• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne sevdiğin belli ne sevmediğin..

Ayyyy canim ya agzindan cikan her lafa bir anlam yüklemeye baslamissin bile bu isin sonu hic iyi degil sevmiyorsa sevmiyordur ne kadar cabuk bitirirsen o kadar iyi olur senin icin uzadikca uzar sende daha fazla kaptirirsin kendini.Lütfen kendine bu kötülügü yapma,biliyorum zor ama ilerisi icin,gelecegin icin acikca konusmaya mecbursun.Iyi düsün....

Ya hic kimse belli olmaz gercektende sen pek güvenme yinede, cünkü hareketleri cok düsündürücü madem arkadas olarak görüyor seni, ne diye elini tutuyor, sarılıyor?? Benim aklıma hemen baska seyler geliyor valla. Vakit gecirmek amaclı olabilir, belki de cevap bekledigi baska birisi vardır o yüzden böyle dengesiz davranıyordur. Ya da duygu karmasası yasıyordur. Tek bildigim, senin kendini kaptırmaman! Arkadasız, biz dostuz dediginde, elini cekseydin, biz sadece arkadasız falan deseydin. Zaten, istersen kankan olucak olsun, ben bu tarz seyleri pek onaylamıyorum, ki tanısalı kısa bir süre olmus. İnsallah düsündüklerim konusunda yanılmıs olurum.
Hakkında hayırlısı olsun canım.

Ne geliyor aklına canım benimle de paylaşırsan benimde aklımda dursun ?

Ayyyy canim ya agzindan cikan her lafa bir anlam yüklemeye baslamissin bile bu isin sonu hic iyi degil sevmiyorsa sevmiyordur ne kadar cabuk bitirirsen o kadar iyi olur senin icin uzadikca uzar sende daha fazla kaptirirsin kendini.Lütfen kendine bu kötülügü yapma,biliyorum zor ama ilerisi icin,gelecegin icin acikca konusmaya mecbursun.Iyi düsün....

Gidişat bi daha buluşmayacağımızı gösteriyor sanırım..Çünkü böyle yapmazdı hiç..Karşılaştığım zaman söyleyeceğim haklısın ben senin neyinim diyeceğim arkadaşımsın derse de ben seni öyle göremiyorum çok uğraştım olmuyor o zaman en iyisi bi daha görüşmemek diyeceğim..Bunu yüzüne karşı yada telefonda söyleyemem o kadar cesaretim yok msj atıp söyleyeceğim :( Neye elimi atsam kuruyor anlamadım neden böyle oluyor :(

Ne geliyor aklına canım benimle de paylaşırsan benimde aklımda dursun ?

Canım üzmek istemiyorum seni ama dedigim gibi duygu karmasası yasıyor olabilir yani nasıl davranacagını bilemiyordur, emin degildir bir yakınlık gösterip sonra da arkadasım falan demesi bu yüzden olabilir. Veya baska birisi de olabilir aklında, bosluk doldurmakta olabilir düsüncesi. Bence bundan sonra görüsürsen, tam arkadas ayarında davran. Sarılmasın sana izin verme sonucta arkadas olarak gördügünü her seferinde ima etmiyor mu? Sarılmasının normal olmadıgını söyle. Yok öyle üc kurusa bes köfte. Baya sinirlendirdi bu adam beni. :47:

Canım üzmek istemiyorum seni ama dedigim gibi duygu karmasası yasıyor olabilir yani nasıl davranacagını bilemiyordur, emin degildir bir yakınlık gösterip sonra da arkadasım falan demesi bu yüzden olabilir. Veya baska birisi de olabilir aklında, bosluk doldurmakta olabilir düsüncesi. Bence bundan sonra görüsürsen, tam arkadas ayarında davran. Sarılmasın sana izin verme sonucta arkadas olarak gördügünü her seferinde ima etmiyor mu? Sarılmasının normal olmadıgını söyle. Yok öyle üc kurusa bes köfte. Baya sinirlendirdi bu adam beni. :47:

Of of bütün dengemi bozdu tam hayata tutunmaya başlamıştım kendi kendime sonra geldi umut verdi tamam dedim bu kez mutlu olacağım ama buda olmadı :( Msj attım uyuyor sanırım cvp yok..

