ne oluyor :(

Behrim

Suclamak anlamktan daha kolaydır
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
613
657
18
kızlar iki qün önce mutluluqumu sizinle paylaştım . ondan sonra öyle şeyler oldu ki eşimle kavqa ettim cok şükür barıştık şimdide rahim ağzı kanseri olduqumu öqrendim ben 1 sene önce teyzemle onkoloji hastahanesinde teyzeme refakaçı olarak qittim. teyzem baqırsak kanseriydi. ben onun acılarını korkularını birebir yaşadım . kemoterapi alınca beni zehirliyorlar sesini çıkarmıyorsun diyordu. bende teyze lütfen al bak saqlıqın için lutfen diyordum tabi kanserden ölen cok insan gördüm. uç ay hastahanede kaldık şimdide bende mi o duruma düşecem .ama teyzeminki biraz ilerlemişti benimkide yeni ascus virüsü diye adlandırıyor şimdi içimde cok kötü korku var ne yapacaqımı bilmiyorum ama başka doktorlarada gidecem ya deqilsem umuduyla .....allah bütün hastalara acil şifalar versin

erken teşhis çok önemli, bence başka doktorlara da danışın.
ama eğer kesinleşirse hemen tedaviye başlayıp geciktirmeyin.
Çok geçmiş olsun

Rabbim şifa versin tez zamanda iyileşirsin insallah

Geçmiş olsun öncelikle erken teşhis her zaman önemli , her hastalıkta olduğu gibi moral de çok önemli kendine güvenmeli ve ben bu hastalığı yeneceğim demelisin.Güçlü olmalısın canım nice kanseri atlatıp hayatlarına olduğu yerden devam edenler var.Pozitif düşün pozitif olsun sınavlardasın unutma inşallah tez zamanda iyileşirsin.

nasıl farkedıldı
yasınız kac merak ettım
allahım yardımcınız olsun size de tüm hastalarada acil şifalar versin

Geçmiş olsun. .
İyi bir doktora tedavi olun ..

kanser hastaların yanımda can cekişmelerini gördüm ben ne kadar kötü bir şey anlatamam . ben eskiden aman bi kanser neresini uzatıyolar ama öyle olmadıqını gidip kendi gözümle gördüm belki görmeseydim hala aynı düşünğrdüm bi hastalık gecer ama öyle deqil iyileşip tekrarlanan bi hastalık

Valla bende neler neler gördüm.Anlatsam aklın şaşar nasıl dayandın dersin o yüzden canım güçlü olmalısın büyük bir ihtimal erken farkedildi o yüzden şansın fazla ve çok fazla acı çekmeyeceksin.En son evrede olursa acı ve kesin son oluyor.Rabbim dermansız dert vermesin.Kanser hastalığını çok ama çok iyi biliyorum.Sürekli ömrünün sonuna kadar geçse bile kontrol amaçlı testlere tabii olacaksın.

Çok gençsin hemde erken teşhis çok önemli atlatırsın Allah ın izni ile çok geçmiş olsun...

20 yaşındayım
ya yeni evliyim ilişki sırasında cok aqrım oldu bi hafta yatakta kaldım sac dökülmemde aşırı fazlaydı bende öylesine belki hamileyim cunku başımda dönüyordu. midemde bulandı tabi patoloji alındı o sırada hamile olmadıqımı öqrendim pskolojim bozuldu dedim 1 ay doldu sonuc aldm

benim anlamadıgın bı sey var
kanser tedavısıyle ılgılı hep guzel yol katedıldıgını duyuyoruz
farklı tedavıler bulunuyo ama hıc bırı reel hayatta uygulamaya baslanmıyo
bunu hıc anlamıyorum

geçmiş olsun, moralinizi yüksek tutmanız çok önemli teyzenizi yada diğerlerini aklınızdan çıkarıp kendinize odaklanın. bu arada ikinci bir doktora da mutlaka görünün
yalnız yazmayım dedim ama yazıcam, başlığınız ve ilk cümleleriniz burada iyi şeylerimi anlattım nazarınız deydi havasında , ben öyle algıladım, moral bozukluğuna veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…