- 20 Ocak 2013
- 1.131
- 955
- 448
- Konu Sahibi sevdaveysel
-
sabah 10 - akşam 10 yeni evli biri için çok uzun çalışma saati. belki daha uygun zamanlı bir iş arayabilirsin. en azından 8-5 birbirinize zaman ayırmanız için de uygun olur diye düşünüyorum, yoksa bu saatlere kim olsa itiraz eder..
Officecim; Herkes çalışma saatleri daha iyi olan işi ister elbet.
Ama ne yapacak bulamıyorsa?
Malum bu devirde iş bulmak da zor,çalışırken maaşını alabilmek de...
Kız ihtiyacım var diyor bir de.
en azından yeni bir iş arıyorum dese bir süre için sular durulur diye düşündüm Lalem. yoksa en güzel zamanları kavgayla geçecek gibi görünüyor :26:
cok merak ettim sabah 10 aksam 22 ne is yapiyorsun?
bence işi bırakma ne olursa olsun nişanlının eline bakma. Ama daha iyi şartlarda bi işe girebilirsin gerçekten çok fazlaymış saatleri işinin
sabah 10 - akşam 10 yeni evli biri için çok uzun çalışma saati. Belki daha uygun zamanlı bir iş arayabilirsin. En azından 8-5 birbirinize zaman ayırmanız için de uygun olur diye düşünüyorum, yoksa bu saatlere kim olsa itiraz eder..
officecim; herkes çalışma saatleri daha iyi olan işi ister elbet.
Ama ne yapacak bulamıyorsa?
Malum bu devirde iş bulmak da zor,çalışırken maaşını alabilmek de...
Kız ihtiyacım var diyor bir de.
en azından yeni bir iş arıyorum dese bir süre için sular durulur diye düşündüm lalem. Yoksa en güzel zamanları kavgayla geçecek gibi görünüyor :26:
cok merak ettim sabah 10 aksam 22 ne is yapiyorsun?
canım nişanlın bir bakıma haklı ne zaman hayatını yaşıyacaksın hayat kendini bu kadar yıpratmaya değimiyor ne yazık ki nişanlının durumu çok iyiyse bırakabilirsin işi benimde eşim çalışmamı hiçbir zaman istemedi 5 senelik evliyim 5 senedir eşim kızım sakin muhteşem bir hayatım var sürekli erkeğin eline bakma tarzında konuşuluyor da bugün işini kaybetsen o adamın eline bakacaksın büyük konuşmaya gerek yok kime ne zaman ihtiyaç duyulur bunu yalnız allah bilir hakkında herşeyin hayırlısın iste ben çalışmıyorum çalışanbir bayan gibi zamanım gelince emekli olucağım kirasını aldığım bir evim var maaş gibi kısacası sen eşini seviyorsan mutlu olmaya bak gelecekten ne olur belli olmaz bende böyle olcağını sanmazdım devamlı sıkışacağım sanırdım sürekli hayırlısı nı istedim sana da tavsiyem maddiyat iyiyse sevdiğini dinle çocuğun olunca yıpranabilirsin iş saatin çok yada işini değiştir az maaşla az yorulduğun bir iş bak hayat çok kısa dilerim mutlu bir yaşantın olur..
bir avm de çalışıyorum..haftada 2 gün öğlen gidiyorum ama o saatlerdede o eğitimde oluyor onu müsait olduğu zaman ben çalışıyor oluyorum hep
avm de magazada calisiyordur bence ne kadar zor ve yorucu
tamam anladim simdi
avm de bende eskiden calistim
insanin hali kalmiyor
kesinlikle baska bir is bulmalisin
zaten o tür isler gecici islerdir bence
ayriya insanin eline adam gibi parada gecmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?