Aklıma bazen iyi yönden bakıp acaba diyorum açılamıyor mu ondan mı böyle söylüyor yada zarf mı atıyor diyorum..Sonra saçmalama diyorum..Sonra diğer yanım biraz sabret belki oda seni biraz daha tanımaya çalışıyor diyorum sonra da o zaman başta arkadaşız demez diyorum bilmiyorum sürekli beynimden bişiler geçiyor..Ortada kalmak bu demek sanırım..Ne sağa gidebiliyorsun nede sola :( Bakalım yarın ne olacak gün ola harman ola :( Perşembe izinli bakalım perşembe bişeyler yapalım diyecek mi bu kez ben demeyeceğim ondan bekleyeceğim :( Demezse ve bu sessizliği devam eder
se zaten çok hayır gibi görünmüyor.. Haklısın canım sonuna kadar :(

Of of bütün dengemi bozdu tam hayata tutunmaya başlamıştım kendi kendime sonra geldi umut verdi tamam dedim bu kez mutlu olacağım ama buda olmadı :( Msj attım uyuyor sanırım cvp yok..

Aklıma bazen iyi yönden bakıp acaba diyorum açılamıyor mu ondan mı böyle söylüyor yada zarf mı atıyor diyorum..Sonra saçmalama diyorum..Sonra diğer yanım biraz sabret belki oda seni biraz daha tanımaya çalışıyor diyorum sonra da o zaman başta arkadaşız demez diyorum bilmiyorum sürekli beynimden bişiler geçiyor..Ortada kalmak bu demek sanırım..Ne sağa gidebiliyorsun nede sola :( Bakalım yarın ne olacak gün ola harman ola :( Perşembe izinli bakalım perşembe bişeyler yapalım diyecek mi bu kez ben demeyeceğim ondan bekleyeceğim :( Demezse ve bu sessizliği devam eder
se zaten çok hayır gibi görünmüyor.. Haklısın canım sonuna kadar :(

Arkadasız demekle zarf atıyor olabilir eger acılamıyorsa tabii. Ama acılamayacak kadar cekingen olan bir insan sarılabilir mi, el tutabilir mi? Bu biraz düsündürücü. Ama suda var, arkadasız diyerek senin ne hissetigini ölçmeye calısırken herseyi berbat edicek haberi yok! Sen bir bayansın, ne yapmanı bekliyor ki?

Benimde hoslandıgım kisiler oldu hic birine acılmadım, acılamadım yapım bu yani yüzüne bakamıyordum bırakın acılmayı. Ve asla karsı taraftan bir yesil ısık görmedikce, hissetirmezdim. Yani karsıdan bakan, hislerimi asla anlayamazdı. Erkek arkadasımdan da icten ice hoslanmıstım tabii belli etmedim sürekli bakıslarını yakalıyordum oda utangactı nereye kadar gidebilirdi ki? Baslamadan birgün bitecekti yani stajlarımız bitince :) Sonra ikimize ortak bir görev verildi konusmaya basladık o günden sonra bana daha rahat davranmaya basladı agzımı aramalar ama düsün, ki ben hala üstüme alınmıyorum, anlamazlıktan geliyorum. Acık acık söyleyene kadar böyle devam ettim. Sonunda acıldı ve sonradan ögrendim ki ilk acıldıgı kız benmisim! Normal flörtleri olmus ama hep arkadas aracılıgı ya da karsı tarafın belli etmesiyle.
Bana hep der, ilk defa bir kızdan numara aldım, acıldım diye! O lafı duyunca acılmadıgıma sükür ettim. Yoksa bende zincirlerimi kırmayı düsünmüstüm.

Uzun oldu kusura bakma ama bunu anlatmamın amacı bu devirde hala böyle erkeklerin olabildigi. Ben biraz daha beklemeni öneririm. Dedigim gibi arkadas gördügün kisi sarılmaz, elele tutusmaz. Bir yandan sinyal verip, bir yandan da naz mı yapıyor anlamadım ki?

Son düzenleme:
Çok ama çok tecrübesiz bundan eminim çünkü yemek davetini bile edene kadar kırk takla attı..

Telefon numaramı bile zor istedi bi ay konuştuk daha sonra telefon numaramı kem küm ederek istedi..

Mesajları çok soğuk hani böyle canım cicim yok,ne zaman buluşuruz yanına giderim onu alttan alırım işte o zaman

benden elektrik alıp sanırım sıcak davranmaya başlıyor

Elimi tutamadı,ojemin rengine bakmak için parmağımı tutuyor,gel elimizi ölçelim benimki daha büyük diyerek elimi

tutuyor sn'lik..

