- 26 Ağustos 2007
- 3.901
- 4.116
- 658
Çok ilginç hem hayatına bir sevgiliymiş gibi müdahale ediyor , hemde işine gelmediği zaman sadece arkadaşız , dostuz diyor. Bence dikkatli ol canım .
Pek güvenemedim, arkadaşsan ona göre davranırsıni sevgiliysen ona göre davranırsın ikisinin arası olmaz. Utanmayla sıkılmayla da olmaz bence direk konuş. Henüz tam olarak ilerlememişken , sen daha çok bağlanmamışken , görüşmeyecekseniz de yol yakınken dönmüş olursun, uzarsa bu şekilde sonunda sen üzülürsün gibime geliyor. Söyle biz hep arkadaş, hep dost olarak mı kalacağız bence gayet iyi anlaşıyoruz, ileride başka bir şeye dönüşemez mi diye.
Eğer 3. bi buluşmamız olursa o buluşmada böyle geçerse sözle söyleyemem sanırım ama akşam gelince msj atacağım ben seni senin gibi arkadaş göremiyorum çok uğraştım ama başaramadım..İkimiz içinde en iyisi sanırım bi daha görüşmemek diyeceğim başka çarem yok yoksa daha çok umutlanıyorum..
Cengiz kurtoğlunun bi parçası vardı aklıma birden o geldi
Senin dostluğunu kabul edemem die..

Karşılıklı oturup yanyana oturmamak çok gücüme gidiyor
Saçma sapan espriler yapıyorum arkadaş olarak görünmek için ama sınırlarımın sonuna geldim sanırım
Bende de hata var eşşek kafam baştan arkadaş olarak yaklaşırsan olacağı bu..Napıyım hemen kendimi bırakmak istemedim güler yüzlü olmak istedim ve arkadaş gibi davranmak istedim niyetini anlayana kadar inşallah niyeti bu değildir oda benden hoşlanmıştır:93: