Ne sevgilimden vazgeçerim, ne çocuklarımın anasından..

ipektuncer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
2.968
31
116
İstanbul
Ablamdan dinledim bu olayı geçen gece..
Olay ablamın fakülteden arkadaşının başından geçiyor, ama gerçekten şok bir olay ve paylaşmak istedim.

Ablamın arkadaşı ve onun eşi, her ikisi de doktor. İsimleri Ali-Ayşe olsun.
Uzun bir flört dönemi, ardından 5 yıllık evlilik ve şu an 2 yaşını doldurmuş olan ikiz kızları var bu çiftin.

Ali'ye evlilik ağır geliyor, bunaldığını, daraldığını söylüyor ve Ayşe'den mola istiyor.
Eğer bir mola vermezlerse bu işin boşanmaya gideceğini, öyle bıkkın olduğunu söylüyor. ama kavga-gürültüleri yokmuş. Sadece adama bir bıkkınlık gelmiş anlaşılan. Ayşe ikna etmeye çalışıyor, tatil planları yapıyor ama nafile.. Adam kesin kararlı, bir mola alacak..

Mola dediği şu.. Çocukların ve evin sorumluluğundan kaçmıyor adam, hemen karşı daireyi kiralıyor. Her akşam hastaneden eve, evden hastaneye düzenli yaşantısına devam ediyor, hiç falsosu yok. akşamları kızlarına meyve sıkıp, kibarca kapıyı tıklıyor, müsade alıyor, girip kızlarına meyve suyu içiriyor, altlarını temizliyor, onları uyutuyor. Ve enteresan taraf eşine de meyve suyu getirmiş oluyor. Kızlar uyuyor, bazen film bile izliyorlar Ali-Ayşe birlikte.

Ayşe mutlu.. Sevgili olmuşlar yıllar sonra, daha bir aşık oluyor kocasına.. "Şimdi gelir, şimdi kapıyı çalar" gibi tatlı bir heyecan bile duymaya başlıyor.. Eşinin geleceği saatlerde süsleniyor, ona özel tatlılar, kahveler hazırlıyor. Aynı çatı altındayken bitmiş olan heyecan alevleniyor adeta.

Bu arada Ali nöbete bile kalsa Ayşe'nin bilgisi oluyor, herşey açık ve şeffaf. Anlaşmalarına göre, evlilik sürüyor ve her 2 taraf bunun bilincini taşıyor, taşıyacak. Yani cinsellik ve duygusal paylaşım yok, fakat evlilik birliğini bozacak şeyler yapmamaları gerektiği ortada. Çünkü bu adı üstünde sadece bir "mola", bir "nokta" değil..

Vee uzatmayayım.. Geçen gece Ali'nin kapısı açılıyor.. Belli ki Ali eşini ve kızlarını görmek için dairesinden çıktı, kapıyı çalmak üzeredir diye düşünüyor Ayşe, süslenmiş, sevgilisi için hazır durumda Ayşe..

Kapıyı açmadan evvel delikten bakıyor gene de.. Ve ne görsün, Ali'nin evinden bir bayan çıkıyor, saat gece 10 civarı.. Çıkarken gayet de samimi vedalaşıyorlar.

Ayşe deliriyor, ama kapıyı açmıyor, tepkisiz kalıyor, donakalıyor..

Şu anda hala ne yapması gerektiğini bilmiyor. Aldatıldı mı, kabullenmek istemiyor..
Aldatılmadı ise bu konuyu görmezden gelmek istiyor, bunu da başaramıyor..

