saqol allah razı olsunAllah yardimciniz olsun..
kanser hastaların yanımda can cekişmelerini gördüm ben ne kadar kötü bir şey anlatamam . ben eskiden aman bi kanser neresini uzatıyolarGeçmiş olsun öncelikle erken teşhis her zaman önemli , her hastalıkta olduğu gibi moral de çok önemli kendine güvenmeli ve ben bu hastalığı yeneceğim demelisin.Güçlü olmalısın canım nice kanseri atlatıp hayatlarına olduğu yerden devam edenler var.Pozitif düşün pozitif olsun sınavlardasın unutma inşallah tez zamanda iyileşirsin.
20 yaşındayımnasıl farkedıldı
yasınız kac merak ettım
allahım yardımcınız olsun size de tüm hastalarada acil şifalar versin
Valla bende neler neler gördüm.Anlatsam aklın şaşar nasıl dayandın dersin o yüzden canım güçlü olmalısın büyük bir ihtimal erken farkedildi o yüzden şansın fazla ve çok fazla acı çekmeyeceksin.En son evrede olursa acı ve kesin son oluyor.Rabbim dermansız dert vermesin.Kanser hastalığını çok ama çok iyi biliyorum.Sürekli ömrünün sonuna kadar geçse bile kontrol amaçlı testlere tabii olacaksın.kanser hastaların yanımda can cekişmelerini gördüm ben ne kadar kötü bir şey anlatamam . ben eskiden aman bi kanser neresini uzatıyolarama öyle olmadıqını gidip kendi gözümle gördüm belki görmeseydim hala aynı düşünğrdüm bi hastalık gecer ama öyle deqil iyileşip tekrarlanan bi hastalık
canım cok gencmıssın20 yaşındayım
ya yeni evliyim ilişki sırasında cok aqrım oldu bi hafta yatakta kaldım sac dökülmemde aşırı fazlaydı bende öylesine belki hamileyim cunku başımda dönüyordu. midemde bulandı tabi patoloji alındı o sırada hamile olmadıqımı öqrendim pskolojim bozuldu dedim 1 ay doldu sonuc aldm20 yaşındayım
cok saqol canmÇok gençsin hemde erken teşhis çok önemli atlatırsın Allah ın izni ile çok geçmiş olsun...
ne yapayım aileme anlatamıom korkumu uzulmesinler diye biraz anlatıp içimi ferahlatmak istiom yanlışmı yaptmbugun kanser oldugu ögrenıp kendını kk ya mı attın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?