Ne sıklıkta ararsınız?

Bence zihin de mide gibi; sık ve küçük öğünlerle içine birşey atmazsan kendini öğütüp yemeye başlıyor. Boşluktan sevgilinize sardırmışsınız herkes yapar bunu. Acilen kendinize iş güç teslim tarihi olan proje olmadı ahşap boyama gibi bir hobi bulun zihninizi meşgul edin

Ben daha çok mesajlaşmaktan yanayım. Aramaları acil olmadığı sürece hiç kullanmam. Sesini duymak istesem etrafımda kimse yokken, yalnızken kahve yudumlarken konuşmak isterim tadı çıkar.
Sürekli bıd bıd sağda, solda, orda aramam, aranmaktan nefret ederim. Yanımda biri varken bile konuşmamaya özen gösteririm.
Özel hayatımı çok dikkatli yaşarım annemin arkadaşlarımın yanında bile birşeyler paylaştığım adamla konuşup konuştuğumuz şeylerin duyulmasını istemem.
Herşey tadında olmalı, mesaj iyidir müsait değilsen bile müsait olunduğunda mesaj görülür yanıtlanılır.

Bir ilişkinin hiçbir zaman standartı yoktur. İlişkinin standartı iki kişinin tercihlerine göre belirlenir. Ben ilişkide oraya buraya gittim haberin olsun laflarını gereksiz bulurdum(ilişki sahibi olmadan önce) ama insan kontrol altında tutmayı asla düşünmüyoken nerde ne yiyor içiyor diye merhametten gelen bı merakliliga sahip oluyor. Biz sabah ve akşam 5-10 dk konuşuyoruz gün içinde de böyle tek kelimelik hayatımızda olduğumuzu hissettiricek uzunlukta mesajlasiriz. Ama her dönem de aynı olamaz insan. Bazı dönemler işimiz gücümüz yoktur saatlerce bile konuşabiliriz. Sen de gün içinde yoğun bir hale gelen sikbogaz etmezsin gibi geliyo bana. Bana tel açmak zahmetli geliyo mesela ama daha kolay 3-5 dklik hal hatır sormalar için. Bunun sevgiyle alakası yok canım endişelenme. Kişilik meselesi

Öyle bir sınırlama kesinlikle olmamalı sevmiyorum kurumsal şirket gibi yönetilen ilişkileri aşk bu kuralı mı olur. İmsan canı ne zaman isterse sevgilisini arayabilmeli. Ben ve ya erkek arkadaşım biliriz birbirimizin ne zaman müsait olup olmadığını ona göre daha dikkatli davranırız ikimiz de çalışıyoruz ama üşenmedim saydım 14 kere aramşız birbirimizi gün sonu konuşmamız kırk dk sürmüş ama bu bütün günün kritiğini yaptığımız konuşma geri kalanlar işteyken vs olanlar en fazla 4 5 dklik bizimki e çok olabilir tabi her ilişki dinamiğinde farklıdır bu ama genel olarak saygı duymak koşuluyla sevgililer her zaman arayabilir. Birbirini

Bu sıklık ilişkinin cılkını çıkarır yalnız,gün içinde haberleşme tadında aramalarımız olurdu maksimum üç beş dakikalık ,o da iki arama filan,akşamları uzun bi konuşmamız olurdu,evlendik yine ayni,telefondan hep uzak durmayı seçti eşim,sıkıldıgını söyler memnuniyetsizliğini dile getirirdi zaten,biriyle buluşacaksa hayatta aramam ,ben biriyle takılacaksam beni de aramasını istemem zaten,gecen batağa gitti bi beş saat sonra döndü eve,yattım uyudum,arayınca rahatsız oluyor çünkü,bence sevgiliniz haklı,11 yıldır biz de aynıyız.
Valla bizde boyleyiz. Bisey demiceksem arkadaslariylaysa bende aramam. Sevgiliykende boyleydi. Ha evet nerde kimlerle olduğunu ve ne zaman donucegini konusuruz. Gitmeden once konusuruz oyle gider. Bende ayni sekilde.
Konu sahibi bence kendine ugras bulmalisin

Sevgiliyken hiç aramazdım,mesaj bile atmazdım eşim atmadan.Ama şimdi düşünüyorum fazla Düşüncesiz davranmışım.Sen de bu kadar abartma tabi ama şu sıra hiç arayıp mesaj da atma o ATA'na kadar.Çünkü epey bıkmış,sıkılmış...Önce roller tekrar yerini bulsun Bi

Bence arayıp kendinizden soğutmayın,dizi izleyin ,yabancı filmlerle ilgilenin,bi şekilde telefonu kendinizden uzak tutun,bi ihanet olacaksa ortaya çıkar zaten engelleyemezsiniz.

