ne saçma

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh aaaaaaaaaaaaaaahhh kızlar kızçelerrr .!!!! geldim okuldan ama umudum yok !! bir yanım diyor orda diğer yanım diyor yok ! marketin amblemine bakıp ağlıc o kıvamdayım . sonrra girergirmez arkadşım dedi ki senin ki orda ! gitmemiş bir yere demin gittim ordaydı melek gibi Yarabbim ya nolur nasip et bize birbirimizi üniversitede öyle yakışıklılar var ki tamam yakışıklıymış diyorum ama o kadar gerisi pıssss o olsun diyorum o kadar inşallh olur yaaa inşlahh

Çok güzelmiş yaaaaaa Bayıldım hikayene keşke aşklar hep böyle masum sevimli olsa:)

benim de çok hoşuma gitti bu hikaye.Allah daha da mutlu etsin :) nasıl başardın bunu işin sırrını bize de söyle :))

slm.inşallah o olur.hiç tanışıp konuştun mu kendisiyle.cesaretini toplayıp sohbet etsen.öylesine bişeyler sor.ama kısa kesme.adını falan öğren.sen de bu sırada kendinden bahset falan filan..

kızlar iyi bir ggelişme oldu iyi mi değil mi bilemicem ama sosyolojide okuyan arkdşlarım bu markete inceeleme yapmaya gitmişler kızdan rica ettim anket soruları hazırladık en önmlisi yaş ad medeni durumdu. ilk gün yoktu gidemedim bu gün gittim ve yaptım önce başka birine yaptım sonra ona .22 yaşındayımş şimdilik bekarmış şimdilik . falan filan güzelce açıklay açıklaya cevap verdi bana iyiydi yani konuştuk öyle sonra anket bitince ben ona dedim ki xxx di dimi (adı )evet dedi senin dedi bana bende tam benim demiştim (adım) yyyy dedim bende memnun oldum dedi bende dedim .çok saol çok yardımcı oldun falan dedim öyle görüşmek üzere ddim geldim. amam sosyolojiden ödev yapan arkadşlarımdan biti bu gn girmiş kız demiş iyi akşmlar kolay gelsin saolun demiş o da demiş ki arkadışının ödevi işe yaradı mı o da demiş ek not olcak . benim kide demiş ki ha olmazsa hocalrı bize yönlendir ? ne demk bu kızlar Allah aşkına ya herkese mi yazıyon be çoçuk ! nasıl sinirliiiym nasıl üzgünüm anlatamam yani dokunsalar ağlıcam boşa sevindim ben yine hep diyorum insanlar plan yaptıkça Allah gülümsermiş ben istediğim kadar uğraşayım ama gülmüyor şu yüzüm aşktan yana

slm.o cümlede ne demek istediğinden emin olamadım ama hemen üzülme belki sen yanlış anlamışsındır.seni merak edip ödevini falan sorması da güzel bence.yardımcı olmak istemiş olabilir.hemen vazgeçme bence görüşmeye devam et...

tatlış anlatamadım sanırım . ödevime yardım ettikten sonra adımı sordu . herneyse ama yardımcı oldu baya. ama daha önceki arkadaşlarım da ödev yapmış ve benimkine sormuş. arkadaşım gittği zaman kolay gelsin demiş ona saolun demiş ödev işe yaradımı demiş. arkadaşmda bilmiyorum demiş yaramazsa hocalrı bize yönlendirin demiş. buna çok sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…