- 28 Ocak 2013
- 1.213
- 975
- 123
- Konu Sahibi Minicikayaklar
-
Beklemek çok zor deglmi :) rabbim hayrksyl nasip etsin herkedeAaa bende de sol kasik ağrisi ve halsizlik var.
Acaba...
Of ya offfff
Ah sorma ya 15 ay asker bekledim 1 hafta regl bekleyemiyorumBeklemek çok zor deglmi :) rabbim hayrksyl nasip etsin herkede
Beklenen güzel olunca :)Ah sorma ya 15 ay asker bekledim 1 hafta regl bekleyemiyorum
Ay valla sen daha umutlu geldin bana sanki sende var birseyler hadi inş çabuk geçsin şu günler de öğrenelim 28 günmü döngün?Altı aydr dteblrz bu zamana kadr adet takvimi uygulamasından takp ettm fakat olmadı ondorduncu gün degl onbirinci gün yumurtluyormusum megerse :) bu ay hemşire bi arkadaşın tavsyesyle ovulasyon testine başladım cft czgyi de gornce heveslenmedm degl :)
Evet bebegm :) dua et bana olur muAy valla sen daha umutlu geldin bana sanki sende var birseyler hadi inş çabuk geçsin şu günler de öğrenelim 28 günmü döngün?
Bir sol kasık daha hadi bakalım inş sizinde bebişiniz vardırAaa bende de sol kasik ağrisi ve halsizlik var.
Acaba...
Of ya offfff
İnş Rabbim yüzünüzü güldürsün cnm yaa çok heyecanlı bi süreç olucak bize :)Evet bebegm :) dua et bana olur mu
Evet canım sadece sol tarafta ama ilk defa oluyor böyle. Normalde sadece rahimde ağrı olurdu regl olurdum.Bir sol kasık daha hadi bakalım inş sizinde bebişiniz vardırtek kasık ağrınız mi var ?
Az kalmış ilk senin haberini mi alicaz şimdi :)ne zmndr düşünüyorsunz cnmAh sorma ya 15 ay asker bekledim 1 hafta regl bekleyemiyorum
O düşünmüyordu ben düşünüyorum. Ellem ettim kellem ettim yumurtlama geçti dedim ilişkiye girdik şimdi "baba olursam çocuğuma şunu ogretcem" tarzı konuşuyorAz kalmış ilk senin haberini mi alicaz şimdi :)ne zmndr düşünüyorsunz cnm
Evet canım sadece sol tarafta ama ilk defa oluyor böyle. Normalde sadece rahimde ağrı olurdu regl olurdum.
İnşallah hepimiz hamileyizdir
Ben hiçbir karışım falan denemedim ya aynı düzene devam. Bence kür falan hikaye. Tabii ki şahsi fikrim canlar.ağzından bal dalıyor cnm yaa inş amin Aa hazır bal demişken kızlar bu kür muhabbetleri hiç yaptınız mı yaptiysaniz hangi kürü denediniz?
Haha kadının fendi erkeği yendi o çocuk olacak sanada baba diyecek napcan sokağa mı atcannO düşünmüyordu ben düşünüyorum. Ellem ettim kellem ettim yumurtlama geçti dedim ilişkiye girdik şimdi "baba olursam çocuğuma şunu ogretcem" tarzı konuşuyor
Olmasa bile ikna etme şansı elde ettim yani bakalım.
AhahahHaha kadının fendi erkeği yendi o çocuk olacak sanada baba diyecek napcan sokağa mı atcannyok yok ben yidim kafayı millet halsiz benim içim kıpır kıpır yat aşağı sen hamilesin :)
Denize düşen yılana sarilirmiş kuzum ben birdahaki ay başliyim diyorum hiç değilse denemedim dememBen hiçbir karışım falan denemedim ya aynı düzene devam. Bence kür falan hikaye. Tabii ki şahsi fikrim canlar.
Aynen öyle cnm Rabbim ne zmn verir bilmiyoruz haşa İsyanda etmiyoruz burda olarak kafamizi dagitiyoruz süreç zorAhahahya çok güldüm.
Canım bakalım hamile miyim.
Gülerek dalga geçerek beklersek sonuca çok üzülmeyiz diye düşünüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?