Ne oluyor?

bebek belli yaştan sonra yalnız uyumalı zaten. o zaman planınız ne?
Valla kızanlar olacaktır belki ama çok uzun emzirmeyi düşünmüyorum emzirmeyi kesince de bu sorun ortadan kalkar diye düşünüyorum emmek için uyanıyor çünkü.sonra odasında yatıracağım şuan emdiği için yanımda yatıyor ve sık kalkıyor

Madem durumunuz var haftada 2 -3 gün bir yardımcı alsanız?
Hem sizde rahat edersiniz.

Yardımcım var temizlikle yemekle ilgili sıkıntı yok .bebeğim bana yapışık olmak istiyo sürekli kimsede durmuyo.gece de saat başı hatta yarım saate bile uyanıyo emmek için o nedenle yoruyor

Maddi durumunuz iyi ise yarim gun bakici tutun , bebegi bakiciya birakip tek basina disari cikin , avm gezin , bir cafede oturun , sahile inin yuruyus yapin , spor yapin , bu hislerinizin hepsi gececek ve tum hayatiniz yoluna girecek o zaman

Çok küçük daha bakıcıya kıyamıyorum güvenemiyorum.çalışsam mecbur derdim ama ona bakmak için şuan çalışmıyorum o sebeple gezmek için bebeği birine bırakmak da bencilce geliyor

Cocuk olunca eşinizi 2.plana atmışınız.Çocuk 24 saat ayakta degil dimi?

Birlikte uyumadıktan , birlikte tabiri caizse yatakda vakit gecirmedikten sonra bence bu hissettikleriniz cok normal.

Tamam cocuklar yorucu olabilir ama kendinize kalan zamanlarda eslerin birbiri ile paylaşımlarda bulunması gerekir.

Yoksa boyle sıradan bir arkadaşa hissettiğinizi hissedersiniz eşinize.

Sadece ben değil ama eşim de 2.plana attı kendini .onun yakınlaşma isteği de çok seyrek oluyor

Sizin gönül sohbetine ihtiyacınız var. Yardımcı olması bambaşka Bi olay. O arada yarım gün bir kursa falan gitseniz nasıl olur acaba? Hem bu düşüncelerden uzaklaşırsınız hem kendinize zaman ayırmış olursunuz. Kendinizi dinlemeyin derim

Hem yardım eden ve hiçbşeye karışmayan eşiniz var hemde araba kullanabiliyosunuz
Şimdiden bile bende dahil bi çok kadından iki sıfır öndesiniz
Ara ara bdvyi acıp okuyun halinize şükredersiniz:)
Ayrıca içinizden gelmesi için kendinize yeni gecelikler alın giyin ve aynanın karsısında kendinize bakım,cok ciddiyim işe yarıyo

Cheescake2 Benim kızımda iki yıl boyunca emdiği sürece çılgınlar gibi uyandı. Ben çözümü onun odasına yatağının dibine bi yer yatağı yapmakla buldum. Altıncı ayında kendi odasına kendi yatağına geçirdim. Her gece mutlaka bi saat de uğraşmam gerekse onu yatağında uyuttum,ben eşimle beraber uykuya geçtim hep ,dolayısıyla ne cinsellik ne aramızdaki bağ zarar gördü,gece dayanabildiğim kadar genelde 3e kadar vs her uyandığında yanına gidip emzirip uyuttum üçten sonra artık çok yorulunca da yerdeki yatağa koynuma alıp uyudum kızımı. İki yıl böyle geçti ve o yatak dört buçuk yaşına kadar kızımın odasında yerde kaldı. Hasta oldu orda yattık gece beni aradı yanına gittim ateşli olurdu gözümün önünde olsun diye dibinde uyudum. Ama uykuya hep eşimle başladım ilk iki üç saat ona sarılarak uyudum. Hatta kızım yatak odamız için “Anne ile baba odası” kendi odası için de “Annem ile benim odam” diyordu :)) eşimden uzak kalsam muhtemelen sizin gibi mutsuz depresif olurdum,atalet halinden çıkın bişiler yapın kendiniz için.

Bu gelecek bebeği de muhtemelen böyle uyutucam :)

Psikolojik olarak yardım alın bence. Bu sizi rahatlatacak ve çözüm yolları bulmanızı sağlayacaktır. Eşiniz neden öğrensin her şeyi sanki psikolog her şeyi söyleyecek mi eşinize ? Herkes bence çeşitli sorunlar yaşadığında ayrılsam mı diye düşünüyordur. Bu durum normal ama önemli olan ne kadar düşündüğünüz bence. Şuan hayatınızda birçok şey güzel görünüyor, problemleri de halletmek size düşüyor. Biraz çabalayın bence. Bu sorununuzu çözersiniz gayet mutlu bir aile olacakmışsınız gibi geliyor.

Unutmayın siz çabalamakta geç kalırsanız, bir süre bir bakmışsınız kendisine ilgi gösteren, yanında mutlu olacağı birisini bulmuş ve eşiniz çıkmış gelmiş bu böyle olmayacak boşanalım diye.