Kız arkadaşım olmadı doğru düzgün bu güne kadar dedi..Bilmiyorum genelde erkekler olmasa bile zamanında oldu der

sanırım gururlarına yediremezler olmamasını..Bugüne kadar çalıştım üniversite okudum emniyete girmek için

uğraştım hep bi uğraş içindeydim o yüzden olmadı dedi..

Elini omzuma atarken bile inanın çok telaşlandı böyle haldur huldur atmadı..Zaten 5 dk fln sürdü bu durum..Sonra

geri çekti..

Bilmiyorum elektrik alamadı mı acaba diyorum beni bozmamak için kırmamak için belkide o yüzden arkadaşız diyor ve

öyle görüşüyor..

Bilmiyorum kafam çok karışık :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok ama çok tecrübesiz bundan eminim çünkü yemek davetini bile edene kadar kırk takla attı..

Telefon numaramı bile zor istedi bi ay konuştuk daha sonra telefon numaramı kem küm ederek istedi..

Mesajları çok soğuk hani böyle canım cicim yok,ne zaman buluşuruz yanına giderim onu alttan alırım işte o zaman

benden elektrik alıp sanırım sıcak davranmaya başlıyor

Elimi tutamadı,ojemin rengine bakmak için parmağımı tutuyor,gel elimizi ölçelim benimki daha büyük diyerek elimi

tutuyor sn'lik..

Kız arkadaşım olmadı doğru düzgün bu güne kadar dedi..Bilmiyorum genelde erkekler olmasa bile zamanında oldu der

sanırım gururlarına yediremezler olmamasını..Bugüne kadar çalıştım üniversite okudum emniyete girmek için

uğraştım hep bi uğraş içindeydim o yüzden olmadı dedi..

Elini omzuma atarken bile inanın çok telaşlandı böyle haldur huldur atmadı..Zaten 5 dk fln sürdü bu durum..Sonra

geri çekti..

Bilmiyorum elektrik alamadı mı acaba diyorum beni bozmamak için kırmamak için belkide o yüzden arkadaşız diyor ve

öyle görüşüyor..

Bilmiyorum kafam çok karışık :(

Tatlım bu iş sende tam bir saplantı haline dönüştü , bana kalırsa biraz sakin ol mantıklı düşünmeye çalış.
Kusura bakma ama bence o insan güvenilir bir insan değil. Bu kadar da ikilem olmaz, bence seninle vakit geçiriyor. Başka hiç bir niyeti yok.
Biraz acı olacak ama zaten başlarda sana memleketinden birisiyle evleneceğini söylemiş yani zaten en baştan sana sinyali vermiş , benimle gez toz ama aklına evlilik hakkında, ilişki hakkında bir şey getirme diye. Bana kalırsa zaten o kişinin memleketinde ciddi bir ilişkisi var , eğer o şekilde olmasa devriye gezen arkadaşlarını gördüğünde hemen kolunu omzundan çekmezdi bir şey saklar gibi. Ne elini tuttur ne de sana sarılmasına izin ver. Zaten ortada birşey yokken bunları yapmasına izin vermen, onun gözünde farklı bir izlenim bırakmana sebep olmuş olabilir. Yol yakınken dön, bence uzak dur ondan.

Bence araştırın. Aklınıza şüphe getirmek istemem ama internetten tanışıp, görüşüp evli çıkan bir erkek olduğunu hatırlıyorum sanki. Ya da 2 sene telefondan görüşüp kayıplara karışanda var... İyice adını soyadını verin bir avukata evli mi değil mi öğrensin bence kendinizi fazla kaptırmadan.

biraz kaba bi tabir olacak ama bence bu adamdan bi cacık olmaz :25: ne demek hem elini tutmaya çalışacaksın hemde yok işyerinden birinle evlen iyi olur felan . Niyetini anlamadım açıkcası üstelik birilerinden çekiniyor belli sakın bu adam evli olmasın :53:

canım yaa arkların dediklerine katılıyorum

hatta dün netti kapatınca bile düşündüm senin durumunu

valla banada çelişkilerle dolu biri geldi

arkdaşız deyipte elini tutamaz boynna sarılamaz bide devrelerini görünce ne oluyada o na hemen bi çekyo kendini saçma sapan harekatleri var bence hiçte çekingen birideğil kendini ağırdan satıyo

ama sende keşke bu kadar kısa zmanda elini tutmasına sarılmazsına izin vermesydin seni denemyede çalışabilir dikkaet et cnm yaa

bu adam evlide olabilir bu erkek milletinden herşey beklenirrr

gelişmeleri yazmaya devam et bekliyoruz

Belli edersem bu seferde ters teper yada bu kız birini arıyormuş fln diye düşünür diye korkuyorum
Ramazanda ona dolma sarıp vereceğim sanırım ben de bu moda soktum herşeyi :( Birazda suç bende :(
Bizden iki iyi dost olur dediğinde "sadece dostmu" diyemem ben utanırım :(

Ama sanırım evet beni dostu olarak görüyor ve benimde onu farklı görmemem için sürekli arkadaşız diye tekrarlıyor yani bu yolda ilerlememizi istiyor sanırım yoksa
niye sürekli aynı şeyi söylesin:53:
Dinine bağlı bi insan belki de netten biriyle evlenilmez die düşünüyor sadece vakit geçiriyor yalnızlığını dolduruyor benimle uffffffff :( Ama benimle nette tanıştı belki ama ben iyi bi insanım kötü değilim ki :(

Dışarı çıkmıyorum bana çıkma boşver ne var dışarıda evde otur diyo
Etek giyecektim ilk buluşmada malum çok sıcak giyemedim bana giyme etek fln böyle daha iyi pantolon giy dedi
Bi tane kızı eklemişti faceden kızda benim yaptığım yorumun altına yorum yapmış iki gün önce bende sinirlendim sildim faceden
Arkasından msj attı sildim o kızı valla kız arkadaşım fln yok benim olsa şu an seninle konuşuyor olmazdım dedi..

Ne zor şeymiş aşk meşk
:44:

Canım çok sürmez biz sevgili olduk diye yazarsın:))) Kimse hele bir erkek arkadaslık niyetine bu kadar zaman harcamaz hangimiz erkek arkadaslarımızla her izinli günümüzde bulışuyoruz allah aşkına belli ki sana karşı boş değil arkadasısız falan demesi ağzını arıyor acıkcası topu sana atıyor.... Çok sürmez dökülür bence canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun umarım mutlu olursun... Buarada okuduğum bir yorumunda da internette tanıştığı insanla evlenmez diye düşünmüşün belki haklısın ama bu önyargıları yıkmak senin elinde bir sürü insan var internetten tanışıp evlenen ve çok mutlu olan internet artık hayatımızın bir parçası ister istemez hayatımıza etkileri oluyor... Nasıl otobüste cafede tanısıyorsan internette tanışabilirsin internette sadece aracı :))) Kafanı takma böyle ufak detaylara ;)

canım yaa arkların dediklerine katılıyorum

hatta dün netti kapatınca bile düşündüm senin durumunu

valla banada çelişkilerle dolu biri geldi

arkdaşız deyipte elini tutamaz boynna sarılamaz bide devrelerini görünce ne oluyada o na hemen bi çekyo kendini saçma sapan harekatleri var bence hiçte çekingen birideğil kendini ağırdan satıyo

ama sende keşke bu kadar kısa zmanda elini tutmasına sarılmazsına izin vermesydin seni denemyede çalışabilir dikkaet et cnm yaa

bu adam evlide olabilir bu erkek milletinden herşey beklenirrr

gelişmeleri yazmaya devam et bekliyoruz

Yok canım elimi tutmadı..Sadece tutmaya çalıştı gibi hissettim..Yani tam tutmaya çalışsaydı zaten geri çekecektim bakalım ne yapacak diye merak ettim o yüzden sustum ama tutamadı..
Yani el ele tutuşan bi konumumuz olmadı..

Evli değil biliyorum face de kendi ailesi var hayatında kimse yokmu ne olacak senin bu durumun diye fln yazmışlar..

Dün sabah günaydın msj dışında akşama kadar aramadı sormadı facede girmedi sabah girmiş face..

Bilmiyorum korkularım var ama aklıma şey geliyor mesela bişey dediğim zaman yüzü kızarıyordu hemen başını

çeviriyordu utanıp..Acaba utangaç mı diyorum,beni daha mı iyi tanımaya çalışıyor diyorum..

Bilmiyorum ama bende soğudum dünden sonra..

