ya böyle böyle gidiyoruz işte geçen de bana arkası dönük ve beni görmüyr sonra görmüş beni arkası dönk ama kafasını bana çevirmiş bakmış böyle tebessüm etmiş. bilemiyorum ya belki analdı ondan gülüyor ya da iyi şeyler hiissedyor ondan gülüyor çok şey var. şuan harcadığım zaman ve kafa yormayı derslermie harcasam bölüm birincisi olucam ama olmuyo 2 ay oldu finallerden sonra 1ay yokum . kızlar diyor sen söyle bu sefer gözünden düşücem y ada boy var tip var şununla bi çıkıyım dicek istiyorum ki o desi bre kızlar her derde dermanınız var da nerde bana çare ?
ben olsam adımı öğrensin diye banka kartımla alışveriş yapardım :)
bi de fişte onun da adı yazar kasiyer olarak
oradan bulur face vs. oralardan araştırırdım.
en azından fikir verir.
bi de bilerek bütün para verirdim ki para üstü falan alır verirken ellerimiz birbirine değsin
üni birnci sınıftayım öğrtmnlk okuyrum burda bi market var ve orda da biri çalşıyr o kadar tatlı ki :) yani bana göre arkdşlarıma diyorum ki o bana bakmaz kızlar çoçuğu gördü sen ona bakmazsın fln diyolar . işte akaşma biraz baktı bana böyle ama aramızda bişylerin olması için ben ne yapmalıyım sürekli markete gidesim geliyo ama 2 gn fln gitmicm çok belli ettim sanki bide sesim fln değişti :) konuştum tek şey şişeyi açmanız mümkün mü açalım dedi o daböyle mahçup tatlı bi hali var beni havalı bi kız flan sandı bnce bn na ypayum daaa
december! alüüü :)ediyo tabi etmemiii üniversitede nasıl yakışıklılkar var ama ben istemiyorum onları çnkü onlar da beni iten bişey benim marketcimde de beni çeken bişy var masum görünyo mesela ama beni görenlerde diyo ne kadar masum görnüyosun diye kiiitanıyınca çok cin fikirlisin diyorlar he neyse reçete mi isterim reçetemi bana niiii:89:
ne demek bu ya ne ayıp. ne hakla küçümsüyosunuz çocuğu?!!canım üniversiteli kızsın, ne işin var markette çalışan elemanlarla.. çocuğuda havalandırma iyice... bişey sanıcak kendini sonra
ne demek bu ya ne ayıp. ne hakla küçümsüyosunuz çocuğu?!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?