Ne sorunlu insanlar olduk :(

sevdaveysel

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2013
1.131
955
448
Benım 2007den beri nişanlım hayatımda.1,5 sendeir nişanlıyız..bende 1senedir çalışıyorum..malesef işe girdiğim günden beri nişanlımla hep kavgalıyız.15 gün öncede nikahımız oldu.lojman falan için erken yaptık nikahı...dedim belki birşeyler oturur ama hiçibir zaman oturmadı aksine hep kavga kıyamet.nişanlım aşırı derecede karşı çalışmama.benim çalışma şartlarımda ağır..sabah 10 akşam 10..e tabi onu bırakın kendimle bile ilgilenemiyorum..o da bu durumdan nefret ediyor.beni anla dediğimde iş yüzünden sana hiçbir konuda hak vermem diyor...bugunde tartıştık ve karşılıklı ama çoğunlukla ben ağır konuştum..kafam çok karışık..işten çıkamıyorum çok ihtiyacım var...ne yapsam bilemiyroum...çok çaresiz kaldım.nasıl aradaki saygıyı koruyabiliriz benim üzerime nasıl görev düşüyor..

Sakin isini birakma bence...
Neden ekonomik ozgürlügü olan bir kadin istemiyor nisanlin?
Hic bir erkegin eline bakma..

Son düzenleme:
bence işi bırakma ne olursa olsun nişanlının eline bakma. ama daha iyi şartlarda bi işe girebilirsin gerçekten çok fazlaymış saatleri işinin

sabah 10 - akşam 10 yeni evli biri için çok uzun çalışma saati. belki daha uygun zamanlı bir iş arayabilirsin. en azından 8-5 birbirinize zaman ayırmanız için de uygun olur diye düşünüyorum, yoksa bu saatlere kim olsa itiraz eder..

Officecim; Herkes çalışma saatleri daha iyi olan işi ister elbet.
Ama ne yapacak bulamıyorsa?
Malum bu devirde iş bulmak da zor,çalışırken maaşını alabilmek de...
Kız ihtiyacım var diyor bir de.

Officecim; Herkes çalışma saatleri daha iyi olan işi ister elbet.

en azından yeni bir iş arıyorum dese bir süre için sular durulur diye düşündüm Lalem. yoksa en güzel zamanları kavgayla geçecek gibi görünüyor :26:

en azından yeni bir iş arıyorum dese bir süre için sular durulur diye düşündüm Lalem. yoksa en güzel zamanları kavgayla geçecek gibi görünüyor :26:

Desin madem sen öyle istersen canım benim...
Ama adam ne kadar inandırıcı bulur benim gibi,orası ayrı tabe.

yenı bı ıs arastırabılırsın ama calısmamayı hele kı bı erkek ıstıyor dıye kesınlıkle dusunme askından ölsen bıle

canım nişanlın bir bakıma haklı ne zaman hayatını yaşıyacaksın hayat kendini bu kadar yıpratmaya değimiyor ne yazık ki nişanlının durumu çok iyiyse bırakabilirsin işi benimde eşim çalışmamı hiçbir zaman istemedi 5 senelik evliyim 5 senedir eşim kızım sakin muhteşem bir hayatım var sürekli erkeğin eline bakma tarzında konuşuluyor da bugün işini kaybetsen o adamın eline bakacaksın büyük konuşmaya gerek yok kime ne zaman ihtiyaç duyulur bunu yalnız Allah bilir hakkında herşeyin hayırlısın iste ben çalışmıyorum çalışanbir bayan gibi zamanım gelince emekli olucağım kirasını aldığım bir evim var maaş gibi kısacası sen eşini seviyorsan mutlu olmaya bak gelecekten ne olur belli olmaz bende böyle olcağını sanmazdım devamlı sıkışacağım sanırdım sürekli hayırlısı nı istedim sana da tavsiyem maddiyat iyiyse sevdiğini dinle çocuğun olunca yıpranabilirsin iş saatin çok yada işini değiştir az maaşla az yorulduğun bir iş bak hayat çok kısa dilerim mutlu bir yaşantın olur..

bence işi bırakma ne olursa olsun nişanlının eline bakma. Ama daha iyi şartlarda bi işe girebilirsin gerçekten çok fazlaymış saatleri işinin

bende istiyorum ama şimdi düğünden sonra şehir değişikliği falan olacak diyede iş bakmadım kimse iyi bir işi 5 6 ay çalısacak elemana vermez diye düşündüm...bulsam ben zaten koşa koşa gidrdim..mutlumuyum sanki böyle çalışmaktan..ama anlamıyor işte..

