğumu düşündüğümden değil ama tuhaf bir şekilde yer ediniyor insanın aklında.
Tecavüzler de öyle....
Hele çocuklara..
Telaffuz dahi edemiyorum aynı cümlede.
Öyle iğrenç öyle ahlaksız,öyle insanlık dışı ki.

Başımıza taş yağmıyorsa şükretmek lazım.

Konu pipi degil kendi kizina bunu yapan anne

ANNEM ÇOK MUTLUYDU’

Gelin Serap İ. de mahkemedeki ifadesinde eşinin ve annesinin ilişkiye girdikten sonra kahvaltı için yanına geldiklerini iddia ederek, şunları söyledi:

“Annem kahvaltıya geldiğinde çok mutluydu. Ben mutlu olmasına şaşırdım. Çünkü babam öleli 2 ay olmuştu. Ertesi sabah eşim anneme nasıl hissediyorsun gibi mesajlar atmış. Annem ise çok iyi hissettiğini, babamla yaşamadıklarını onunla yaşadığını yazmış. Abim mesajları okumuş. Beni aradı. Eşimin annemle ilişkiye girdiğini söyleyerek, ‘eşini öldüreceğim’ dedi. Eşime durumu anlatıp gitmesini söyledim. Annemi aradım, ilişkiye girdiklerini kabul etti.”

Haberden alıntıdır.
Adamın mayası bozuk o tipinden belli de alıntıladığım kısım oldukça rezil bi durum.
Allah sonumuzu hayr etsin.

Yok veriliyor o tepki, "Sen nasıl babasın?" deniyor,ben çevremde görmedim kadını suçlayan, yazıklar olsun öyle babaya derler yani. De işte, anlıyorum senin dediğini haklısın. En yakın örnek yukarıda bir üye mesela demiş kadın bla bla işte öyle düşünenler gelin ayartmistir diyor.

El oğlundan her pisliği bekliyor da insan.
Söz konusu anne olunca konduramıyor.

Keşke böyle pislikler hiç üremese.
Yazık günah hem evlatlarına, hem bizim gibi psikolojisi bozulan garip halka..

Evet ailede tepki gösteren o erkek kardeş dışında,aslında kimse durumdan çok da rahatsız değilmiş maalesef

Okudum kastettiğin yorumu. İşte yazdığım cevap tam olarak bu zihniyete karşıydı. Aldanan ve tuzağa düşen zavallı erkek. Ne diyeyim ki.

Kadın izin vermedikten sonra, hiç kimse zorla birşey yapmaz. Zorla yapılanda gider şikayetçi olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…