Ne oluyor bu bebeye yahu...

incii_03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
397
11
34
Arkadaşlar merhaba 10 aylık bir kızım var bir kaç gündür gündüz uyumuyor ve cok huzursuz normalde sallanmayan bebek şimdi sallasam dahi uyumuyor besigine koyar koymaz uyanıyor. Dünden beri de burun akintimiz var çok fazla hatta tikanikliktan uyuyamadi ne yaptıysam da acamadim. Henüz disimiz yok damaklarinda bir kabarmada yok daha cuma günü kontrolü vardı bir rahatsızlık olsa doktoru sanırım farkederdi. Ne oluyor kuzuma :KK43:

mrblar dis zamani degilse burun tikanikligindan uyumuyor olabilir. benim kizim da burnu tikaninca nefes almakta gucluk yasadigi icin uyuyamazdi. pek onermiyorlar ama ben saglik ocagindaki doktordan burun acici sprey yazdirip oyle rahatlamistim. allah sifa versin kuzunuza..

Hiç disi yok ve disten olup olmadığını da anlayamıyorum. Damakta herhangi bir kabarma olmadan da sıkıntısını yaşayabilir mi ?

Soğuk buhar makinası kullan deniz suyu damlası var onu kullan ya da cold Mix kullan yakasına damlatılandan iyi geliyor

Hiç disi yok ve disten olup olmadığını da anlayamıyorum. Damakta herhangi bir kabarma olmadan da sıkıntısını yaşayabilir mi ?
Dişi 6 aylık çıkması lazımdı neden hala çıkmadı devit3 kullanmadın mı

diş çıkarıyor olabilir yada arkadaşların dediği gibi burunları tıkandığında da dalamıyorlar uykuya

her bebek 6 aylık çıkarmıyor ki. benim bir oğlum 11,5 aylık , diğer oğlum 8,5 aylık çıkardı ilk dişlerini

10 aylık şuan belki diş çıkarıyor olabilir
Benim kuzum 6 aylık çıkardı ÇOĞU tanıdığım bebekler 6 aylık çıkardı kemik gelişimine bağlı diş çıkarıyor olabilir geç çıkan dişler daha sağlıklı oluyormuş

Diş cikarma her bebege göre değişen birsey geç çıkaran da var erken cikaranda. Peki dış çıkacağı dönemde ille de damakta kabarma olur mu

Ateşi varsa diş cıkarıyordur, birde ağzının suyu akıyorsa diş cıkartma ihtimali kesin var

Şu Çoktandır akıyor eller ağızda aslında belirtiler var ama damaklarinda hiç birşey yol

X