Bu sabah yine erkenden msj atmış günaydın yazmış sadece..

Aklım çok karışık odeğil yıllık izindeyim ve hergün düşünmekten 3-4 te yatıyorum sabahta 2 de kalkıyorum..Bütün

iznim mafoldu anlayacağın zerre kadar dinlenemedim aksine kendimi daha yorgun hissediyorum :(

Öyle işte..Zaman gösterecek ama bi daha görüşeceğimizi sanmıyorum yarın izinli mesela ama bana haber

vermedi..Planda yapmadı..İnancım kırılmaya başladı..

Canım çok sürmez biz sevgili olduk diye yazarsın:))) Kimse hele bir erkek arkadaslık niyetine bu kadar zaman harcamaz hangimiz erkek arkadaslarımızla her izinli günümüzde bulışuyoruz allah aşkına belli ki sana karşı boş değil arkadasısız falan demesi ağzını arıyor acıkcası topu sana atıyor.... Çok sürmez dökülür bence canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun umarım mutlu olursun... Buarada okuduğum bir yorumunda da internette tanıştığı insanla evlenmez diye düşünmüşün belki haklısın ama bu önyargıları yıkmak senin elinde bir sürü insan var internetten tanışıp evlenen ve çok mutlu olan internet artık hayatımızın bir parçası ister istemez hayatımıza etkileri oluyor... Nasıl otobüste cafede tanısıyorsan internette tanışabilirsin internette sadece aracı :))) Kafanı takma böyle ufak detaylara ;)

Yorumun için teşekkürler canım ama artık sanmıyorum açılacağını fln

Gün geçtikçe ve o uzaklaştıkça inancım kırılıyor

Beni arkadaşı olarak görüyor ve yalnızlığını dolduruyor bunu anladım..

Tanımak içinde iki kere üst üste buluştu işte..

3. sü gelmedi..

İçimdeki his zaten olmayacak diyor olsa bile benimle gezecek dolaşacak ama evlilik konusunu düşünmeyecek

ailesinin bulduğuyla evlenecek..Genelde de böyle olur..Ben gezilecek kız olmak istemiyorum !:59:

kızıııım şimdi rahatla biraz ve birde bu ablanı dinle:)

şahsen buluşmak istemesi sabah sabah gnydın mesajları,efendime söyliyim geç kaldığında sorun yok beklerim demesi falan..hiç kanki gibi durmuyor...hele ellerinizi ölçmesi
saniyelik dokunuşlar düşündüğümüz kadar kısa değildir aslında..tenine dokunmak istiyor çünkü senle flörtleşiyor...yok bide bilek güreşi :)bundan daha güzel flörtmü olur;P

annadığım kadarıyla bu abi,daha önce ya bi tecrübe yaşamadı yada garantici bir abi..

belkide ilk,senin onu kanki gibi gördüğünü düşündüğü için oda işi kankiliğe bağlıyor.

madem siz iki sıkı dostsunuz niye arkadaşlarını görünce elini çekiyor omzundan?çünkü o eller dostane değil,hoşlanıyor senden..

bence ona biraz cesaret vermelisin..mesela yüzünde beğendiğin bir yer,gözleri olabilir,biraz iltifat et..boyundan posundan da olabilir...manevi iltifatlar bir yere kadar..üstelik sen çok iyi birisin demek onun belkide cesaretini kırıyor...ben iyi biriyim bak kıs için neler düşünüyorum fln der...
iltifatlarını elbetteki dozunu ayarlayarak yap..onu rahatlatırsan ancak sana açılır..
tabi birazcık zamanla..
nasıl bir bayansın bilmem ama bakımlı olmaya nebileyim süsüne püsüne dikkat et...

benim doğallık dostu eşim saçlarım sarı boyalıyken bana evlenme teklif etmişti;)

her erkek bakımlı kadını çekici bulur..

neyse eğer bunlardan sonra

eğer bir açılma olmadıysa anlaki abi seni gerçekten kanki olarak görüyor;)üzgünüm:)

canım bence biraz zaman ver zamanla herşey belli olur zaten üzme kendini

kızıııım şimdi rahatla biraz ve birde bu ablanı dinle:)

