• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne sevdiğin belli ne sevmediğin..

Çok ilginç hem hayatına bir sevgiliymiş gibi müdahale ediyor , hemde işine gelmediği zaman sadece arkadaşız , dostuz diyor. Bence dikkatli ol canım .
Pek güvenemedim, arkadaşsan ona göre davranırsıni sevgiliysen ona göre davranırsın ikisinin arası olmaz. Utanmayla sıkılmayla da olmaz bence direk konuş. Henüz tam olarak ilerlememişken , sen daha çok bağlanmamışken , görüşmeyecekseniz de yol yakınken dönmüş olursun, uzarsa bu şekilde sonunda sen üzülürsün gibime geliyor. Söyle biz hep arkadaş, hep dost olarak mı kalacağız bence gayet iyi anlaşıyoruz, ileride başka bir şeye dönüşemez mi diye.

Eğer 3. bi buluşmamız olursa o buluşmada böyle geçerse sözle söyleyemem sanırım ama akşam gelince msj atacağım ben seni senin gibi arkadaş göremiyorum çok uğraştım ama başaramadım..İkimiz içinde en iyisi sanırım bi daha görüşmemek diyeceğim başka çarem yok yoksa daha çok umutlanıyorum..

Cengiz kurtoğlunun bi parçası vardı aklıma birden o geldi
Senin dostluğunu kabul edemem die..
:5:

Karşılıklı oturup yanyana oturmamak çok gücüme gidiyor
Saçma sapan espriler yapıyorum arkadaş olarak görünmek için ama sınırlarımın sonuna geldim sanırım
Bende de hata var eşşek kafam baştan arkadaş olarak yaklaşırsan olacağı bu..Napıyım hemen kendimi bırakmak istemedim güler yüzlü olmak istedim ve arkadaş gibi davranmak istedim niyetini anlayana kadar inşallah niyeti bu değildir oda benden hoşlanmıştır
:93:

Yaşlarınız kaç ikinizinde .

Erkekler eğer sevgilisi varsa diğer ilişkinin adı kankalık oluyor ,aşk anlamında adını koymadan bağlayıcı sözler edilmeden zaman geçiriliyor.

Yada tecrübesiz utanıyor. Ama ne olursa olsun kesinlikle başlatan siz olmayın gerekirse kendinizi çekin ama bu kadar kolay olmasın herşey sonrası daha zor olur.

Peki nasıl davranmam gerekiyor ona karşı canım..Bana arkadaşız dediğinden beri bozuntuya vermemek için arkadaşıymış gibi davranıyorum şakalaşıyoruz fln..Ama hiç duygusal boyuta getirmeden normal arkadaşıma davrandığım gibi davranmaya çalışıyorum..Bugün çok güzel davrandı bana ama sonunda yine iki iyi dostuz dedi ve benim bütün moralimi alt üst etti..İçimdeki bi his sanki bi daha buluşamayacağız diyor inşallah yanılırım bu hissimde..Şimdi benim nasıl davranmam gerekiyor onda bana karşı bişey varsa ve ben arkadaş olarak davranırsam bu seferde tersteper diye korkuyorum onda bişey yoksa ve ben bişey varmış gibi davranırsamda bu sefer kaçar diye korkuyorum off kafam çok karışık..Bi kez daha buluşsak emin olacağım ve daha farklı davranacağım ama bu kez buluşalım diye plan yapmadı :( Hatta boş olduğu günleri de söylemedi kafam çok karışık sen olsan nasıl davranırdın

Benim üzerime düşen oydu açıkçası.Bende arkadaşız vs.derdim. =) Fakat tam oturtamadığım bir şeyler vardı.Yani hiç bir zaman sıradan arkadaş,dost vs.değildi.Ama ilk etapta duygusal bir şeyde hissetmedim.Belki karşınızdakinin de durumu budur?Oturtmaya çalışıyordur bir şeyleri.Bence sadece dost muyuz? tarzı bir soru yöneltmeyin.Bırakın o atsın ilk adımı.Ayrıca dinine bağlı birinin netten biriyle yok sevgililikmiş,evlenmekmiş niye işi olmasın?O kadar dinine bağlıysa zaman geçirmek içinde birinin duygularıyla oynamaz değil mi?Dediğim gibi kasmayın.Normal konuşun.Eğer bir ilgisi varsa ya da olacaksa olur zaten.Ama ilk adımı atan siz olmayın.​

Yaşlarınız kaç ikinizinde .

Erkekler eğer sevgilisi varsa diğer ilişkinin adı kankalık oluyor ,aşk anlamında adını koymadan bağlayıcı sözler edilmeden zaman geçiriliyor.

Yada tecrübesiz utanıyor. Ama ne olursa olsun kesinlikle başlatan siz olmayın gerekirse kendinizi çekin ama bu kadar kolay olmasın herşey sonrası daha zor olur.

26 yaşındayız ikimizde..
Dün hiç doğru düzgün kız arkadaşının olmadığını söyledi..Bilmiyorum ne kadar doğru..Ama çok çekinden belli etmemeye çalışsada..Görünüşte çok dik kendini bilen biri gibi duruyor ama içine girince gerçekten tecrübesiz birazda insanlara çok güveniyor..Karadenizli olmasıda etken sanırım..

Beni beğenmedi diye düşünsem iki kere buluşmaz..Hadi insanlığı mükemmel biri diyelim kırılmamam için buluşuyor..O zamanda üzerime titremezdi offf bilmiyorum..Ama hayatında biri yok diye biliyorum yani ne faceinde öyle bişey var nede dışarıda gördüm..Boş gününü bana ayırıyor..İlk zamanlar görmeden telde konuşmalarımız daha samimi daha ilişkiye yönelikti yani derin mevzulara girmiştik ama zamanla boyutu arkadaşlığa dönüşmeye başladı..Napacağımı bilmiyorum..

Benim üzerime düşen oydu açıkçası.Bende arkadaşız vs.derdim. =) Fakat tam oturtamadığım bir şeyler vardı.Yani hiç bir zaman sıradan arkadaş,dost vs.değildi.Ama ilk etapta duygusal bir şeyde hissetmedim.Belki karşınızdakinin de durumu budur?Oturtmaya çalışıyordur bir şeyleri.Bence sadece dost muyuz? tarzı bir soru yöneltmeyin.Bırakın o atsın ilk adımı.Ayrıca dinine bağlı birinin netten biriyle yok sevgililikmiş,evlenmekmiş niye işi olmasın?O kadar dinine bağlıysa zaman geçirmek içinde birinin duygularıyla oynamaz değil mi?Dediğim gibi kasmayın.Normal konuşun.Eğer bir ilgisi varsa ya da olacaksa olur zaten.Ama ilk adımı atan siz olmayın.​

Canım siz ne kadar süre içinde sevgili oldunuz..Ya buluşunca sevgili olmayınca yapacak bişeyde olmuyor dün kafeye gittik tavla oynadık..Etrafımızda sevgililer vardı biz öle iki arkadaş karşılıklı çok tuhaf oldu ya :S Şakalaştık fln sonra ben dedim dışarıdan gören bizi sevgili sansa ne güzel anlaşıyor diyecekler dedim..NE VAR SANKİ İKİ İYİ DOST OLAMAZ MIYIZ dedi..Kaldım öylece..Sonrada niye sustun niye konuşmuosun fln dedi..

Kendi memleketinden yada iç anadoludan biriyle evlenmek istiomuş bende orta karadenizliyim..Ama içimdeki his evleneceği insanı ailesi bulcak yani o çevreden biriyle evlenecek ve bende
yaşadıklarımla kalacağım diyor :91:

ayy canım benimm :))

aşk mağdurumm geçmiş olsun :))

canım bu çocuk sana aşık bence anlattıklarına baklırsa sevgilinmiş gibi davranıyo :))

niye boş zmanlarını sadece sana ayırıyo başka arkları yok mu yada sabahın 7 sinde her arkdaşına günaydın msjmi çekiyomuş:))

ayy canım benimm :))

aşk mağdurumm geçmiş olsun :))

canım bu çocuk sana aşık bence anlattıklarına baklırsa sevgilinmiş gibi davranıyo :))

niye boş zmanlarını sadece sana ayırıyo başka arkları yok mu yada sabahın 7 sinde her arkdaşına günaydın msjmi çekiyomuş:))

Semacım bak bende dertliyim :))

Başka arkadaşı yok güzelim ya koca şehirde bi ben bide ev arkadaşı var :) Ev arkadaşı da dışarı fln çıkmıo haliyle bi

tek ben kalıyorum..

Bilmiyorum tatlım ya kafam çok karışık üfffff :(

canım benimmm bence zamana bırak ben eminimki onunda sana karşı duygaları var belki oda çekiniyo birden aşık oldum yok senle evlenecem falan dese daha mı iyi :))bence sende onla zamanını geçir bu işler nasip kısmet işi belli olmaz

Canım siz ne kadar süre içinde sevgili oldunuz..Ya buluşunca sevgili olmayınca yapacak bişeyde olmuyor dün kafeye gittik tavla oynadık..Etrafımızda sevgililer vardı biz öle iki arkadaş karşılıklı çok tuhaf oldu ya :S Şakalaştık fln sonra ben dedim dışarıdan gören bizi sevgili sansa ne güzel anlaşıyor diyecekler dedim..NE VAR SANKİ İKİ İYİ DOST OLAMAZ MIYIZ dedi..Kaldım öylece..Sonrada niye sustun niye konuşmuosun fln dedi..

Kendi memleketinden yada iç anadoludan biriyle evlenmek istiomuş bende orta karadenizliyim..Ama içimdeki his evleneceği insanı ailesi bulcak yani o çevreden biriyle evlenecek ve bende
yaşadıklarımla kalacağım diyor :91:

Tanıştığımızın dördüncü ayında.Tabii son zamanlarda iyice sevgili gibiydik.Adını koyduk sadece. =) Ay ben bu adamı anlamadım yahu. =) Tamam laf almak için arkadaşız vs.der ama pat diye o laftan sonra öyle bir şey demesini anlayamadım ben.Yani hazır ortam oluşmuş dimi? :26: Bazı yerlerde sevgili gibi bazı yerlerde arkadaş gibi.Bence kendisi de tam olarak ne istiyor bilmiyor diye düşünmeye başladım.​

canım benimmm bence zamana bırak ben eminimki onunda sana karşı duygaları var belki oda çekiniyo birden aşık oldum yok senle evlenecem falan dese daha mı iyi :))bence sende onla zamanını geçir bu işler nasip kısmet işi belli olmaz

Bakalım canım 1 buluşma daha zaman veriyorum ikimize de ama yine aynı şekilde davranıp kanka muhabbetine girerse üzgünüm ama bavulumu alıp gitmek zorundayım..Evet benimde dost derecesinde erkek arkadaşlarım var ama hiçbiri ile birebir buluşmadım hep arkadaş ortamında buluştum..Kimse elimi tutmaya çalışmadı (Belkide elimi tutmaya çalışma değildi ben yine yanlış anladım bilemiyorum)

İlk buluşmamızda bana birikim yapıyormusun diye sordu evet yapıyorum dedim

Nasıl biri olsun istersin hayatında dedi..Bilmiyorum en başta güven olması lazım dedim..Fazla konuyu açmadım..

Dün kendi mesleğinden biriyle neden hiç düşünmedin dedi yokmu çalıştığın yerde birileri dedi..Bende istemiyorum

aynı iş yerinden çünkü iş yükü çok fazla dedim.Emniyetin daha mı az sanki iş yükü dedi..Bende illa Emniyet olsun

demiyorum ki sadece ailemde de çok emniyet görevlisi olduğu için biraz aşinalığım var bu mesleğe dedim..

Faceden profil resmini değiştirdi kendi resmini kaldırdı bayrak resmi koydu dünde bana sende değiştir kendi resmini

koyma dedi çalıyorlar fln dedi özellikle bayanlarınkini çok alıyorlar dedi..Tamam dedim bende..Bilmiyorum çöz

çözebilirsen..Aklından kalbinden neler geçiriyor bi haberim..

Tanıştığımızın dördüncü ayında.Tabii son zamanlarda iyice sevgili gibiydik.Adını koyduk sadece. =) Ay ben bu adamı anlamadım yahu. =) Tamam laf almak için arkadaşız vs.der ama pat diye o laftan sonra öyle bir şey demesini anlayamadım ben.Yani hazır ortam oluşmuş dimi? :26: Bazı yerlerde sevgili gibi bazı yerlerde arkadaş gibi.Bence kendisi de tam olarak ne istiyor bilmiyor diye düşünmeye başladım.​

Canım dört ay boyunca birebir buluştunuz mu..Arkadaş grubu olmadan..

Dört ay bekleyebilirmiyim bilmiyorum :78:

Özel msj atamıyorum :96:

Nasıl 100 msj tamamlayacağım offffff yaaaaa ama ben özel msj atmak istiyorum :(

Belli edersem bu seferde ters teper yada bu kız birini arıyormuş fln diye düşünür diye korkuyorum
Ramazanda ona dolma sarıp vereceğim sanırım ben de bu moda soktum herşeyi :( Birazda suç bende :(
Bizden iki iyi dost olur dediğinde "sadece dostmu" diyemem ben utanırım :(

Ama sanırım evet beni dostu olarak görüyor ve benimde onu farklı görmemem için sürekli arkadaşız diye tekrarlıyor yani bu yolda ilerlememizi istiyor sanırım yoksa
niye sürekli aynı şeyi söylesin:53:
Dinine bağlı bi insan belki de netten biriyle evlenilmez die düşünüyor sadece vakit geçiriyor yalnızlığını dolduruyor benimle uffffffff :( Ama benimle nette tanıştı belki ama ben iyi bi insanım kötü değilim ki :(

Dışarı çıkmıyorum bana çıkma boşver ne var dışarıda evde otur diyo
Etek giyecektim ilk buluşmada malum çok sıcak giyemedim bana giyme etek fln böyle daha iyi pantolon giy dedi
Bi tane kızı eklemişti faceden kızda benim yaptığım yorumun altına yorum yapmış iki gün önce bende sinirlendim sildim faceden
Arkasından msj attı sildim o kızı valla kız arkadaşım fln yok benim olsa şu an seninle konuşuyor olmazdım dedi..

Ne zor şeymiş aşk meşk
:44:

Çok garip gerçekten.. hem arkadaşız diyo hemde sevgili gibi davranıyo...

Senin yerinde olsam açık açık konuşurdum, sorardım, bunda utanılacak birşey yok.

Böyle çelişkide kalmaktansa....

Sabah bi günaydın mesajı o kadar hala aramadı

Saat kaç oldu eve gelmesi lazım ama ne nette var nede aradı

Belkide başka kızlarla da buluştu netten..O kadar geçmişte güvenim sarsılmış ki aklıma kötü bişeyler getirmeden

duramıyorum
:53:

Beni bu hale koyanlar utansın kesin netten başka bi kızla daha buluştu evet evet
:59::59:

Canim durumuna cok üzüldüm,bir kadinin basina gelebilecek en kötü seylerden birini yasiyorsun su an.
Sana tavsiyem lütfen kendini fazla kaptirma,erkek milletine hic ama hic belli olmaz.Bugün imali konusur,erkek arkadasinmis gibi davranir yarin anasinin buldugu kizla evlenir yada kendine daha "güzel" birini bulduktan sonra seni "biz hic sevgili olmadikki" laflariyla avutmaya calisir.
Bu durumda yapabilecegin en iyi sey kendini geri cekmek.Yok yapamam edemem diyorsan cizgilerini belirlemelisin.Eger imali konusmaya devam ederse,ne bileyim hayatina karismaya falan kalkarsa ona "sen hangi vasifla benim hayatima karisiyorsun,ögrenebilirmiyim" de ki seninle kafasina estigi gibi oynayamayacagini anlasin.Inan aksi taktirde üzülen sen olursun,erkeklere hic güven olmaz.Tecrübe konusuyor....

Canim durumuna cok üzüldüm,bir kadinin basina gelebilecek en kötü seylerden birini yasiyorsun su an.
Sana tavsiyem lütfen kendini fazla kaptirma,erkek milletine hic ama hic belli olmaz.Bugün imali konusur,erkek arkadasinmis gibi davranir yarin anasinin buldugu kizla evlenir yada kendine daha "güzel" birini bulduktan sonra seni "biz hic sevgili olmadikki" laflariyla avutmaya calisir.
Bu durumda yapabilecegin en iyi sey kendini geri cekmek.Yok yapamam edemem diyorsan cizgilerini belirlemelisin.Eger imali konusmaya devam ederse,ne bileyim hayatina karismaya falan kalkarsa ona "sen hangi vasifla benim hayatima karisiyorsun,ögrenebilirmiyim" de ki seninle kafasina estigi gibi oynayamayacagini anlasin.Inan aksi taktirde üzülen sen olursun,erkeklere hic güven olmaz.Tecrübe konusuyor....

