Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bizde boyleyiz. Bisey demiceksem arkadaslariylaysa bende aramam. Sevgiliykende boyleydi. Ha evet nerde kimlerle olduğunu ve ne zaman donucegini konusuruz. Gitmeden once konusuruz oyle gider. Bende ayni sekilde.Bu sıklık ilişkinin cılkını çıkarır yalnız,gün içinde haberleşme tadında aramalarımız olurdu maksimum üç beş dakikalık ,o da iki arama filan,akşamları uzun bi konuşmamız olurdu,evlendik yine ayni,telefondan hep uzak durmayı seçti eşim,sıkıldıgını söyler memnuniyetsizliğini dile getirirdi zaten,biriyle buluşacaksa hayatta aramam ,ben biriyle takılacaksam beni de aramasını istemem zaten,gecen batağa gitti bi beş saat sonra döndü eve,yattım uyudum,arayınca rahatsız oluyor çünkü,bence sevgiliniz haklı,11 yıldır biz de aynıyız.
Bence arayıp kendinizden soğutmayın,dizi izleyin ,yabancı filmlerle ilgilenin,bi şekilde telefonu kendinizden uzak tutun,bi ihanet olacaksa ortaya çıkar zaten engelleyemezsiniz.
Sevgiliyken hiç aramazdım,mesaj bile atmazdım eşim atmadan.Ama şimdi düşünüyorum fazla Düşüncesiz davranmışım.Sen de bu kadar abartma tabi ama şu sıra hiç arayıp mesaj da atma o ATA'na kadar.Çünkü epey bıkmış,sıkılmış...Önce roller tekrar yerini bulsun Bi
Valla bizde boyleyiz. Bisey demiceksem arkadaslariylaysa bende aramam. Sevgiliykende boyleydi. Ha evet nerde kimlerle olduğunu ve ne zaman donucegini konusuruz. Gitmeden once konusuruz oyle gider. Bende ayni sekilde.
Konu sahibi bence kendine ugras bulmalisin
Arama düZelir merak etme.Kaçan kovalanır.Evlendik biz hala aramazdım eşim kaç kez söyledi kırıldığını ama arayınca da o aramazdı.Baktım olmuyor yine aramıyorum.Sen de çek kendini dayanamaz o daHaklısınız. Bu sıra çok boş kaldım, evde oturup duruyorum.
Bugün kendimi tuttum ilk defa 2 saati geçti aramadım:)) (çok büyük bir şeymiş gibi) Kendisi 3 saat önce aradı, seni kırdıysam özür dilerim dedi. Bir daha hiç aramadı. Sahurda mutlaka konuşurduk. Uyumuyor kendisi de. Ben aramayınca o arasa keşke. Ama maalesef. Şimdi de buna taktım. Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için uygulayacağım
Benim nişanlımda osursam haber vermemi bekleyen biri( mübalağa yaptımama gün boyu paso ayrıntı vermemi bekler) acayip kızıp içten içe sinirleniyorum. Az bi kısmını belli etsemde yapma yazık günah
Evlenince duzelirsin bu sorunlardan cunku bende boleydim durmadan arar nerdesin diye icim icimi yerdi e simdi evlendm hic aramak aklima gelmyo msj atarm falan ama durmadan deyil o aryo suan yani ters olcaksinizErkek arkadaşımı son zamanlar bu konuda epey darladım sanırım. Finallerim bitince işsizlikten arayıp durdum. Okulum bitmeden önce başımı kaşıyacak vaktim yoktu günde en fazla 2 kere arardım o da en fazla iki üç dakikalık konuşmalar olurdu. Şimdi de en sonunda “çok arıyorsun ya, hep kontrol ediyormuşsun gibi” deyip memnuniyetsizliğini biraz kırıcı şekilde dile getirdi. Dışarı çıktığında bilmem kaç kez aradım, evde sıkıldım onu aradım. Nerdesin, napıyosun, kimlesin.. zibilyon soru... Sonra bir baktım bu bende alışkanlık olmuş, en fazla 2 saatte arar buluyorum kendimi.
Aksine o beni hiç aramaz çünkü fırsatı yok ben aradığımdan. Ki artık fırsat versem de aramaz bıktı çünkü. Bir de şu var dışarı çıktığında bana haber vermesini istiyorum ve “saat kaçta gelceksin, kimlerlesin, aradığımda aç bak, çeken bi yerde ol, yine mi dışarı çıkıyosun” gibi şeyler söylüyorum. Hep kontrolüm altında olmalıymış gibi. Şuan “öf ne manyak kızmışsın ya” dediğinizi duyuyorum:))) Linç yemeye hazırım, hak ediyorum:))
Buraya yazma amacım sizlerin tecrubenizden, tavsiyelerinizden yararlanmak... Siz ne sıklıkta arıyorsunuz? Yada sizi erkek arkadaşınız çok arayınca sıkılıyor musunuz? Bunun normali nedir, rahat bırakmak sormamak en güzeli mi?
Aramıyorum. Fırsat vermiyor çünkü :)Aiiy 32 diş sırıtıyorum, iyi güldürdün.Benim gibiler varmış ne yazık ki:)) Öyle yaptıkça sürekli arayıp sordukça sen hiç aramıyor musun peki?
Aslında çok fazla değil birazcık fazla sıkmışsınbenim eski sevgilim uyku dışı zamanlarda sürekli iletişimde olmak isterdi yazardı hep bi yarım saat yazmasam trip atardı saat başı arıyimmi derdi müsait değilim desem yine trip yerdim günde 3 4 kez görüntülü konuşalım isterdi göreve giderdi bugün rahatım derdim yok ilk fırsatta arar yazardı ilk başlarda çok hoşuma gitsede sonradan abarttığını düşünüyodum sıkılmak bunalmak değilde benim.başka bi hayatım var sonuçta sürekli ona vakit ayıramam senin sevgilinde böyle düşünüyodur biraz rahat bıraksan iyi olur bide o erkek onlar daha çabk sıkılabiliyolar
![]()