şahsen buluşmak istemesi sabah sabah gnydın mesajları,efendime söyliyim geç kaldığında sorun yok beklerim demesi falan..hiç kanki gibi durmuyor...hele ellerinizi ölçmesi
saniyelik dokunuşlar düşündüğümüz kadar kısa değildir aslında..tenine dokunmak istiyor çünkü senle flörtleşiyor...yok bide bilek güreşi :)bundan daha güzel flörtmü olur;P

annadığım kadarıyla bu abi,daha önce ya bi tecrübe yaşamadı yada garantici bir abi..

belkide ilk,senin onu kanki gibi gördüğünü düşündüğü için oda işi kankiliğe bağlıyor.

madem siz iki sıkı dostsunuz niye arkadaşlarını görünce elini çekiyor omzundan?çünkü o eller dostane değil,hoşlanıyor senden..

bence ona biraz cesaret vermelisin..mesela yüzünde beğendiğin bir yer,gözleri olabilir,biraz iltifat et..boyundan posundan da olabilir...manevi iltifatlar bir yere kadar..üstelik sen çok iyi birisin demek onun belkide cesaretini kırıyor...ben iyi biriyim bak kıs için neler düşünüyorum fln der...
iltifatlarını elbetteki dozunu ayarlayarak yap..onu rahatlatırsan ancak sana açılır..
tabi birazcık zamanla..
nasıl bir bayansın bilmem ama bakımlı olmaya nebileyim süsüne püsüne dikkat et...

benim doğallık dostu eşim saçlarım sarı boyalıyken bana evlenme teklif etmişti;)

her erkek bakımlı kadını çekici bulur..

neyse eğer bunlardan sonra

eğer bir açılma olmadıysa anlaki abi seni gerçekten kanki olarak görüyor;)üzgünüm:)

Ne güzel yazmışsın ağzım açık okudum..

Bu kişi doğal olmayı çok seviyor,açık giyenen kızlara kızıyor,çok dışarı çıkan kızlara kızıyor..Bende fazla dışarı çıkmıyorum sürekli evdeyim..Napıyorsun diye bazen soruyordu evdeyim diyordum..GÜZEL diyordu napacaksın dışarda diyordu..
Bakımlı biriyim her buluşmamızda yeni şeyler alıp giyiyorum..Saçlarım karamel sarı karışımı..Hatta son buluşmamızda saçıma değdi çok utandım :( Ama yine belli etmedim saçımı aldı kendine bıyık yaptı :30: Yakışıyor mu bak bi dedi bide :)

Ben son buluşmamızda iltifat ettim zaten..Yeşil bi tişört giymişti çok ta yakışmıştı bide traş fln olmuş saç-sakal vs..Güzel olmuş böyle yakışmış tişörtünde dedim..Saçlarımı da kestirdim dedi..Olmamış mı dedi..Yok yok güzel olmuş dedim..Yanındayken herşey çok güzel ama ne zaman yanından ayrılıyım bitiyor bütün büyü..Yanında güzel güzel konuşurken ayrılınca attığı msjlar günaydın..iyi geceler..bu kadar..Hiç bir samimilik yok..

Ramazanda ne olacak bilmiorum ne yiyecğiz erkek başımıza dedi..Bende sana yemek yapıp sefer tasına koyup getiririm takma kafana dedim..Dolma fln sararım dedim yeterki sen orucunu tut zorlanma dedim..

Bilmiyorum kafam çok karışık sonunu bilmediğim yolda yürümek çok zorluyor beni..Yarında buluşamayacağız galiba..Ses seda yok..Kimbilir bi daha ne zaman buluşacağız..

Kalbim diyor ki başkalarıyla daha konuşuyor ondan çekimser davranıyor diyor..

Kız arkadaşın var mı diye sormuştum kız arkadaşım olsa şu an buraya gelirmiydim sence dedi..Niye ne varki iki arkadaş oturuyoruz dedim..Gelmezdim kız arkadaşım olsaydı dedi..Ben onun kız arkadaşı olmak istiyorum :59:

ya bak öncelikle bu kadar kaptırmamaya çalış..biliyorum kalbin pıt pıt atıyor bu abi için ama hiç kimse vazgeçilmez de değil..sen şanslısın ki böyle birini tanıdın..atıyorum 3sene takılsanız nasılsa o hisler kaybolacak..biraz tadını çıkar derim:)

