ne saçma

dove cum :) yaptım o dediklerini adımı öğrendi çünkü kızlar yanında xxxx diye basbas bağıryo bende efendim flan diyorum . ama değişik bi market fişe baktık 1 nolu kasa yazıyo :) zaten bi kasada bi şarküteride ya of çok acayip yurdun penceresinden bakıyorum işten çıkarken görmüyo beni görmesin zaten yarın gierim araya 3 gün girdi sizide haberdar ederim zaten her gece rüyamda of ya off nerde ne kadar olmuck şey var gider bulurum zaten

demn geldim marketten ve çok fenydı bu gün çok üzülmüştüm onu göremeyince çnkü buraya geleli baya bi zaman oldu ve bir türlü karşılaşamdık . her neyse karşılaşnca da saçma sapan şeyler . demin hiç düşümeden planlamadan gittim ordaydı . diğer müştrilere iyi akşamlar demdi ama bana dedi bnde kolay gelsin dedim saol didi of saçmalık salyangoz bile bizden daha hızlı yol kat ediyor . yakından gördüm yine yüzünü burnu çok güzel yeeee fındık gibi acaba o ne düşündü hakkımda tipe gel demiştr kesin ( bu arada eşofmanla faln gitmiştim ama saç baş yerindeydi ) hayırlısı :78:

aşk çok güzel bişey. sana mantıklı düşün diyemem aşıksın çünki. ilerisi olurmu sence ya çok bağlanırsan. o markette çalışıyor sen üniv. mezunu. yaşadığım için biliyorum çok zor bişey. ama yaşa aşkını sonuna kadar.

tüm arkadaşlarım da bunu söylüyor . ama daha sevgili bile değiliz yaşdığım için demişsin çok mu kötü bişy

10 sene önce kı hallerım geldı aklıma :78:

çok güzell

doya doya yaşa bu anlarını son demine kadar ,inşallah bırlesırsınız bır yerlerde ,

inşllh anladığım kadaryla herkes böyle şeyler yaşamış ve birlikte olamamışlar. aslında bana da hiç birlikte olamıcaz gibi geliyo ama kısmet

ya böyle böyle gidiyoruz işte geçen de bana arkası dönük ve beni görmüyr sonra görmüş beni arkası dönk ama kafasını bana çevirmiş bakmış böyle tebessüm etmiş. bilemiyorum ya belki analdı ondan gülüyor ya da iyi şeyler hiissedyor ondan gülüyor çok şey var. şuan harcadığım zaman ve kafa yormayı derslermie harcasam bölüm birincisi olucam ama olmuyo 2 ay oldu finallerden sonra 1ay yokum . kızlar diyor sen söyle bu sefer gözünden düşücem y ada boy var tip var şununla bi çıkıyım dicek istiyorum ki o desi bre kızlar her derde dermanınız var da nerde bana çare ?

O yaş aralığında aşklar böyle oluyor :) Biraz da üniversite ilk senesi bunalımlı geçer. Yoğun bir çalışma, stres sonrasında elde edilen üniversitede salarsın kendini biraz. Finaller vizeler ilk senenin sonlarında akıl başa gelir bence bu senin için bir kaçış. Hani o ağır stres çalışmanın üstünde biraz kendini mutlu hissetme isteği sonucu oluşan bir nevi ihtiyaç. Keyfini çıkart derim ama bunalıma bağlama :)

şu an maviaska katılıyorum. bi rahatla bakalım aşkın devam ediyomu, ona göre reçete yazarız

kizzz sende az deyilmissin

dove kullanıcısından alıntı
ben olsam adımı öğrensin diye banka kartımla alışveriş yapardım :)
bi de fişte onun da adı yazar kasiyer olarak
oradan bulur face vs. oralardan araştırırdım.
en azından fikir verir.
bi de bilerek bütün para verirdim ki para üstü falan alır verirken ellerimiz birbirine değsin

