Ne sevgili ne de arkadas olamamak . . ?

yaramazprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2011
131
2
46
Arkadaslar bu nasıl bi durumdur hiç yaşayanınız oldu mu ? karsınızdaki sevgili olamıyo ve aynı zamanda arkadasta kalamıyo . .

bu arada eski sevgili fln değiliz biz yeni tanıştık . .

Son düzenleme:
evet yasadım tabi yasamaz olurmuyum.. arkadas olamıoduk cnku birbirimze karsı hala bişeyler hissedıoduk ama sevgilide olamıoduk cnkü birbirimizde cok kırılmıs cok yara almıstık gururumuz izin vermiyodu falan :/:50:

evet yasadım tabi yasamaz olurmuyum.. arkadas olamıoduk cnku birbirimze karsı hala bişeyler hissedıoduk ama sevgilide olamıoduk cnkü birbirimizde cok kırılmıs cok yara almıstık gururumuz izin vermiyodu falan :/:50:

sanırım siz eski sevgiliydiz ama bizim bi geçmişimiz yok o yüzden garip biraz

sanırım siz eski sevgiliydiz ama bizim bi geçmişimiz yok o yüzden garip biraz

ilişkinin ardında bence dost kalınamaz, benim bünyem müsait değil bu fikre :34:
bence senin yada karşındakinin hissettikleride bundan olsa gerek,
Acı gerçek yollarınızın ayrıldığı yerdesiniz!

Arkadaslar bu nasıl bi durumdur hiç yaşayanınız oldu mu ? karsınızdaki sevgili olamıyo ve aynı zamanda arkadasta kalamıyo . .bu arada eski sevgili fln değiliz biz yeni tanıştık . .

"Yeni tanıştık"tan kastınız çok kısa bir süreyse bu aşamayı onu tanımakla değerlendirin... Fakat "tanışma" aşamasını çoktan geçtiyseniz işin rengi değişir...

"Karşınızdaki sevgili olamıyor, arkadaş da kalamıyor" demişsiniz... Bu durumda sorun muhatabınız... Böyle adamlar var; hem yakınlığınızdan faydalanıyor hem de "Başka ne nimetler var" diye çevreyi "kolaçan ediyorlar"... Ancak daha iyi bir alternatif bulamazlarsa "ellerindekini kaybetmemeleri gerektiğini" anlıyorlar... Öyle ya, ilişki yaşamaya başlarsa başkalarıyla ne muhabbeti varsa kesmesi gerekecek... Oysa siz "sevgili olmadan" da onu bekleyecek kadar "yakın arkadaşısınız" onun... En "ayarsız" erkek tiplerinden; kararsız, sinsi... :19:

Siz buna izin verdiğiniz müddetçe bu hal devam edecek... Düşünsenize, bir erkek için bulunmaz nimet; hem ilişki sorumluluğu almayacaksın hem de seninle ilişkiye hazır bir kız olacak hayatında... Siz tavrınızı koyup "ya dost ya sevgili" ayrımını yapmazsanız her tavrından anlam çıkarır, kendinizi hep arada kalmış ve kötü hissedersiniz... Daha da fenası ondan vazgeçemeyecek kadar alıştığınızda bir sevgili ediniverir ve hak iddia edemez, hesap soramazsınız... Öyle ya ne de olsa sevgiliniz değil beyefendi, bu durumda "gayet özgür"davranabilir... Bu durumda kalmak istemiyorsanız mesafenizi koruyun, "karar vermek" zorunda bırakın onu...
:51:

"Yeni tanıştık"tan kastınız çok kısa bir süreyse bu aşamayı onu tanımakla değerlendirin... Fakat "tanışma" aşamasını çoktan geçtiyseniz işin rengi değişir...

"Karşınızdaki sevgili olamıyor, arkadaş da kalamıyor" demişsiniz... Bu durumda sorun muhatabınız... Böyle adamlar var; hem yakınlığınızdan faydalanıyor hem de "Başka ne nimetler var" diye çevreyi "kolaçan ediyorlar"... Ancak daha iyi bir alternatif bulamazlarsa "ellerindekini kaybetmemeleri gerektiğini" anlıyorlar... Öyle ya, ilişki yaşamaya başlarsa başkalarıyla ne muhabbeti varsa kesmesi gerekecek... Oysa siz "sevgili olmadan" da onu bekleyecek kadar "yakın arkadaşısınız" onun... En "ayarsız" erkek tiplerinden; kararsız, sinsi... :19:

Siz buna izin verdiğiniz müddetçe bu hal devam edecek... Düşünsenize, bir erkek için bulunmaz nimet; hem ilişki sorumluluğu almayacaksın hem de seninle ilişkiye hazır bir kız olacak hayatında... Siz tavrınızı koyup "ya dost ya sevgili" ayrımını yapmazsanız her tavrından anlam çıkarır, kendinizi hep arada kalmış ve kötü hissedersiniz... Daha da fenası ondan vazgeçemeyecek kadar alıştığınızda bir sevgili ediniverir ve hak iddia edemez, hesap soramazsınız... Öyle ya ne de olsa sevgiliniz değil beyefendi, bu durumda "gayet özgür"davranabilir... Bu durumda kalmak istemiyorsanız mesafenizi koruyun, "karar vermek" zorunda bırakın onu...

