ne saçma

diyabul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2010
155
0
46
İzmir
üni birnci sınıftayım öğrtmnlk okuyrum burda bi market var ve orda da biri çalşıyr o kadar tatlı ki :) yani bana göre arkdşlarıma diyorum ki o bana bakmaz kızlar çoçuğu gördü sen ona bakmazsın fln diyolar . işte akaşma biraz baktı bana böyle ama aramızda bişylerin olması için ben ne yapmalıyım sürekli markete gidesim geliyo ama 2 gn fln gitmicm çok belli ettim sanki bide sesim fln değişti :) konuştum tek şey şişeyi açmanız mümkün mü açalım dedi o da böyle mahçup tatlı bi hali var beni havalı bi kız flan sandı bnce bn na ypayum daaa

surekli o marketten alısveris yapardım ben olsam..bide boyle konusurdum cocukla yani gittigimde ordan burdan..ama ben senden hoslanıyorum vs demezdim ilk adım ondan gelsin beklerdim..zaten boyle boyle cocukda hoslanıyorsa acılır

akışına bırak,
içinden geldiği gibi davran ,
olacaksa olur , inşallah doğru aşk'tır senin için :)

yavaş yavaş muhabbet etmeye başla konuş işte yoksa markete gdip gelmekle bu iş uzar..
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzz

Ne güzel anlatmışsın ...
Havada aşk kokusu var :)
Sen markete gireceğim diye amma heyecan yapıyorsundur şimdi
Şu aşkın yaptığı heyecan yok mu ahh ne güzel şeydir

ya hepinizin cevabına teker teker yazsam keşke ama zamnım sınırlı kusra bakmayın :) sizlerde öyle güzel cevaplamışsınız ki :kedi: ne acayip ya bu aşk :)) inaşllh benm için hayırlısı odur doğru aşk odur ve bu iş olur belki bu akşam giderim kızlar marekete dün yurdun camından bakıyorum saatn 10 da işten çıkıyolrlar ama bni görmedi :) nese saçmalamaya başladım kısa keseyim dua edin ablacıklar benm için hayırlıdır ve bu yüzden istyorumdur onu :kedi: gelişmelerden haberdar edicmmm ::

hadi hayırlısı............

aşk olsun her zaman.......

kızlar gelişmlerden haberdar etcktim sizi :) çok heycanlıyım şu an dem
n marketteydim ve bana bakıyo ya çok tatlı yanakları fln benm yanaklarım gibi böyle tomişçe :) ama hayal kırıklığı yaşamka istemyorum ben bu kadar mutlu olmuşken onun bi bakışıyla ... bilemiyorum umarım bnm için hayırlıdır ve bu yüzden onu istiyodr gönlüm ya da her gelen kıza bakıyosa ((( böyle saçma sapan düşünyorum ama kızlar sanırım bn aşık oldum boshayallersmile hep orda gözlerimi açıyp kapıyorum onun yüzü var :) tombişce dedğme bakmayın ben 53 kilyom ama yanaklarım var onunda kilosu iyi yankları var kızlar lütfen dua edin bnm için :) kalbim ağzımdan çıkacak sanki eğer kötü olursa dayanamam tam da vizeler öncesi dualarınıza ihtiyacım var emn olun bnde size edyorum bni yalnız bırakmadığınız için çok teşekkürler :)

Ne hoş ifade edilmiş...

Ne masum anlatılmış...

Ne "bana ayılıp bayılıyor" denilmiş ne de kompleks yapılmış...

Ayakları yere basan bir genç kızımız...

Hayal kırıklığı yaşayabileceğinin de farkında mutlu olabileceğinin de...

İyi dilekte bulunulmaz mı, hayırlısı olsun...

araya çok uzun bi zman girdi ben evimdeydim :) yine geldm ama içimdeki korkuları o acayip duyguları anlatamam . yani hala orda mı yoksa işe yeni giren kılzarla haşne fişne mi yaptı salak salak şeyler neyse markete gittim ordaydı ama öyle utandım öyle utandım ki bakamadım bile ... hep böyle giidyor ne saçma :)

eheheheh konu çok hoş :))) şu sıra aynı aşamalardan geçmekte olduğum için de hoş gelmiş olabilir bana, ayrı mevzu :)))
bunlar yeşil sahalarda görmek istediğimiz güzellikler bacım, yürü be kim tutar seni :) takipteyim konunun :)

ben olsam adımı öğrensin diye banka kartımla alışveriş yapardım :)
bi de fişte onun da adı yazar kasiyer olarak
oradan bulur face vs. oralardan araştırırdım.
en azından fikir verir.
bi de bilerek bütün para verirdim ki para üstü falan alır verirken ellerimiz birbirine değsin

Kalbin ağzından çıkacak ha
Bakmasıyla ümitlenmeni tavsiye ediyorum
Zira her bakan bize aşık sansaydık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…