bende üni 1 de bir çocuğa aşık olmuştum. ama çocuk nasıl havalı,nasıl yakışıklı anlatamam. tüm kızlar peşinde...
ama o beni görmüyordu bile. baya bi süre sadece kendimi göstermek için uğraştım. konuşmak hayaldi bile. bikeresinde konuşma bahanesiyle dersle alakalı bişey istedim. sen delimisin dedi bana
çook sonra ondan ümidimi kestikten çok sonra yani. dersteyiz oturuyorum sırada. yanıma geldi oturdu. e tabi hoca var ders anlatıyo. konuşamadık pek ama defterimi aldı önüne. benim defterime not almaya başladı.
tabi ben hiç bişe anlamadım heyacandan şapşal şapşal bakıyom oğlanın yüzüne. bide ismimle hitap etmesin mi. ben beni tanımaz hatırkamaz diye düşünüyorum hep
neyse ders bitti bi kahve içelimmi dedi bana.
allahım ne diyeceğimi şaşırdım. salak gibi ben kahve sevmem kiii dedim
ogün o kahveyi içmedim ama dün akşam kahvelerimizi içip film izledik.
ayaklarımı yrden kesen adam şimdi kocam... birde oğlumuz var...
niye anlattım bilmiyom ama senin masum aşk hikayenden çok etkilendim. hayırlısı olsun. inş. gitmemeiştir askere fln
bende üni 1 de bir çocuğa aşık olmuştum. ama çocuk nasıl havalı,nasıl yakışıklı anlatamam. tüm kızlar peşinde...
ama o beni görmüyordu bile. baya bi süre sadece kendimi göstermek için uğraştım. konuşmak hayaldi bile. bikeresinde konuşma bahanesiyle dersle alakalı bişey istedim. sen delimisin dedi bana
çook sonra ondan ümidimi kestikten çok sonra yani. dersteyiz oturuyorum sırada. yanıma geldi oturdu. e tabi hoca var ders anlatıyo. konuşamadık pek ama defterimi aldı önüne. benim defterime not almaya başladı.
tabi ben hiç bişe anlamadım heyacandan şapşal şapşal bakıyom oğlanın yüzüne. bide ismimle hitap etmesin mi. ben beni tanımaz hatırkamaz diye düşünüyorum hep
neyse ders bitti bi kahve içelimmi dedi bana.
allahım ne diyeceğimi şaşırdım. salak gibi ben kahve sevmem kiii dedim
ogün o kahveyi içmedim ama dün akşam kahvelerimizi içip film izledik.
ayaklarımı yrden kesen adam şimdi kocam... birde oğlumuz var...
niye anlattım bilmiyom ama senin masum aşk hikayenden çok etkilendim. hayırlısı olsun. inş. gitmemeiştir askere fln
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh aaaaaaaaaaaaaaahhh kızlar kızçelerrr .!!!! geldim okuldan ama umudum yok !! bir yanım diyor orda diğer yanım diyor yok ! marketin amblemine bakıp ağlıc o kıvamdayım . sonrra girergirmez arkadşım dedi ki senin ki orda ! gitmemiş bir yere demin gittim ordaydı melek gibi Yarabbim ya nolur nasip et bize birbirimizi üniversitede öyle yakışıklılar var ki tamam yakışıklıymış diyorum ama o kadar gerisi pıssss o olsun diyorum o kadar inşallh olur yaaa inşlahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?