Bu sıklık ilişkinin cılkını çıkarır yalnız,gün içinde haberleşme tadında aramalarımız olurdu maksimum üç beş dakikalık ,o da iki arama filan,akşamları uzun bi konuşmamız olurdu,evlendik yine ayni,telefondan hep uzak durmayı seçti eşim,sıkıldıgını söyler memnuniyetsizliğini dile getirirdi zaten,biriyle buluşacaksa hayatta aramam ,ben biriyle takılacaksam beni de aramasını istemem zaten,gecen batağa gitti bi beş saat sonra döndü eve,yattım uyudum,arayınca rahatsız oluyor çünkü,bence sevgiliniz haklı,11 yıldır biz de aynıyız.Erkek arkadaşımı son zamanlar bu konuda epey darladım sanırım. Finallerim bitince işsizlikten arayıp durdum. Okulum bitmeden önce başımı kaşıyacak vaktim yoktu günde en fazla 2 kere arardım o da en fazla iki üç dakikalık konuşmalar olurdu. Şimdi de en sonunda “çok arıyorsun ya, hep kontrol ediyormuşsun gibi” deyip memnuniyetsizliğini biraz kırıcı şekilde dile getirdi. Dışarı çıktığında bilmem kaç kez aradım, evde sıkıldım onu aradım. Nerdesin, napıyosun, kimlesin.. zibilyon soru... Sonra bir baktım bu bende alışkanlık olmuş, en fazla 2 saatte arar buluyorum kendimi.
Aksine o beni hiç aramaz çünkü fırsatı yok ben aradığımdan. Ki artık fırsat versem de aramaz bıktı çünkü. Bir de şu var dışarı çıktığında bana haber vermesini istiyorum ve “saat kaçta gelceksin, kimlerlesin, aradığımda aç bak, çeken bi yerde ol, yine mi dışarı çıkıyosun” gibi şeyler söylüyorum. Hep kontrolüm altında olmalıymış gibi. Şuan “öf ne manyak kızmışsın ya” dediğinizi duyuyorum:))) Linç yemeye hazırım, hak ediyorum:))
Buraya yazma amacım sizlerin tecrubenizden, tavsiyelerinizden yararlanmak... Siz ne sıklıkta arıyorsunuz? Yada sizi erkek arkadaşınız çok arayınca sıkılıyor musunuz? Bunun normali nedir, rahat bırakmak sormamak en güzeli mi?
linc etmeye geldimben aramam fazla kendisi arar :) ben de hic aramadigim icin kavga cikiyor -.- sen cidden suyunu cikarmissin, senin yaptigini muhattabim yapsa yollarim yani cekemem ya
Biz genelde sık sık mesajlaşıyoruz zaten ben sormadan nereye gideceğini kimlerle buluşacağını söyler o müsait olmayana kadar arayıp sormam bende. Üstesinden gelebilirsin, niyetinin kontrol etmek olmadığını anlat sevgilineErkek arkadaşımı son zamanlar bu konuda epey darladım sanırım. Finallerim bitince işsizlikten arayıp durdum. Okulum bitmeden önce başımı kaşıyacak vaktim yoktu günde en fazla 2 kere arardım o da en fazla iki üç dakikalık konuşmalar olurdu. Şimdi de en sonunda “çok arıyorsun ya, hep kontrol ediyormuşsun gibi” deyip memnuniyetsizliğini biraz kırıcı şekilde dile getirdi. Dışarı çıktığında bilmem kaç kez aradım, evde sıkıldım onu aradım. Nerdesin, napıyosun, kimlesin.. zibilyon soru... Sonra bir baktım bu bende alışkanlık olmuş, en fazla 2 saatte arar buluyorum kendimi.
Aksine o beni hiç aramaz çünkü fırsatı yok ben aradığımdan. Ki artık fırsat versem de aramaz bıktı çünkü. Bir de şu var dışarı çıktığında bana haber vermesini istiyorum ve “saat kaçta gelceksin, kimlerlesin, aradığımda aç bak, çeken bi yerde ol, yine mi dışarı çıkıyosun” gibi şeyler söylüyorum. Hep kontrolüm altında olmalıymış gibi. Şuan “öf ne manyak kızmışsın ya” dediğinizi duyuyorum:))) Linç yemeye hazırım, hak ediyorum:))
Buraya yazma amacım sizlerin tecrubenizden, tavsiyelerinizden yararlanmak... Siz ne sıklıkta arıyorsunuz? Yada sizi erkek arkadaşınız çok arayınca sıkılıyor musunuz? Bunun normali nedir, rahat bırakmak sormamak en güzeli mi?
sıkılmam aramasından neden sıkılayım? müsait değilsem mesajla dönerim.
ama dışarı çıktığında darlamam. bir yere giderken "şuraya gidiyorum,şunlarlayım,şu saatte dönerim merak etme" gibi kısa mesajlar yazarız birbirimize ve o sürede rahatsız etmeyiz.
biz birlikte kalmadığımız gecelerde skype yaparız konuşacak şey asla bitmiyor ama bu biraz abartı yani bu her ilişkinin dinamiğine göre değişir.
Bu sıklık ilişkinin cılkını çıkarır yalnız,gün içinde haberleşme tadında aramalarımız olurdu maksimum üç beş dakikalık ,o da iki arama filan,akşamları uzun bi konuşmamız olurdu,evlendik yine ayni,telefondan hep uzak durmayı seçti eşim,sıkıldıgını söyler memnuniyetsizliğini dile getirirdi zaten,biriyle buluşacaksa hayatta aramam ,ben biriyle takılacaksam beni de aramasını istemem zaten,gecen batağa gitti bi beş saat sonra döndü eve,yattım uyudum,arayınca rahatsız oluyor çünkü,bence sevgiliniz haklı,11 yıldır biz de aynıyız.
Yakinda ayrilir senden
.
Bence arayıp kendinizden soğutmayın,dizi izleyin ,yabancı filmlerle ilgilenin,bi şekilde telefonu kendinizden uzak tutun,bi ihanet olacaksa ortaya çıkar zaten engelleyemezsiniz.Zaten sağlıklı bi ilişki sizin gibi oluyor. Farkındayım ama aramadan duramıyorum. Ne illet:)) Bide şuraya gidiyorum deyip başka yere başka kişilerle gidecekmiş gibi düşünüyorum ben aramayınca, arkadaki seslerden anlarım diye düşünüyorum öyle. Babam maalesef böyle yapardı anneme. Çok üzülürdüm. Şimdi de bu düşünceler beni ve erkek arkadaşımı çok yıpratıyor. Çok teşekkür ederim bana yol gösterici olduğunuz için
Biz genelde sık sık mesajlaşıyoruz zaten ben sormadan nereye gideceğini kimlerle buluşacağını söyler o müsait olmayana kadar arayıp sormam bende. Üstesinden gelebilirsin, niyetinin kontrol etmek olmadığını anlat sevgiline
Hepimiz farklıyız, hiçbirimiz dört dörtlük değiliz kafana takmadan ve kendini üzmeden bir şekilde aşmaya çalış bu durumu.Rica ederimNe güzel aramıyorsun. Böyle bi kadın olmayı çok isterim. Çünkü en sağlıklısı... Çok teşekkür ederim tavsiyen ve yapıcı yorumun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?