güzel taktik :)))) gercekten az değilmişsin hani

canim ben 19yasindayken bende birine asik olmusttum oda bi markette calisiyordu...
ilk görustte tutulmusttum ona o kadar tatliydiki onun bi gulumsemesi yokmu offf
biz turkiyeye tatile gelmisttik, buraya gelmemize 1 hafta kala gördum onu keske dedim daha önce görseydim o kadar cok uzuldum ki onu bidaha göremiyecem diye bundan 4 sene önce trye gittmisttik ailecek hatta o markette calisacan cocuktta teyzemlerin komsunun oglu... neyse istanbula gittik benim aklim halen o cocukttaydi kuzenimle markete gittik alisveris yapmak icin zaten benim maksatimda cocugu görmektti sirf bu yuzden.. neyse markete girmemle cikmam bi oldu cunku evlenmistti kasada oturuyordu yanindada 3 yaslarinda bi oglan cocugu vardi ona baba dedi... beni gördu ve uzunca baktti sanki bi an uzuldugunu hissettim cok kötuydu o yasadiklarim insallah mutlu olur... arada baya zaman gectti ama unuttum onu cunku mecburdum unutmaya evlenmistti artik... senin konunu okuyunca bi an yasadiklarim geldi gözumun önune yazamadan edemedim... canim sana tavsiyem insallah sen benim durumuma dusmessin insallah senin icin hayirli olur

december! alüüü :)ediyo tabi etmemiii üniversitede nasıl yakışıklılkar var ama ben istemiyorum onları çnkü onlar da beni iten bişey benim marketcimde de beni çeken bişy var masum görünyo mesela ama beni görenlerde diyo ne kadar masum görnüyosun diye kiiitanıyınca çok cin fikirlisin diyorlar he neyse reçete mi isterim reçetemi bana niiii :89:

love gulcum çok üzüldüm ya öyle böyle değil hayırlıdır benim için umarım iyi dileklerin için teşkkür ederim

canım üniversiteli kızsın, ne işin var markette çalışan elemanlarla.. çocuğuda havalandırma iyice... bişey sanıcak kendini sonra

tanımadan aşık olma o zaman. daha huyunu suyunu bilmiyosun. fazla kapılma, seni hafif bi kız sanabilir. aşk konusunda bazı erkekler çok salak görüşlü, tahmin edersin ki.

canım üniversiteli kızsın, ne işin var markette çalışan elemanlarla.. çocuğuda havalandırma iyice... bişey sanıcak kendini sonra
ne demek bu ya ne ayıp. ne hakla küçümsüyosunuz çocuğu?!!

zaten yok artık gittti . asker masker bişeyler diyodu ya da başka bi şube de 2 gündür yok emeklere boşa ..
arkamdan bakıp tebessüm ediyormuş ne demek ki bu beni kesin hoppa sanmıştır

bende üni 1 de bir çocuğa aşık olmuştum. ama çocuk nasıl havalı,nasıl yakışıklı anlatamam. tüm kızlar peşinde...
ama o beni görmüyordu bile. baya bi süre sadece kendimi göstermek için uğraştım. konuşmak hayaldi bile. bikeresinde konuşma bahanesiyle dersle alakalı bişey istedim. sen delimisin dedi bana

çook sonra ondan ümidimi kestikten çok sonra yani. dersteyiz oturuyorum sırada. yanıma geldi oturdu. e tabi hoca var ders anlatıyo. konuşamadık pek ama defterimi aldı önüne. benim defterime not almaya başladı.
tabi ben hiç bişe anlamadım heyacandan şapşal şapşal bakıyom oğlanın yüzüne. bide ismimle hitap etmesin mi. ben beni tanımaz hatırkamaz diye düşünüyorum hep
neyse ders bitti bi kahve içelimmi dedi bana.
allahım ne diyeceğimi şaşırdım. salak gibi ben kahve sevmem kiii dedim
ogün o kahveyi içmedim ama dün akşam kahvelerimizi içip film izledik.
ayaklarımı yrden kesen adam şimdi kocam... birde oğlumuz var...

niye anlattım bilmiyom ama senin masum aşk hikayenden çok etkilendim. hayırlısı olsun. inş. gitmemeiştir askere fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…