üstelik kanki olamayacak kadar da tatlı ve güzel bir kız olduğunu düşünüyorum,hatta sende arada şakayla karışık söyle,kanki olacak kadar çirkinmiyim diye:)

aferim iltifat etmişsin ama cesaret verdin mi ki bi bak yeterli değilse biraz daha dozu arttır:)
ya bi göz olayı yap mesela..çok güzel bakıyolar fln:)

bide dikkatimi çekti ablacım

"Ramazanda ne olacak bilmiorum ne yiyecğiz erkek başımıza dedi..Bende sana yemek yapıp sefer tasına koyup getiririm takma kafana dedim..Dolma fln sararım dedim yeterki sen orucunu tut zorlanma dedim"

yazmışsın..sanırım bu cümle senin ona (onun evinde)yemek yapmanın altyapısını hazırlama gibi geldi..
sakın böyle bir hata yapma..hem onun gözünden düşersin hemde ev ortamında işin ne renk alacağını

bilemezsin..evet eğer iki sevgili olsaydınız ve aranızda çok güçlü bir güven bağı olsaydı onun evinde ona yemek yapman çok romantik olurdu..ama şimdiki durum çok farklı..

beni tek düşündüren onu internetten tanımış olman..dediğin gibi kimlerle görüşüyor aslında nasıl biridir
sanırım emin olmazsın..onun anlattığı kadar tanıyorsun..haydan gelmiş biri..huya gidersede sakın üzülme..
sen her türlü kazanırsın..kaybeden hep erkeklerdir:)

biraz zaman ver bence eğer aranızda bir ilişki adı konmuyorsa..muhtemelen vakitte geçirebiliyor olabilir..
ben netten tanışılan beyleri hep uzaylı olarak görmüşümdür,kendilerini nekadar tanıtsalarda nedense hep gizemli gelirler.çok dikkat et sen yinede..umarım kalbini sana dürüstçe açar..;)

Ne güzel yazmışsın ağzım açık okudum..

Bu kişi doğal olmayı çok seviyor,açık giyenen kızlara kızıyor,çok dışarı çıkan kızlara kızıyor..Bende fazla dışarı çıkmıyorum sürekli evdeyim..Napıyorsun diye bazen soruyordu evdeyim diyordum..GÜZEL diyordu napacaksın dışarda diyordu..
Bakımlı biriyim her buluşmamızda yeni şeyler alıp giyiyorum..Saçlarım karamel sarı karışımı..Hatta son buluşmamızda saçıma değdi çok utandım :( Ama yine belli etmedim saçımı aldı kendine bıyık yaptı :30: Yakışıyor mu bak bi dedi bide :)

Ben son buluşmamızda iltifat ettim zaten..Yeşil bi tişört giymişti çok ta yakışmıştı bide traş fln olmuş saç-sakal vs..Güzel olmuş böyle yakışmış tişörtünde dedim..Saçlarımı da kestirdim dedi..Olmamış mı dedi..Yok yok güzel olmuş dedim..Yanındayken herşey çok güzel ama ne zaman yanından ayrılıyım bitiyor bütün büyü..Yanında güzel güzel konuşurken ayrılınca attığı msjlar günaydın..iyi geceler..bu kadar..Hiç bir samimilik yok..

Ramazanda ne olacak bilmiorum ne yiyecğiz erkek başımıza dedi..Bende sana yemek yapıp sefer tasına koyup getiririm takma kafana dedim..Dolma fln sararım dedim yeterki sen orucunu tut zorlanma dedim..

Bilmiyorum kafam çok karışık sonunu bilmediğim yolda yürümek çok zorluyor beni..Yarında buluşamayacağız galiba..Ses seda yok..Kimbilir bi daha ne zaman buluşacağız..

Kalbim diyor ki başkalarıyla daha konuşuyor ondan çekimser davranıyor diyor..

Kız arkadaşın var mı diye sormuştum kız arkadaşım olsa şu an buraya gelirmiydim sence dedi..Niye ne varki iki arkadaş oturuyoruz dedim..Gelmezdim kız arkadaşım olsaydı dedi..Ben onun kız arkadaşı olmak istiyorum :59:

ya bak öncelikle bu kadar kaptırmamaya çalış..biliyorum kalbin pıt pıt atıyor bu abi için ama hiç kimse vazgeçilmez de değil..sen şanslısın ki böyle birini tanıdın..atıyorum 3sene takılsanız nasılsa o hisler kaybolacak..biraz tadını çıkar derim:)