cevabınız için tesekkürler biz onunla iki aydır konusuyoruz birbirimizi tanımak için yeterli bi süre mi bilmiyorum .. ama onun düşüncesini tahmin edebiliyorum sevgili olacaksak tam anlamıyla olmalıyız kafamızda hiç bi soru işareti kalmadan yani kendisi için gecerli bu .

ben bu durumu yaşadım ama çantada keklik olmadım çok şükür. dediğiniz gibi seç dedim. benimle canının istediğği gibi konuşamazsın dedim. sanki sevgiliymişiz gibi konuşmak istiyor ama değiliz. şart koştu bide şunlar olursa oluruz die. bende sen bilirsin ben senin istediğin gibi konuşamıcam dedim. bir kaç defa oldu bu. her seferinde o başlattı konuşmayı da. sonuçta ben sınırımı çektim. bundan sonra ya o benim kurallarıma uyacak yada hiçbirşey olmıcak.

artık çok da soğudum. devamlı yalanını yakalıyorum. bana yalan söylemiyor ama yanlış şeyler yapıyor hemde bir değil iki değil kaç defa yakaladım. benim gibi doğrucu davut bi insanın başına gelebilecek en kötü insan. adam olmaz. eş olmaz baba hiç olamaz. ben bana en iyi arkadaş mükemmel bir eş sevecen bir baba olabilecek bi erkek arıyorum. bunun o olmadığı da gün gibi ortada. sadece arkadaş ve sevgili sınırlarını çizememesi bile yeterli bir sebep aslında. belki bana yaklaştığı gibi konuşmak istediği başka kızlar da olabilir. adam ilişki gözüyle bakmadığı için aldattığını da düşünmüyor. allah böylesinden korusun.. olanlar varsa onları da kurtarsın.

bana şart falanda koşmuyo anlayamadm nedenini arkadaş kalalım dedim yok yapamam öyle dedi . ama sevgilide olmuyo tamam dedim biraz zamana bırakalım ama zamanla nasıl hangi nedenle değişicek onu bilemiyorum ..

Bende yaşadım.Anlatsam 30 bölümlük dizi olur :).İnsanın tüm dengesini bozuyor bu tür ilişkiler.Belirsizlik, soru işaretleri.Sonuç olarak görüşmeme kararı aldık.O zaman çok üzülmüştük ama şimdi iyikide olmamış diyorum.Eminim oda öyle diyordur.O başka biriyle evlendi 1 ay sonra bende başkasıyla evleniyorum ve çok mutluyum :).

Bende yaşadım.Anlatsam 30 bölümlük dizi olur :).İnsanın tüm dengesini bozuyor bu tür ilişkiler.Belirsizlik, soru işaretleri.Sonuç olarak görüşmeme kararı aldık.O zaman çok üzülmüştük ama şimdi iyikide olmamış diyorum.Eminim oda öyle diyordur.O başka biriyle evlendi 1 ay sonra bende başkasıyla evleniyorum ve çok mutluyum :).

evet dengesizliklerr içerisindeyim suan ne yapıcagımı bilmiyorum . . peki sizin ne kadar sürdü bu durum ne kadar süre sonra bu kararı aldınızz =)

evet dengesizliklerr içerisindeyim suan ne yapıcagımı bilmiyorum . . peki sizin ne kadar sürdü bu durum ne kadar süre sonra bu kararı aldınızz =)

Yaklaşık 3 yıl.Hatta bey efendi sözlendi sonra gelip pişmanım dedi ama her şey için çok geçti artık.Sana tavsiyem daha fazla uzatmayın.Yoksa çok canın yanar.Bu gelgitler etrafındaki seni mutlu edebilecek diğer erkekleride görmeni engelliyor.Yol yakınken bu sorunları yaşamış biri olarak söylüyorum uzak dur ondan.

Son düzenleme:
Yaklaşık 3 yıl.Hatta bey efendi sözlendi sonra gelip pişmanım dedi ama her şey için çok geçti artık.Sana tavsiyem daha fazla uzatmayın.Yoksa çok canın yanar.Bu gelgitler etrafındaki seni mutlu edebilecek diğer erkekleride görmeni engelliyor.Yol yakınken bu sorunları yaşamış biri olarak söylüyorum uzak dur ondan.

sizin baya uzun sürmüş canım ne güzel mutlu düzenli bi hayata geçmişsin . . bizim 2 ay oldu daha bakalım ne olcak en fazla bi iki ay daha dayanabilirim bende ama suan uzak davranıyorum gerçekten can sıkıcı bi durum .

Back
X