Haklısınız. Bu sıra çok boş kaldım, evde oturup duruyorum.
Sevgiliyken hiç aramazdım,mesaj bile atmazdım eşim atmadan.Ama şimdi düşünüyorum fazla Düşüncesiz davranmışım.Sen de bu kadar abartma tabi ama şu sıra hiç arayıp mesaj da atma o ATA'na kadar.Çünkü epey bıkmış,sıkılmış...Önce roller tekrar yerini bulsun Bi

Bugün kendimi tuttum ilk defa 2 saati geçti aramadım:)) (çok büyük bir şeymiş gibi) Kendisi 3 saat önce aradı, seni kırdıysam özür dilerim dedi. Bir daha hiç aramadı. Sahurda mutlaka konuşurduk. Uyumuyor kendisi de. Ben aramayınca o arasa keşke. Ama maalesef. Şimdi de buna taktım. Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için uygulayacağım

Valla bizde boyleyiz. Bisey demiceksem arkadaslariylaysa bende aramam. Sevgiliykende boyleydi. Ha evet nerde kimlerle olduğunu ve ne zaman donucegini konusuruz. Gitmeden once konusuruz oyle gider. Bende ayni sekilde.
Konu sahibi bence kendine ugras bulmalisin

Dışarıdayken çok merak ediyorum, aramadan nasıl duracağım. Kendime öyle telkinler veriyorum ki:) Bana da kendisi gitmeden önce kimlerle nereye gideceğini söyler, dönünce arar. Ama illa oradayken de arayacağım. Çok kötü gerçekten. Şimdi de arasın diye bekliyorum ama yok..

Haklısınız. Bu sıra çok boş kaldım, evde oturup duruyorum.

Bugün kendimi tuttum ilk defa 2 saati geçti aramadım:)) (çok büyük bir şeymiş gibi) Kendisi 3 saat önce aradı, seni kırdıysam özür dilerim dedi. Bir daha hiç aramadı. Sahurda mutlaka konuşurduk. Uyumuyor kendisi de. Ben aramayınca o arasa keşke. Ama maalesef. Şimdi de buna taktım. Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için uygulayacağım
Arama düZelir merak etme.Kaçan kovalanır.Evlendik biz hala aramazdım eşim kaç kez söyledi kırıldığını ama arayınca da o aramazdı.Baktım olmuyor yine aramıyorum.Sen de çek kendini dayanamaz o da

Benim nişanlımda osursam haber vermemi bekleyen biri( mübalağa yaptım :KK48: ama gün boyu paso ayrıntı vermemi bekler) acayip kızıp içten içe sinirleniyorum. Az bi kısmını belli etsemde yapma yazık günah

Benim nişanlımda osursam haber vermemi bekleyen biri( mübalağa yaptım :KK48: ama gün boyu paso ayrıntı vermemi bekler) acayip kızıp içten içe sinirleniyorum. Az bi kısmını belli etsemde yapma yazık günah

Aiiy 32 diş sırıtıyorum, iyi güldürdün. :KK48: Benim gibiler varmış ne yazık ki:)) Öyle yaptıkça sürekli arayıp sordukça sen hiç aramıyor musun peki?

Erkek arkadaşımı son zamanlar bu konuda epey darladım sanırım. Finallerim bitince işsizlikten arayıp durdum. Okulum bitmeden önce başımı kaşıyacak vaktim yoktu günde en fazla 2 kere arardım o da en fazla iki üç dakikalık konuşmalar olurdu. Şimdi de en sonunda “çok arıyorsun ya, hep kontrol ediyormuşsun gibi” deyip memnuniyetsizliğini biraz kırıcı şekilde dile getirdi. Dışarı çıktığında bilmem kaç kez aradım, evde sıkıldım onu aradım. Nerdesin, napıyosun, kimlesin.. zibilyon soru... Sonra bir baktım bu bende alışkanlık olmuş, en fazla 2 saatte arar buluyorum kendimi.