Sevginiz bitmiş olabilir mi? Biraz kendinize vakit ayırın bence sorun yok eşinizde ilgili anladığım kadarıyla. Düşünün derim

Bu bebek hic uyumuyor mu hep mi ayakta ki cinsellik icin vakit bulamiyorsunuz sizde bir gariplik var bunun sonu aldatilmak.

Hafif :)
Simdilik sorun olmaz ama ilerde 7/24 beraber olmak gercekden bunaltir.
ben bazen dua ediyorum evde tak kalabilmek icin. adam yapisik- cevresi var ama onlarla bile görüsürken beni yaninda istiyor veya 1-2 saat takilip damliyor eve. gercekden sorun olmaya basladi. eger bireysel takilma imkanin yoksa bence en gec evlenmeden önce bir yolunu bul

iyi de bu adam hayatımda yokken de çok arkadaşı olan biri değildim. arkadaş dediğin şey de gökten yağmıyor. ben nişanlımın yanına damlamakta veya onun benim yanıma damlamasında bi sakınca görmüyorum. zaten en güzel vakti beraber geçiriyoruz.

ben konuyu pek okumadım da bebeğinize -bebe- demeniz hoşuma hiç gitmedi. bunu yazmak istedim.
memnun değilseniz de iki insansınız neticede konuşuverin.

eşin aynı benım eşim gibi çok arkadas çevresi yoktur komşulugu hiç sevmez gelenle ne konuşacaz aman boş ver der ,

ohh diyorum iyi ki çocuk ağladı.

sen eşine böyle düşünüp davrandıkça uzaklaşmanız çok normal
ben eşinde bir sıkıntı göremedim ama sizin evliliğinizi biraz ateşlemeniz yalnız kalmanız lazım ,
çocukları ayda bir ailenın birine bırakın ve kaçamak yapın ,

Lohusa depresyonu olabilir belki.
Bir uzmana görünün.

ihtiyacin olmuyormu baska insanlarla sohbet etmeye? yeni düsünceler, yeni hayata bakis acilari?
ne bilim, kiz kiza yapilan aktiviteler mesela?
güzel gecirilen vakit zaten olmasa nisanli olmazdin ama hep ayni insanla sohbet icerigi ne oluyor mesela?

e iş güç, aileler, dedikodu :), siyaset, sinema... bi sürü şey var. ülkede her gün gündem değişiyor yani konu bitmez.

başka insanlarla sohbet etmiyorum demedim ki. ablamla konuşuyorum. iş yerinden ablam gibi gördüğüm biri var, onunla da sohbet ederiz. kuzenim en yakın arkadaşım; o ben ve bi arkadaşımız daha var whatsap grubunda konuşuyoruz farklı şehirlerde olduğumuz için. bazen kuzenin şehrine gidiyorum. ekşisözlükten 3 erkek arkadaşım var üçüyle de reelde çok defa görüştüm. onlarla da eskisi kadar sık görüşmesek de yine grup üzerinden konuşuyoruz.
kadınlar kulubu ve ekşiduyuruda aktifim, burada da bir sürü yeni düşünde görüyorum.

yani hiç yalnızlık çekmiyorum açıkçası.

kız kıza yapılan nasıl özel bi aktivite var bilmiyorum. kadın günü?

belkide ben cok "sosyal" takiliyorumdur.
sen mutluysan zaten diyecek lafim yok - her insanin hayata bakisi ve sosyallesmesi zaten farkli oluyor. yanlizlik cekmiyorsan ne güzel.

benim kiz kiza yaptigim aktiviteler mesela: senede bir sehir gezisi. bunu yillardir yapariz. her sene 3-5 günlügüne baska bir sehire gideriz
wellness günleri- masaj, sauna, cilt ve sac bakimi vs. bol dedikodu ve sampanya olur
yoga/pilates- simdi 3 aylik kursa yazildik mesela bikhram yogasi denicez :)
shopping turlari
eeee bazende evde bol pastali, tatlili gün

bende nisanlimla cok sohbet ederim (zaten genel anlamda cok konusan bir insanim) ama bazi günler evde tek basima kalmak bana iyi geliyor. ihtiyacini duyuyorum yani- ne bilim, yayila yayila agda yapmak istiyorum, veya uzun uzun pedikür yapiyorum, telefonda carcar dedikodu yapiyorum vs.

e tamam bu son paragrafta yaptıklarınızı ben de yapıyorum. ağda yapacağım dediğim zaman adam hayır olmaz deyip dibimde bitmiyor ki :/

söylediğiniz şeyleri yapmaya ihtiyaç duymuyorum sanırım. hayatım boyunca saçıma herhangi bi bakım yapmadım mesela.

kuzenimle tatile çıkmışlığımız da vardır. bulunduğum şehirde çok gezsem de öyle her sene bir şehir gibi meraklarım hiç olmadı. evlenince belki...

ben her zaman az insanı olan biriydim zaten. üniversiteye giderken de millet 20 kişi ile pikniğe giderdi. bu bana çok anlamsız geldiği için ben gitmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…