ya bak öncelikle bu kadar kaptırmamaya çalış..biliyorum kalbin pıt pıt atıyor bu abi için ama hiç kimse vazgeçilmez de değil..sen şanslısın ki böyle birini tanıdın..atıyorum 3sene takılsanız nasılsa o hisler kaybolacak..biraz tadını çıkar derim:)
üstelik kanki olamayacak kadar da tatlı ve güzel bir kız olduğunu düşünüyorum,hatta sende arada şakayla karışık söyle,kanki olacak kadar çirkinmiyim diye:)
aferim iltifat etmişsin ama cesaret verdin mi ki bi bak yeterli değilse biraz daha dozu arttır:)
ya bi göz olayı yap mesela..çok güzel bakıyolar fln:)
bide dikkatimi çekti ablacım
"Ramazanda ne olacak bilmiorum ne yiyecğiz erkek başımıza dedi..Bende sana yemek yapıp sefer tasına koyup getiririm takma kafana dedim..Dolma fln sararım dedim yeterki sen orucunu tut zorlanma dedim"
yazmışsın..sanırım bu cümle senin ona (onun evinde)yemek yapmanın altyapısını hazırlama gibi geldi..
sakın böyle bir hata yapma..hem onun gözünden düşersin hemde ev ortamında işin ne renk alacağını
bilemezsin..evet eğer iki sevgili olsaydınız ve aranızda çok güçlü bir güven bağı olsaydı onun evinde ona yemek yapman çok romantik olurdu..ama şimdiki durum çok farklı..
beni tek düşündüren onu internetten tanımış olman..dediğin gibi kimlerle görüşüyor aslında nasıl biridir
sanırım emin olmazsın..onun anlattığı kadar tanıyorsun..haydan gelmiş biri..huya gidersede sakın üzülme..
sen her türlü kazanırsın..kaybeden hep erkeklerdir:)
biraz zaman ver bence eğer aranızda bir ilişki adı konmuyorsa..muhtemelen vakitte geçirebiliyor olabilir..
ben netten tanışılan beyleri hep uzaylı olarak görmüşümdür,kendilerini nekadar tanıtsalarda nedense hep gizemli gelirler.çok dikkat et sen yinede..umarım kalbini sana dürüstçe açar..