Zor bir durum, erkeğin molası bu kadarmış demek ki..

peki eşi ile konuşmamış mı???kimdir bu kadın????

gerçekten aldatıldıysa çok kötü,gözüne sokarak yapıyormuş gibi

Son düzenleme:
Mola almış da olsalar resmi olarak evlilikleri devam ediyor. Adamın bekar havasına girip bayan arkadaşını evinde ağırlaması vs yanlış bence. Ben eşinin yerinde olsam kapıyı açıp bakar sonra da şiddetle kapatırdım. Bu kadar geniş olamazdım

evliliginde cilki cikti iyice.

bi omur ayni yastiga bas koymak icin evet denir ve yurumuyosa ayrilinilir , molada neyin nesiymis.

akil var mantik var karisindan SIKILmis bi insan ayri evde kaliyo ne sevgilisi ne heyecani.

surdan mantik yurutun adam meyve suyu sIKIp karisina getiriyomus demekki ayni evdeyken yapmiyodu bunu ki kadin belirtmis, yani adamin o meyve suyunu getirmesi bile aldattiginin kaniti. (bana gore)

benim dusuncem su : benden mola isteyen bi erkegin ya hayatinda baskasi var derim yada noktayi koydu derim. cunku evlilik bu flort degil.

katılıyorum

Konuları içerikle ilgili başlıklara açalım lütfen.
Bu nedenle konunuz "Aile,Evlilik ve Çocuklar"başlığına taşınmıştır.

Baksanıza ben de başlığa ne yazdım..
Yani adamın hayatında belli ki biri var, belki ayrılırken biri yoktu, ama şu anda var. Ve adam yeni bir tenin heyecanını bariz şekilde özlemiş.
Ama çocuklarından kopmak istemiyor. Çocukların anası da bakıcı gibi başlarında durmalı, çocuklara yakın olsun ki gözü arkada kalmasın, hem çocuklar etkilenmesin.
Zekice yani, kendi çapında herşeyi düşünmüş.. Böyle bir bencillik olamaz..

peki eşi ile konuşmamış mı???kimdir bu kadın????

gerçekten aldatıldıysa çok kötü,gözüne sokarak yapıyormuş gibi

Ablam bana anlattığında, olay bir önceki gece cereyan etmişti.
O gece adam gelmemiş çocukların yanına.
Sonrasında ne yaptı ben de bilmiyorum. Konuşmuştur herhalde.
Ama hemen o an kapıyı açmak konusuna gelince.. O zor bir karar, çünkü apartmandasın nihayetinde, rezillik çıkabilir. HEm zaten ayan beyan ortada, kime neyi soracaksın.

Evlılıkte mola olur mu ..

Evlılıgınde sıkıldıysa eşıyle konusur evlılıgı daha heyecanlı yapmak ıcın ortak kararlar alırlar
Karşı daıre tasınmak ne demek..
Guzel bır ısın var maddı sıkıntı yok cocukların var..Bu erkeklere rahat batıyor herhalde.

Kadın bır karar versın eşıyle ya boşansın ya yola devam etsınler

Rahat batması konusuna hemfikirim.
Geçim derdi olsa, çocukların sağlığıyla ilgili bir sorun olsa bence de "evlilikten sıkıldım,daraldım" gibi bir konu ön plana çıkamazdı.
Adam gene sıkılabilirdi veya kadın. Ama evleri ayırmalar falan gibi işlere kalkışamayabilirlerdi.

Allahım ya..
İnsanlara biraz akıl ve fikir lütfen!

emin olmadan görmezden de gelemez tabi.
ama gizlilik yaşamak isteyen adam eşinin karşı dairesinden ziyade,
otelde vakit geçirir. karşı dairede kalır ama oteli tercih eder.
veya eşinden saklamıyor. ama söylemiyor da.
veya ayrılmak istiyor da ayrılmanın sorumluluğunu almamak için karşı tarafa yüklemek istiyor,
veya sadece bayan arkadaş,
veyalar arttırılabilir de azaltılır da,
beyefendi ile konuşmak şart gibi iç huzursuzluktan arınmak için.
eşi ile güzel vakit geçirme girişimleri adamın kendisini rahatlatması için de olabilir, ihmal etmiyorum eşimi düşüncesi ile.
konuşmadan aydınlanmak olmaz gibi.

ne molası ya, hayret bişey. iyice amerikan dizilerine dönmüş hayatları. kadın için de çocukları için de çok üzüldüm. ama yapacak tek şey var o da aldattığını ispatlayıp ebediyen mola(!) vermek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…