Bu habere yorum yapan hemen hemen bütün insanlar, hatta konuyu açan siz bile kayınvalideyi kınıyor. O nasıl bir anne, o nasıl bir kadın, o nasıl bir kevaşe.
Kınanacak ilk kişi kadın. Daha bir kişiden bile o nasıl bir koca ve damat cümlesini duymadım. Hani belki bir istisna olur da toplumun pipili kayırma çabası yok olur dedim ama yok.
Konuya değinecek olursam, ahlaksızlıktır. Cinsiyet ayırt etmeksizin.
Bu habere yorum yapan hemen hemen bütün insanlar, hatta konuyu açan siz bile kayınvalideyi kınıyor. O nasıl bir anne, o nasıl bir kadın, o nasıl bir kevaşe.
Kınanacak ilk kişi kadın. Daha bir kişiden bile o nasıl bir koca ve damat cümlesini duymadım. Hani belki bir istisna olur da toplumun pipili kayırma çabası yok olur dedim ama yok.
Elin iti yapar ama anadan beklenmio bu hareket. Ayni sekilde gelin ve baba olsaydida aynisi gecerliydi.. ucu kv ye daha cok dokunuo bu isin.. evladi soz konusu..yoksa kimsenin pipi derdine dustugunu sanmiorum burdaBu habere yorum yapan hemen hemen bütün insanlar, hatta konuyu açan siz bile kayınvalideyi kınıyor. O nasıl bir anne, o nasıl bir kadın, o nasıl bir kevaşe.
Tabi ki erkek te suclu ama en cok kadin suclu bence cunku kizinin kocasiyla beraber oluyor kizini hic dusunmuyor elin adami mi dusunsun dinen bile nikah dusmuyor bu kadar aci bir durum cunku o damat sizin evladiniz oluyorBu habere yorum yapan hemen hemen bütün insanlar, hatta konuyu açan siz bile kayınvalideyi kınıyor. O nasıl bir anne, o nasıl bir kadın, o nasıl bir kevaşe.
Bir anne evladına bari yapmasın diye düşünüldüğü için kadına sitem ediliyor bence, esasen damadın ahlaksızlığını ikinci plana atmak değil. Çünkü senle aynı fikirdeyim ve fakat haberi okuyunca "Annesin sen yaa kendi kızın da sana güvenemeyecekse" gibi bir takım cümleler kafamın içinden otomatik geçti.
Yanılıyorsunuz ben kesinlikle kadın erkek edeşitliğiden yanayım .burada kaynanayı daha çok suçlama sebebim bir annenin evladına yaptığı bu en büyük ihanettir.adamın yaptığı iğrençlik ayrı bir şey.soyle düşünün bir adam oğlunun karısıyla ilişki yaşasa burda da adam daha çok suçludur çünkü evladına ihanet etmiştir.
Elin iti yapar ama anadan beklenmio bu hareket. Ayni sekilde gelin ve baba olsaydida aynisi gecerliydi.. ucu kv ye daha cok dokunuo bu isin.. evladi soz konusu..yoksa kimsenin pipi derdine dustugunu sanmiorum burda
Konu pipi degil kendi kizina bunu yapan anneBu habere yorum yapan hemen hemen bütün insanlar, hatta konuyu açan siz bile kayınvalideyi kınıyor. O nasıl bir anne, o nasıl bir kadın, o nasıl bir kevaşe.
Elbetteki bir annenin bunu yapması benim de midemi bulandırıyor. Ama maalesef ki toplumda gelini ile birlikte olan kayınpeder olaylarında "sen nasıl babasın", diye tepki verilmedi. Aksine "gelin ne yaptıysa demek ki" denildi. Defalarca tecrübe ettik bunu toplum olarak. Bu konuda yazanlar için böyle düşünüyorlar demiyorum elbette. Tenzih ediyorum sizleri. Kendi çevremde şahit olduğum yorumlar dolayısıyla böyle bir noktaya değindim.
ANNEM ÇOK MUTLUYDU’
Gelin Serap İ. de mahkemedeki ifadesinde eşinin ve annesinin ilişkiye girdikten sonra kahvaltı için yanına geldiklerini iddia ederek, şunları söyledi:
“Annem kahvaltıya geldiğinde çok mutluydu. Ben mutlu olmasına şaşırdım. Çünkü babam öleli 2 ay olmuştu. Ertesi sabah eşim anneme nasıl hissediyorsun gibi mesajlar atmış. Annem ise çok iyi hissettiğini, babamla yaşamadıklarını onunla yaşadığını yazmış. Abim mesajları okumuş. Beni aradı. Eşimin annemle ilişkiye girdiğini söyleyerek, ‘eşini öldüreceğim’ dedi. Eşime durumu anlatıp gitmesini söyledim. Annemi aradım, ilişkiye girdiklerini kabul etti.”
Haberden alıntıdır.
Adamın mayası bozuk o tipinden belli de alıntıladığım kısım oldukça rezil bi durum.
Allah sonumuzu hayr etsin.
Yok veriliyor o tepki, "Sen nasıl babasın?" deniyor,ben çevremde görmedim kadını suçlayan, yazıklar olsun öyle babaya derler yani. De işte, anlıyorum senin dediğini haklısın. En yakın örnek yukarıda bir üye mesela demiş kadın bla bla işte öyle düşünenler gelin ayartmistir diyor.
Kadın izin vermedikten sonra, hiç kimse zorla birşey yapmaz. Zorla yapılanda gider şikayetçi olur...Bu habere yorum yapan hemen hemen bütün insanlar, hatta konuyu açan siz bile kayınvalideyi kınıyor. O nasıl bir anne, o nasıl bir kadın, o nasıl bir kevaşe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?