zumra_sultan Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 23 Ocak 2012 Mesajlar 30 Emoji Skoru 0 Puanlar 36 Yer Diğer 26 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi zumra_sultan #1 aksama ne pisirsem derdinden bikmis durumdayim
zumra_sultan Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 23 Ocak 2012 Mesajlar 30 Emoji Skoru 0 Puanlar 36 Yer Diğer 6 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi zumra_sultan #2 tamam kabul ediyorum sirf konu acmis olmak icin konu actim cok belli oluyo dimi gercekten sacmaydi
janesagan baslangic 83 kg guncel 80.9 hedef 65 Kayıtlı Üye Katılım 16 Ocak 2011 Mesajlar 1.188 Emoji Skoru 488 Puanlar 323 6 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi zumra_sultan #3 lahana sarmasi, mevsimi iyi ama simdi gec oldu dersen, heen olabilecek kofte:) al sana verilmis olmak icin verilen bir cevap
lahana sarmasi, mevsimi iyi ama simdi gec oldu dersen, heen olabilecek kofte:) al sana verilmis olmak icin verilen bir cevap
zumra_sultan Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 23 Ocak 2012 Mesajlar 30 Emoji Skoru 0 Puanlar 36 Yer Diğer 6 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi zumra_sultan #4 sincerelyesra .!.: lahana sarmasi, mevsimi iyi ama simdi gec oldu dersen, heen olabilecek kofte:) al sana verilmis olmak icin verilen bir cevap Genişletmek için tıkla... tesadufe bakarmisiniz bende bugun lahana sarmasi yapmistim :)
sincerelyesra .!.: lahana sarmasi, mevsimi iyi ama simdi gec oldu dersen, heen olabilecek kofte:) al sana verilmis olmak icin verilen bir cevap Genişletmek için tıkla... tesadufe bakarmisiniz bende bugun lahana sarmasi yapmistim :)
janesagan baslangic 83 kg guncel 80.9 hedef 65 Kayıtlı Üye Katılım 16 Ocak 2011 Mesajlar 1.188 Emoji Skoru 488 Puanlar 323 6 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi zumra_sultan #5 olsada yesek, gercekten guzel bir yemek olmustur.
zumra_sultan Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 23 Ocak 2012 Mesajlar 30 Emoji Skoru 0 Puanlar 36 Yer Diğer 7 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi zumra_sultan #6 sincerelyesra .!.: olsada yesek, gercekten guzel bir yemek olmustur. Genişletmek için tıkla... kiymali boyle ustune pul biber dokuyorum oh misss :)
sincerelyesra .!.: olsada yesek, gercekten guzel bir yemek olmustur. Genişletmek için tıkla... kiymali boyle ustune pul biber dokuyorum oh misss :)
cimenyesilim Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2012 Mesajlar 29 Emoji Skoru 0 Puanlar 36 Yer İstanbul 8 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi zumra_sultan #7 Akşama ne pişireceğim derdi her evde olan bir dert.. Aklımıza her gelen yemeği de yapamıyoruz.. Marketlerdeki fiyatlar malum pahalı..alınamıyor.. Market market geziyoruz uygun fiyatlı birşeyler bulalım da satın alalım diye..
Akşama ne pişireceğim derdi her evde olan bir dert.. Aklımıza her gelen yemeği de yapamıyoruz.. Marketlerdeki fiyatlar malum pahalı..alınamıyor.. Market market geziyoruz uygun fiyatlı birşeyler bulalım da satın alalım diye..
zumra_sultan Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 23 Ocak 2012 Mesajlar 30 Emoji Skoru 0 Puanlar 36 Yer Diğer 10 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi zumra_sultan #8 haklisin canim bu gidisle universite okumadan ekonomist olucaz valla :)
cimenyesilim Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2012 Mesajlar 29 Emoji Skoru 0 Puanlar 36 Yer İstanbul 11 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi zumra_sultan #9 Bir şey alırken 40 defa düşünüyorum inan.. Acaba daha uygun fiyatlısını bulabilir miyim diye...
cerenozturk Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 30 Ocak 2012 Mesajlar 6 Emoji Skoru 0 Puanlar 36 Yer Ankara 14 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi zumra_sultan #10 cimenyesilim .!.: Bir şey alırken 40 defa düşünüyorum inan.. Acaba daha uygun fiyatlısını bulabilir miyim diye... Genişletmek için tıkla... aynen canım bende ...
cimenyesilim .!.: Bir şey alırken 40 defa düşünüyorum inan.. Acaba daha uygun fiyatlısını bulabilir miyim diye... Genişletmek için tıkla... aynen canım bende ...