- 26 Ağustos 2016
- 90
- 42
- 3
- 32
- Konu Sahibi Minicikayaklar
-
Benmde surekli sol kasigim hafif hafif szlyor döllenme belrtisimidr szce ovulasyon gününden bikac gün geçti sadce yoksa kuruntu mu ??Ya kızlar bu ay bende degisiklik var kasık ağrım sağda ama rahmin tam üstünde şişlik var neye yorsam bilemedim iyi mi kötü mü
Cnm ağrın batma tarzında mı kaç gündür var sürekli mi ara ara mı oluyor?Benmde surekli sol kasigim hafif hafif szlyor döllenme belrtisimidr szce ovulasyon gününden bikac gün geçti sadce yoksa kuruntu mu ??
Sizi şeklinde kuzum ustune yuklenince oluyo daha çok. Bkac gundr var bde daha çok sol göğsümde sizi var dokununca sence hamile miyimCnm ağrın batma tarzında mı kaç gündür var sürekli mi ara ara mı oluyor?
Haha çok güldüm ya cnm benim de sağ tarafimda oluyor aynı şeyler sağ göğsüm sağ kaşığım acaba mı dedirtti bu ay normalde farklı olurduSizi şeklinde kuzum ustune yuklenince oluyo daha çok. Bkac gundr var bde daha çok sol göğsümde sizi var dokununca sence hamile miyim
9 yada 10 gün var Ayy kız heyecan yaptım ben şimdi ya tutarsaaa:) bat ne zman belki ikinzde hamile kalrz İnsallah hayrlisyla
Hadi bakalım ya sol kasıkla sen tutturucan ya sağ kasikla ben yada ikimizde alicaz o güzel haberiİnsallah İnsallah :) rabbim.kmsenin kucagni boş brkmasn bi hamle kalsam baslk atcam buraya zate. Drek :)))))
İnsallah İnsallah tutsun kız :) ben bu ay ilk defa ovukasyon testi denedm snra bombardıman başladı :)9 yada 10 gün var Ayy kız heyecan yaptım ben şimdi ya tutarsaaa
Ayy ins vardir cnm cok sevinirim senin adina eğer sende tutarsa bende birdahaki aya yaparımİnsallah İnsallah tutsun kız :) ben bu ay ilk defa ovukasyon testi denedm snra bombardıman başladı :)
On beş gün var daha canm benm bata ama haftaya kan testi yaptrsam mi dyorum cKr mi kiSenin bata kaç gün var cnm
12 gün sonra kanda çıkıyormus cnm bakalım önümüzdeki günlerde ne hissedicen duruma göre yaparsınOn beş gün var daha canm benm bata ama haftaya kan testi yaptrsam mi dyorum cKr mi ki
Tamam cnm ole yaparm sen kaç yasndssn12 gün sonra kanda çıkıyormus cnm bakalım önümüzdeki günlerde ne hissedicen duruma göre yaparsın
23 cnm 1 buçuk yıllık evliyim 1 yıldır korunmuyoruz sen ?Tamam cnm ole yaparm sen kaç yasndssn
Bende 24 yasndaym eylül de bi sene olacak2
23 cnm 1 buçuk yıllık evliyim 1 yıldır korunmuyoruz sen ?
Altı aydr dteblrz bu zamana kadr adet takvimi uygulamasından takp ettm fakat olmadı ondorduncu gün degl onbirinci gün yumurtluyormusum megerse :) bu ay hemşire bi arkadaşın tavsyesyle ovulasyon testine başladım cft czgyi de gornce heveslenmedm degl :)Hmm ne zmndr korunmuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?