Aksine o beni hiç aramaz çünkü fırsatı yok ben aradığımdan. Ki artık fırsat versem de aramaz bıktı çünkü. Bir de şu var dışarı çıktığında bana haber vermesini istiyorum ve “saat kaçta gelceksin, kimlerlesin, aradığımda aç bak, çeken bi yerde ol, yine mi dışarı çıkıyosun” gibi şeyler söylüyorum. Hep kontrolüm altında olmalıymış gibi. Şuan “öf ne manyak kızmışsın ya” dediğinizi duyuyorum:))) Linç yemeye hazırım, hak ediyorum:))

Buraya yazma amacım sizlerin tecrubenizden, tavsiyelerinizden yararlanmak... Siz ne sıklıkta arıyorsunuz? Yada sizi erkek arkadaşınız çok arayınca sıkılıyor musunuz? Bunun normali nedir, rahat bırakmak sormamak en güzeli mi?
Evlenince duzelirsin bu sorunlardan cunku bende boleydim durmadan arar nerdesin diye icim icimi yerdi e simdi evlendm hic aramak aklima gelmyo msj atarm falan ama durmadan deyil o aryo suan yani ters olcaksiniz

Esimle nisanliyken aynı yerde çalışırdı aynı saatlerde ve 2-3 kez konuşurduk
Evlendikten sonra aynı şekilde devam etti 2-3 kez konuşuruz ama mesajlasirizda
Uzun süre mesaj yazsam aramazsam neden yazmıyorsun ya da aramiyorsun der eşim aynı şekilde süre çok uzağında bende merak ederim Allah Allah yazmadı aramadı gibisinden

Sanırım herkes farklı bu konuda ama normalde 2 kez konuşmak normal yeterlidir diye düşünüyorum

Aslında çok fazla değil birazcık fazla sıkmışsın :KK66: benim eski sevgilim uyku dışı zamanlarda sürekli iletişimde olmak isterdi yazardı hep bi yarım saat yazmasam trip atardı saat başı arıyimmi derdi müsait değilim desem yine trip yerdim günde 3 4 kez görüntülü konuşalım isterdi göreve giderdi bugün rahatım derdim yok ilk fırsatta arar yazardı ilk başlarda çok hoşuma gitsede sonradan abarttığını düşünüyodum sıkılmak bunalmak değilde benim.başka bi hayatım var sonuçta sürekli ona vakit ayıramam senin sevgilinde böyle düşünüyodur biraz rahat bıraksan iyi olur bide o erkek onlar daha çabk sıkılabiliyolar :KK66:

Aslında çok fazla değil birazcık fazla sıkmışsın :KK66: benim eski sevgilim uyku dışı zamanlarda sürekli iletişimde olmak isterdi yazardı hep bi yarım saat yazmasam trip atardı saat başı arıyimmi derdi müsait değilim desem yine trip yerdim günde 3 4 kez görüntülü konuşalım isterdi göreve giderdi bugün rahatım derdim yok ilk fırsatta arar yazardı ilk başlarda çok hoşuma gitsede sonradan abarttığını düşünüyodum sıkılmak bunalmak değilde benim.başka bi hayatım var sonuçta sürekli ona vakit ayıramam senin sevgilinde böyle düşünüyodur biraz rahat bıraksan iyi olur bide o erkek onlar daha çabk sıkılabiliyolar :KK66:

Kendinden de örnek verdiğin için çok teşekkür ederim. Böyle yol gösterici oluyor bu yorumlar benim için. Şimdi benim içim içimi yiyor. Sahurda hep konuşurduk. En son 3-4 saat önce konuştuk. Ne aradı ne sordu. Bende sıkıyorum kendimi aramayım diye:)) Böyle aramayınca da o aramıyor. Hiçbir türlü rahat edemeyeceğim galiba:)))

Back
X