- Konu Sahibi ipektuncer
-
evliliginde cilki cikti iyice.
bi omur ayni yastiga bas koymak icin evet denir ve yurumuyosa ayrilinilir , molada neyin nesiymis.
akil var mantik var karisindan SIKILmis bi insan ayri evde kaliyo ne sevgilisi ne heyecani.
surdan mantik yurutun adam meyve suyu sIKIp karisina getiriyomus demekki ayni evdeyken yapmiyodu bunu ki kadin belirtmis, yani adamin o meyve suyunu getirmesi bile aldattiginin kaniti. (bana gore)
benim dusuncem su : benden mola isteyen bi erkegin ya hayatinda baskasi var derim yada noktayi koydu derim. cunku evlilik bu flort degil.
evliliginde cilki cikti iyice.
bi omur ayni yastiga bas koymak icin evet denir ve yurumuyosa ayrilinilir , molada neyin nesiymis.
akil var mantik var karisindan SIKILmis bi insan ayri evde kaliyo ne sevgilisi ne heyecani.
surdan mantik yurutun adam meyve suyu sIKIp karisina getiriyomus demekki ayni evdeyken yapmiyodu bunu ki kadin belirtmis, yani adamin o meyve suyunu getirmesi bile aldattiginin kaniti. (bana gore)
benim dusuncem su : benden mola isteyen bi erkegin ya hayatinda baskasi var derim yada noktayi koydu derim. cunku evlilik bu flort degil.
peki eşi ile konuşmamış mı???kimdir bu kadın????
gerçekten aldatıldıysa çok kötü,gözüne sokarak yapıyormuş gibi
Evlılıkte mola olur mu ..
Evlılıgınde sıkıldıysa eşıyle konusur evlılıgı daha heyecanlı yapmak ıcın ortak kararlar alırlar
Karşı daıre tasınmak ne demek..
Guzel bır ısın var maddı sıkıntı yok cocukların var..Bu erkeklere rahat batıyor herhalde.
Kadın bır karar versın eşıyle ya boşansın ya yola devam etsınler
Allahım ya..
İnsanlara biraz akıl ve fikir lütfen!
Allah kimseyi şaşırtmasın......
Amin canım..
Herhalde hiçbirimiz şu an 2 yaşında 2 bebesi ile ne yapacağını bilmez durumda olan o kadının yerinde olmak istemezdik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?