Ne sağ kasık ne sol kasık tam ortada şişliğı olan var mı? :110:

Ay valla sen daha umutlu geldin bana sanki sende var birseyler hadi inş çabuk geçsin şu günler de öğrenelim 28 günmü döngün?

Az kalmış ilk senin haberini mi alicaz şimdi :)ne zmndr düşünüyorsunz cnm
O düşünmüyordu ben düşünüyorum. Ellem ettim kellem ettim yumurtlama geçti dedim ilişkiye girdik şimdi "baba olursam çocuğuma şunu ogretcem" tarzı konuşuyor
Olmasa bile ikna etme şansı elde ettim yani bakalım.

ağzından bal dalıyor cnm yaa inş amin Aa hazır bal demişken kızlar bu kür muhabbetleri hiç yaptınız mı yaptiysaniz hangi kürü denediniz?
Ben hiçbir karışım falan denemedim ya aynı düzene devam. Bence kür falan hikaye. Tabii ki şahsi fikrim canlar.

Haha kadının fendi erkeği yendi o çocuk olacak sanada baba diyecek napcan sokağa mı atcann yok yok ben yidim kafayı millet halsiz benim içim kıpır kıpır yat aşağı sen hamilesin :)

Haha kadının fendi erkeği yendi o çocuk olacak sanada baba diyecek napcan sokağa mı atcann yok yok ben yidim kafayı millet halsiz benim içim kıpır kıpır yat aşağı sen hamilesin :)
Ahahah ya çok güldüm.
Canım bakalım hamile miyim.
Gülerek dalga geçerek beklersek sonuca çok üzülmeyiz diye düşünüyorum :)

Konulari kontrol ediyordum, tam beni anlatan bir baslik suanda, camasir astim biraz once sonra benim de ayni sanci ayni bolgede basladi , simdi oturdum biraz gecti , ay bu da belirtiler arasinda mi acaba bat son 7 , inşallah belirtidirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…