- 7 Ağustos 2011
- 600
- 884
- 303
- Konu Sahibi Cheescake2
-
Bir psikolog dan yardım alın ortada bir neden yok. Büyük ihtimal annelik duygunuz ağır bastıgindan eşinizden uzaklaşıyorsunuz. Bir an önce destek almanız size iyi gelirKızlar merhaba aylardır sizlere yazsam mı diye düşünüp duruyorum.durumumu paylaşabildiğim hiç kimse yok.aslına bakarsanız dışardan bakıldığında mükemmel görünen bir hayatım var o nedenle sana da rahat batıyor derler diye kardeşlerime bile anlatamıyorum ruh halimi.eşime de.
Aslında sorunumun büyük kısmı eşim ama bundan haberi yok,bişeyler hissediyordur muhtemelen ama o da sessiz öylece günleri yaşayıp gidiyoruz.
10 yıllık evliyim 2 çocuğum var 2. Si daha bebek. eşime karşı kopuşum birkaç yıl içinde yavaş yavaş ilerledi ve 2.bebeğime hamileyken fiziksel olarak da birbirimizden uzaklaşmamız ile ivemelendi diyebilirim.şuan cinselliğimiz 0.kimse şikayet etmiyor çünkü zaten benim içimden gelmiyor artık hiç durmayan kendimize hiç vakit ayıramamıza neden olan bebe sayesinde de eşim de cesaret bile etmiyor.bazen çok özledim vs diye göndermeler yapıyor,yakaladığı anlık boşluklarda yada mutfakta birlikte bişeyler hazırlarken bile cilveleşiyor beni istiyor biliyorum ama çocuklar hemen kapıdan bacadan geldikleri için devam edemiyor,ben ise sıfır duygu ile ohh diyorum iyi ki çocuk ağladı.hiç istemiyorum artık ne oldu böyle neden böyle oldum.birkaç yıl önce bazı sorunlar yaşadık aslında küçük şeyler denilebilir ama o zaman aşk ve sevgimde kırılma yaşadığımı hissettim.sonra atlattık herşey yine mükemmeldi ama araya benim ameliyatım girdi,o sebeple eşim çocukla,ben ise ayrı uyumak zorunda kaldım çünkü çocuğumuz ayrı odasında yatsa da gecenin bi vakti yanımıza muhakkak gelir.uykuya tek devam etmez.çok fena uyur büyük çocuğum tekme,kol yememek için ameliyatlı bölge sebebiyle birkaç ay öyle sürdü.sonra eşim ağır bi sınava hazırlandı o dönemlerde yine gece geç saatlere kadar ders çalıştığı için biz yatardık o takılırdı,gün içinde de ders çalışsın diye ona ayrı zaman tanıdığımız için çocukla ben takıldım hep.bu süreç de 6 ay falan sürdü.ben sosyal bi insanım ama eşim öyle değil.üni arkadaşları ile yılda 1-2 kez görüşür,lise ile de öyle.onun dışında ne işyerinden ne de yaşadığı çevreden arkadaşı yoktur.benim çok arkadaşım var evliliğimin ilk yıllarında hep benimkilerle görüşüyorduk sonra baktım benim eşim çok soğuk,arkadaşlarımın eşleri ile iletişimi robotik o nedenle kendim ayrı görüşmeye başladım tabi aile olunca insanlar ailecek plan yapıyor böyle böyle arkadaşlarım ile benim de görüşmelerim azalmak zorunda kaldı.çalışırken dert etmiyordum çünkü işyerinde sosyalleşiyordum ancak 2.bebe sebebiyle şimdi evdeyim ve çok yalnız hissediyorum.haftasonları bigün eşimin annesine bi benim anneme gideriz arada dışarda vakit geçiririz vs onun dışında misafirlik olayımız yok.bu beni çok boğuyor.
2. Bebe ile aynı yatağı paylaşamama durumu,fiziksel(cinsel)olarak uzak kalma durumu ilerledi ve şimdi şu çocuk bi büyüse bi rahat etsek.birbirimizi özledik vs diyor eşim. ben ise bu sürecin böyle olmaması gerektiğini düşünüyorum ama aynı zamanda da eşim beni öpse çok rahatsız oluyorum.iyice soğudum napsam bilmiyorum neden bu kadar büyüdü bu soğukluk.içimde onu asosyal olmasından dolayı suçluyorum kızıyorum vs o nedenle mi soğuyorum bilmiyorum.ev işi çocuk vs herseye yardım eder eşim.çok güzel bi işi var maddi durumumuz çok şükür iyi.dışardan bakana mükemmel bi hayatımız var.sağlıklı 2 tane evladımız var ama ben böyle hissediyorum
Her ne sebeple olursa olsun eşlerin yatakları ayırma durumunun hayırla bittiğini ben hiç görmedim.
Eşler arasındaki en büyük hatalardan birisi bu. Yok çocuk yaramaz yok bu mühim mesele falan bunların hiçbiri yatak ayırmaya gerekçe olamaz.
Önce bunu bir halledin.
Geriye kalan sorunlarınız çözülmeyecek gibi değil.
Ha ben illaki soğudum olmaz diyorsanız ayrılın gitsin. Çocuklar var, el alem ne der falan demeyin hiç. Zira hiçbir insan öptüğü için tiksinti duyan bir eşle birlikte olmak zorunda değil.
Ayrılınca kıymetini anlarsınızda zaten...
Bu arada asosyallik böyle bişey değil. Eşiniz böyle tercih ediyor ve bu onu asosyal yapmaz.
Sizin ayrı kalmaya ihtiyacınız var bence . çocukları ailelerden birine bırakıp ufacık bir kaçamak yapmalısınız.
