ne oluyor :(

Yaşın çok genç. Bu önemli. Erken teşhis edilmiş bu önemli. Üzülme bu tür rahatsızlıklarda moral önemli sen moralini yüksek tut Allah verir şifasını.

Canım yanlış anlama ama eşinden bulaşmış olabilir bu tarz bi şüphen olmuş muydu? Kafanı karıştırmak istemem ama bilmiyorsan eğer bu virüs cinsel yolla bulaşıyor. Ascus çok erken aşama kötüye gidicek diye bişey yok korkma

Hem gencsin hem de erken teşhis.. Tedaviyi kolayca tamamlar en kısa zamanda iyilsirsin inşallah

Annenin arkadaşı 4. Evre rahim ağzı kanseriydi. Tedavi oldu 13 yıldır fıstık gibi yaşıyor. Ümitsizliğe kapılmayın. Allah şifa versin.

Rahim agzi kanseri ulkemizde artik grip gibi bisey. Tedavi konusunda hemen hemen her hastane cok basarili. Bide ben sasirdim dogrusu.kac senelik evlisin? Aktif cinsel hayati olan kadinlarin senede bir smear testi yaptirmasi sart hatta ücretsiz yapılıyor. Bakire insanlarda bu duruma yakalanabiliyor ama yeni evliysen esinden bulasmis olabilir mi?

daha yeni 3 aylk evliyim ben belkide ondan pazartesi özel bi kadin dogumcuya gidecem

Rahim ağzı kanseri tedavi edilebiliyor diye biliyorum . Gecmiş olsun çabucak atlatırsın inşallah

1 günde mi öğrendin kanser olduğunu

Merhaba, sanırım doktorunuzun kansersiniz dememiştir siz netten araştırmış olmalısınız. Bir yakınımdan biliyorum ascus hücre değişimi bundan sonrası cin1, cin2, cin3 diye gidiyor. Cin3'ün bile kansere çevirmesi yılları buluyor. Hemen telaşa kapılmayın ve iyi bir doktor bulun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…