üstelik kanki olamayacak kadar da tatlı ve güzel bir kız olduğunu düşünüyorum,hatta sende arada şakayla karışık söyle,kanki olacak kadar çirkinmiyim diye:)

aferim iltifat etmişsin ama cesaret verdin mi ki bi bak yeterli değilse biraz daha dozu arttır:)
ya bi göz olayı yap mesela..çok güzel bakıyolar fln:)

bide dikkatimi çekti ablacım

"Ramazanda ne olacak bilmiorum ne yiyecğiz erkek başımıza dedi..Bende sana yemek yapıp sefer tasına koyup getiririm takma kafana dedim..Dolma fln sararım dedim yeterki sen orucunu tut zorlanma dedim"

yazmışsın..sanırım bu cümle senin ona (onun evinde)yemek yapmanın altyapısını hazırlama gibi geldi..
sakın böyle bir hata yapma..hem onun gözünden düşersin hemde ev ortamında işin ne renk alacağını

bilemezsin..evet eğer iki sevgili olsaydınız ve aranızda çok güçlü bir güven bağı olsaydı onun evinde ona yemek yapman çok romantik olurdu..ama şimdiki durum çok farklı..

beni tek düşündüren onu internetten tanımış olman..dediğin gibi kimlerle görüşüyor aslında nasıl biridir
sanırım emin olmazsın..onun anlattığı kadar tanıyorsun..haydan gelmiş biri..huya gidersede sakın üzülme..
sen her türlü kazanırsın..kaybeden hep erkeklerdir:)

biraz zaman ver bence eğer aranızda bir ilişki adı konmuyorsa..muhtemelen vakitte geçirebiliyor olabilir..
ben netten tanışılan beyleri hep uzaylı olarak görmüşümdür,kendilerini nekadar tanıtsalarda nedense hep gizemli gelirler.çok dikkat et sen yinede..umarım kalbini sana dürüstçe açar..;)

Yok cnm evine gitmek için alt yapı değildi o..Benim babamın yada ailemin nasıl olduğunu biraz biliyor yani buna cesaret edemeyeceğimi anlamıştır diye düşünüyorum..Ben sadece dolma sarıp misal buluştuğumuzda verecektim ev arkadaşıyla yesin diye..
Düşünüyorum aklından kötü şeyler geçse beni kullanmak istese ilk gün elimi tutar,ikinci gün öper,üçüncü gün eve atardı..Ne kadar kanki olarak da görse düşüncesi bu olsaydı yapardı..Daha doğrusu yapmaya çalışırdı..
Elimi bile tutamıyor ki :(

Haklısın cnm güvenmemek lazım ben çok salak bi kızım bunu hiç saklamam bi söze bi tatlı bakışa kanarım böle aşık olurum :( Sonrada olan bana olur:59:

ya hayatım sadece daha temkinli ol dedim,ne salaklığı estflhh..hiçte bile..

sen baya baya hoşlanmışsın ondan üstelik daha yeni olduğu için her şeyi abartmaya hazırsın:)

zamanla ona olan hislerinde düşecek..bak dediydi dersin..hangimiz aşık hala kocasına sanki peh;)

neyse birlikte sinemaya gitmenizi öneririm..en kötü orda elini tutar bu adam eğer odun değilse...

ama eğer böyle bir şey yaparsa da neden elini tuttuğunu en sevimli halinle sor..belki o arada adını koyarsınız arkadaşlığınızın;)

ramazana kadar elini çabuk tut..sonra abi,oruçlu oruçlu flört etmek istemeyebilir ee haklı da:)

sinemaya gidin hee..:66:

Yok cnm evine gitmek için alt yapı değildi o..Benim babamın yada ailemin nasıl olduğunu biraz biliyor yani buna cesaret edemeyeceğimi anlamıştır diye düşünüyorum..Ben sadece dolma sarıp misal buluştuğumuzda verecektim ev arkadaşıyla yesin diye..
Düşünüyorum aklından kötü şeyler geçse beni kullanmak istese ilk gün elimi tutar,ikinci gün öper,üçüncü gün eve atardı..Ne kadar kanki olarak da görse düşüncesi bu olsaydı yapardı..Daha doğrusu yapmaya çalışırdı..
Elimi bile tutamıyor ki :(

Haklısın cnm güvenmemek lazım ben çok salak bi kızım bunu hiç saklamam bi söze bi tatlı bakışa kanarım böle aşık olurum :( Sonrada olan bana olur:59:

Back
X