Haklısın canım şu saat oldu ama hala ses seda yok..İnsan bi napıyorsun diye sorar ki normalde soruyordu..

Buluşmaya yakın zamanlar sürekli ilgileniyor ama buluştuktan sonra tık yok..Sonra yine buluşmaya yakın zamanlar

ilgileniyor buluştuktan sonra tık yok..Umarım bu düşüncelerimde beni yanıltır..Bi yerde hata yaptım ama nerde

bilmiyorum..Bugün burda eylem vardı emniyet güçleri mesaiye kalmış geç dönmüşler eve tamam hadi geç döndü

diyelim..Yemek yerken su içerken insanın aklına gelirde bi msj atar..Bilmiyorum kafam çok karışık..Sabah günaydın

msj ile uyanıp bu saate kadar ses çıkmaması iyice karıştırıyor kafamı..Artık fazla ümitlenmeyeceğim kırıla kırıla

mafoldum güçüm kalmadı :( Ayrıca dün dikkatimi çekti ilk defa telefonla ilgilendi..Msj geldi sürekli gözü telefondaydı

fln..Bide beni beklerken ben onu aradım geliyorum diye ama dklarca meşguldü telefonu güvenmiyorum kimseye bu

sanalda olabilir reelde olabilir erkeklere inancım artık 0 !!

Anliyorum canim seni,bunlari birtek sen yasiyorsun sanma,özellikle yardimci olmak istedim sana.
Hayat bana sunu ögretti: bir erkek kizi kolundan tutup "seviyorum kardesim seni,anlamiyormusun" diyemeyecek kadar pisiriksa o adamdan hic bir halt olmaz.Seninkide öyle biri bence."Elimin altinda dursun,belki daha iyisini bulurum" seklinde düsünüyor gibime geldi.Kendinle böyle oynanmasina izin verme.Mesafeni koru,birak o senin pesinden kossun.Bulusmak istediginde rahatlikla redet,isim var bugün olmaz falan de ki seviyorsa biraz kiymetini anlasin.Kendini fazla kaptirma (biliyorum,cok zor) ama dayanamiyorum diyorsan git acik acik konus,alacagin cevaba görede yolunu belirlersin.Hayirlisi olsun....

Alacağım cevaptan korkuyorum canım şimdi ben seni arkadaş olarak görüyorum derse çok kırılırım çünkü o kadar

emek verip iki buluşmada olsa heves verip yanına gittim bu seferde arkadaş olarak görürse beni mafolurum:78:

Dün bide şimdi aklıma geldi şey oldu yolda yürüyorduk eli omzumdaydı kısık bi sesle hakim gibi bişi söyledi yada ben

yanlış anladım bilmiorum..Sonra ben dedim bozuntuya vermeyerek hakim mi ne hakimi nerden çıktı dedim..Hiç öyle

hakimler geldi aklıma dedi hakimlerle ilgili bişi anlattı..Sonra tabi ben bozuldum kafama bi taş geldi acaba ARKİM mi

dedi de hakim anladım dedim..Bilmiyorum psikolojim çok bozuldu sanırım :((((( Bana sarılıp arkim dedi galiba çünkü

hakim fln konusu açılmamıştı :(((((

Ya hic kimse belli olmaz gercektende sen pek güvenme yinede, cünkü hareketleri cok düsündürücü madem arkadas olarak görüyor seni, ne diye elini tutuyor, sarılıyor?? Benim aklıma hemen baska seyler geliyor valla. Vakit gecirmek amaclı olabilir, belki de cevap bekledigi baska birisi vardır o yüzden böyle dengesiz davranıyordur. Ya da duygu karmasası yasıyordur. Tek bildigim, senin kendini kaptırmaman! Arkadasız, biz dostuz dediginde, elini cekseydin, biz sadece arkadasız falan deseydin. Zaten, istersen kankan olucak olsun, ben bu tarz seyleri pek onaylamıyorum, ki tanısalı kısa bir süre olmus. İnsallah düsündüklerim konusunda yanılmıs olurum.
Hakkında hayırlısı olsun canım.

Back
X