Eşiniz kötü biri değil anladığım kadarıyla . Acaba evde durmaktan falan mı bunaldınız?
ayrıca benim de üniden liseden görüştüğüm arkadaşım yok. iş yerindekiler yaşça büyük. kuzenimle yakınım ama farklı şehirler. doğal olarak tm vaktim nişanlımla geçiyor. her fırsatta beraberiz ve dışardaıyız. ben asosyal miyim şimdi?
Ders çalışırken yatağı ayırmadık geç yatıp erken kalktığı için ne zaman uyudu ne zaman uyandı gün içinde odasında neler yaptı bilmiyoruz ona rahatsızlık vermemek için çocukla gün geçirip uyku saatinde uyuduk biz.birlikte vakit geçirememe süreci uzadıyatak ayırmak hata olmuş bence. yani yatakları ayırana kadar çocuğu odaya gelmeyecek şekilde eğitmeye çalışsaydınız keşke. bir de sınava çalışan insanın yatak ayırması da saçma. dersine çalış yatağa gel yat.
Çocukları bırakamıyoruz ailelerimiz çok yaşlı.benim de eşimin kardeşleri de hepsi şehir dışında.Sizin ayrı kalmaya ihtiyacınız var bence . çocukları ailelerden birine bırakıp ufacık bir kaçamak yapmalısınız.
Eşiniz kötü biri değil anladığım kadarıyla . Acaba evde durmaktan falan mı bunaldınız?
Yok Estağfirullah eşim eksikliğini hissetmiyor bilmiyorum yanlış tabir kullandım galiba.onun tercihi böyle insanlara kendini açmaz kolay kolay,güven duygusu zor gelişiyor onda.asosyal demeyelim o zaman hayatına çok az kişiyi alıyor diyelim %99 aile %1 gibi arkadaş diyelim
Ders çalışırken yatağı ayırmadık geç yatıp erken kalktığı için ne zaman uyudu ne zaman uyandı gün içinde odasında neler yaptı bilmiyoruz ona rahatsızlık vermemek için çocukla gün geçirip uyku saatinde uyuduk biz.birlikte vakit geçirememe süreci uzadı
siz zaten arkadaşlarınız ile görüşüyorsunuz. onun arkadaşının olup olmaması sizin ilişkinize nasıl etki edebilir ki?
şu an beraber yatmıyor musunuz? ne bileyim birini seviyorsan seviyorsundur. bunu anlarsın. sevmediğin insanla ömür geçirmenin manası yok. boşanırsınız yani.
Seviyorum ama cinsel çekimli değil birsüredir.şuan beraber yatmayı denesek de aynı odada bebek de olduğu için o horladığında uyanıyor.o da bir dönüyor iki dönüyor yatakta sonra horlamasına engel olamayınca çocuk uyanmasın diye gidiyor salonda uyuyor.bebeği ayrı odada yatırsam saat başı uyanıyor sabaha kadar ben helak oluyorum odadan odaya.olmuyor yani.Acilen bir uzmandan yardım alın bence, durduk yere böyle hissettiğinizi sanmıyorum, mutlaka altında yatan bir sebep vardır. Eşiniz ev işlerine yardım ediyor, çocukların sorumluluklarını paylaşıyor, size ilgi gösteriyor, maddi durumunuzda da sıkıntı yok, bu durumda soğuyacak birşey de görünmüyor. Ancak bilinçaltı çok değişik şeylerle dolu olabiliyor insanın, bunun için de burada kimse yardımcı olamaz size.
Seviyorum ama cinsel çekimli değil birsüredir.şuan beraber yatmayı denesek de aynı odada bebek de olduğu için o horladığında uyanıyor.o da bir dönüyor iki dönüyor yatakta sonra horlamasına engel olamayınca çocuk uyanmasın diye gidiyor salonda uyuyor.bebeği ayrı odada yatırsam saat başı uyanıyor sabaha kadar ben helak oluyorum odadan odaya.olmuyor yani.
Aslında ikinci bebek konusunda ben istekli değildim diğer çocum ve eşim çok istedi sonra çocum yalnız olmasın şu dünyada diye ben de ikinciyi yapmaya karar verdim.bu da bilinçaltımdan etkili oluyordur belki bilemiyorum eve kapanıp,uykusuz ,çoğu zaman zar zor karnını doyurabilerek aylar geçirmek depresyona mı girdim ?
Maddi durumunuz iyi ise yarim gun bakici tutun , bebegi bakiciya birakip tek basina disari cikin , avm gezin , bir cafede oturun , sahile inin yuruyus yapin , spor yapin , bu hislerinizin hepsi gececek ve tum hayatiniz yoluna girecek o zamanEvde durmak bunaltıcı evet,çalışırken bu kadar dert etmiyordum ve bu kadar soğuk değildim eşime karşı.özgürlüğüm kısıtlanmış gibi hissediyorum,yalnız hissediyorum.aslında imkanlarım var çocuğu al çık gez ye iç.eşim hiçbişey demez ama yapmıyorum hep evdeyim.çocığu toparlayıp arabaya binmek bile gözümde büyüyor.ayrıca park kafe avm çıksam gezsem de açmıyor içimi çünkü yine evdeki beni gezdiriyorum yanımda,birileri ile dertleşmeye ihtiyaç duyuyorum ama çevrem çalışıyor, arkadaşlarımın evleri çoook uzak semtlerde bebeyle cesaret edemiyorum uzak mesafelere gitmeyi çünkü araçta kısa süre sonra ağlıyor uzun araç kullanamıyorum bebeyle ilgilenen biri olmayınca.ben de evin yakınlarında takılmak zorundayım haliyle tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?