öyle bir iş bulsam atlarım işin üstüne aslada çıkmam..ama malesef o şartlar çokk zor.. Zaten düğünümüz eylülde.o şuan istanbulda ben memleketteyim.

officecim; herkes çalışma saatleri daha iyi olan işi ister elbet.

evet düüğün arefesi birton borcun altına girdim üstelik evede ben bakıyorum kardeşlerim okuyorlar..bı ben bıde babamın emeklı maaşıyla çevirmeye çalışıyoruz evide çeyizide..ama anlamıyor anlamazkı..o hadı anne baba benım evime şu eşyamı alın bu altını takın vs..dediğinde yapabilecek maddi güce sahip ailesi var.

en azından yeni bir iş arıyorum dese bir süre için sular durulur diye düşündüm lalem. Yoksa en güzel zamanları kavgayla geçecek gibi görünüyor :26:

dedim başka bir iş bakim diye.asla dedi,asla çalışamazsın ordan çıktığın gün iş hayatın bitecek,memur bile olsan çalıştırmıcam seni diyor..

şöyle bir durum var.nişanlım herşeyi ben yapacam diyor.ben zaten bana düşenlerin yuzde 70 80 inini aldım çok şükür.ama geri kalana gücüm yetmeyecek biliyorum ne yazıkkı..ailesinden yardım istemiyor ve bunun benim ailem yanında dahi açık açık söylüyor.nişanlım polis okulunda pomemde,ve haziranda ilk maaşının alacak yanı bi birikimi falanda yok..ya işte böyle böyle parçalar birleşince ben kendimi mutlaka çalışmaya mecbur hissediyorum zaten ailem içinde mecburum..çok yıpranıyorum evet,psikolojimde altüst olmuş durumda..ama düşün düşün elimde başka bir yol yok çare yok..evet çalışmasam nişanlımla aram çok iyi olur ama ben bir ekmek alacakken bile en basiti onun bana vereceği paraya bakacam..yani benim para özgürlüğüm olacakmı derseniz,bilemiyorum..senin gibi benim dışardan emekli olma şansımda yok çünkü bunu sağlayacak bir gelirimiz yok.. çok fazla sıkıştım kaldım bu ikilemler arasında.. Allaha dua ediyorum hayırlı kapılar açsın diye,huzurum olsun diye..

bir avm de çalışıyorum..haftada 2 gün öğlen gidiyorum ama o saatlerdede o eğitimde oluyor onu müsait olduğu zaman ben çalışıyor oluyorum hep

tamam anladim simdi
AVM de bende eskiden calistim
insanin hali kalmiyor
kesinlikle baska bir is bulmalisin
zaten o tür isler gecici islerdir bence
ayrica insanin eline adam gibi parada gecmiyor

Son düzenleme:
avm de magazada calisiyordur bence ne kadar zor ve yorucu

evet ve ben üniversite mezunuyum biliyormusunuz daha nişanım falan ortada yokken dgs için kursa gidiyordum ozaman çok iyiydim ve elektrik elektronik mühendisliğini kazanma ihtimalimi hocalarım %90 görüyolardı..ama ben bu maddi imkansızlıklar yüzünden tam en çalışmam gereken zamanda kursumu bıraktım ve buraya işe girdim..sonuç... Hala burdayım o da sadece açık öğretimden işletmeeye tamamlamaya imkan veriyor.ama ona bile çalışamıyorum..geçen sınav oldu bilyorsunuzdur.bana tüm gün izin vermediler haftasonu avmler kalabalık olur ya..ben sabah sınava gıttım 45 dk sonra çıktım otobus avmden gecmıyordu ındım 20 dk yol yurudum avm ye geldıö öğlen 2 de tekrar sınavım vardı ve okul işyerime cok uzaktı..1saat durdum mağazada çıktım tekrar 20 dk yol yurudum dolmusa bındım sınava gittim çıktım sınavdan yıne aynı yol..ve saat 4ten akşam 10a kadar yoğun bir şekilde çalıstık..ertesi gün yine aynı durum...kaç tane insan normal psikolojide kalabilirki beöyle durumlarda..ya adamlar benim nikahım için bile izin vermediler normal haftalık izin günümde kalktım nikahıma gittim düşünün artık ..

tamam anladim simdi
avm de bende eskiden calistim
insanin hali kalmiyor
kesinlikle baska bir is bulmalisin
zaten o tür isler gecici islerdir bence
ayriya insanin eline adam gibi parada gecmiyor

evet asgari ücret alıyorum ama bende ne hal ne moral kalmıyor.değmiyor yani aldığım para onca emeğime..ama başka iş çok zor..ben işten çıksam ve bir ay iş bulamasam evde acayip sıkıntı olur ödeme falan yapamayız hiçbiryere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…