Ne sorunlu insanlar olduk :(

Kendi yattığı yerden mi para kazanıyor da çalışma şartlarından kaynaklanan yorgunluğunu anlamıyor.
O zaman sen işten çıkınca evi tek başına idare edebilecek kadar kazanıyor mu?

kendi yattığı yerden mi para kazanıyor da çalışma şartlarından kaynaklanan yorgunluğunu anlamıyor.
O zaman sen işten çıkınca evi tek başına idare edebilecek kadar kazanıyor mu?

benim isteğimle girmedin işe beni çiğnedin geçtin bu yzden bu konuda destek olamam sana dedi.polis nişanlım.ve kendine ev geçindirme konusundada çok güveniyor ne evimden ne senden hiçbirşeyi esirgemem eksik etmem diyor bu konuda ona güveniyorum tabi.ama ben düğünden önce borçalrımı temizleyip gitmem gerek ailem benden sonra nasıl ödeyecek

Kusura bakma ama böyle ataerki düşünce tarzını sevmiyorum. Polis maaşlarını aşağı yukarı hepimiz biliyoruz. Asla küçümsemiyorum ama neden senin çalışmanı engelleyerek daha aza kanaat edesin ki? İnsanların hayattan beklentileri ve standartları değişir ama sen çalıştığın zaman harcamaların ya da yatırımların konusunda daha geniş düşünürsün ama çalışmazsan 5 yılda ev sahibi olacağına 10 yıl olur belki ve borçlarını ödeyene kadar sıkıntılı bir süreç olur. Bu iş ya da başka iş ama çalış derim, önce nişanlına bunu kabul ettir beyninde.

Anladığım kadarıyla mağza tarzı bir yerde çalışıyorsunuz.
Çalıştırıp çalıştıamamak konusunda bişey diyemem ama evli bir bayan için mağza cidden çok zor, 10 da eve gelmek sizin için zor olur.
Başka bir iş deneyin bence tahsiliniz yoksa..

siz bunları önceden konuşmamış mıydınız?

"asla çalışamassın ordan çıkarsan iş hayatın bitecek" tarzı söylemler gayet keskin ve net.

sanırım siz düzelir alışır diye düşündünüz nişanlınızın fikri için..

çalışmaya devam ederseniz kavga hep devame decek ,işten çıkarsanız da nişanlının -hatta eşin nikahlanmışsınız- istediği olacak ama o zaman da sen mutlu olacak mısın ? benliğini bulacak mısın ? neye kanaat edeceksin, ya ileride başına kakarsa?? 3 kuruş versin diye eline bakarsan ?

bunlar önemli konular ve ilişkinin en başında net olarak adı konması gereken konular..

2 kişinin çalışması her zaman için daha farklıdır .. hayattan beklentiniz ve standartlarınızı belirlemeniz adına.

çalışma saatlerin ağırmış , evlenince de bu şekilde çalışmaya devam edicek misin , çok zor olur , düşünsene eşin her akşam evde yanlız adam kendini dışarı atar sıkıntıdan eğer kie vlenince de aynı şatrlarda çalışacaksan , aslında buradaki ko nu şu an ki çalışma saatlerine mi kızgın yoksa seni hiçbirşekilde çalışmanı mı istemiyor

o benım çalışmama tamamen karşı.yıpranıyorsun değmez buna ben herşeyi yaparım seni hiçbirşeyden mahrum etmem diyor her zaman.bundan şüphemde yok zaten beni mutlu etmek için elinden gelenide yapar ama bu kezde o tek başına yıpranır.elele veripte beraber çalışsak beraber ödecek borcu harcı.çok malda mülkte gözümde yok allah yukarıda.ama yarın çoluk çocuga karıştınca gönül isterki evlatlaım benim yaşadığım zorluları yaşamasın.

nişanlımbenim çalışmamı hiç istemiyordu ben onu bir şekilde ikna ettim ve girdim ama gönülsüz olarak tamam dedi.bende o zaman ne mantıkla demişsem sen istemediğin çık dediğin zaman çıkarım dedim..ama evdeki hesap çarşıya uymadı malesef..ve nişanlım bana her taartışmada çık dedi.bende ona bir bireey olduğumu bunun oyun olmadıgını ve istediğim zaman çıkacağımı söyledim.tartışma o gün bu gündür alevlenerek devam ediyor ne yazıkkı..

ya çok şükür ben polis maaşıylada yaşamayı bilirim bi asgari ücretle büyüdük biz aza kanaat edebilirim ama benim amacım aileme borç bırakmadan evlenmek ve daha sonrasındada temiz bir işte tabi önceliğim memurluk, çalışıp ilerisi için birikim yapmak birazda maddi açıdan rahat yaşamak..nişanlıma bunu ancak memurluk gibi saati belli temiz bir iş olursa kabul ettirebilirim diye düşünüyordum ama artık onsanda emın değilim

o zaman başka Allah korusun ölmüycenin garantisini veriyor mu...

işi bırakma ama şartları uygu bir iş bak canım . Sabah 10 akşam 10 ewli bi bayan için zor bu konuda haklı nişanlın ilgi bekliyor tabi .
Ama şuan iş bulana kadar çalışmak zorundasın ihtiyacın var. Bunuda anlaması lazım

genelde erkekler bayanlar calıssın dıe bakar buda ılgınc olmus meslegınız nebılmıyorum ama calısmaa saatlerı daha uygun olan bır ıs bulabılrısın bence.bolelıkle sorun cozulmezmı :44:

Canım bende çok zor şartlar altında çeyiz yapmaya çalıştım ama hiç kasmadım şu olsun bu olsun diye. evlendim düşün evimde tuzluğum bile yoktu yavaş yavaş aldık. Bi erkek için eşinin dışarda yorucu bi iş de olması üzücü zor.
Ama ihtiyacım var diosun bunu acık bi şekilde söyedin mi durumumuz yok çalışmak zorundayım die?

Bide erkeğin eline bakma sözlerine kesinlikle katılmıyorum eş yoldaş herşey demek. Senin rızkınıda kazanıo o. Benim param diyen bi erkeği zaten tercih etmememiz gerekir.

genelde erkekler bayanlar calıssın dıe bakar buda ılgınc olmus meslegınız nebılmıyorum ama calısmaa saatlerı daha uygun olan bır ıs bulabılrısın bence.bolelıkle sorun cozulmezmı :44:

Ne acı dimi genelde öle kadının getirdiği paraya meyil eden erkek. Bence konu sahibi bi yerde sevinmeli. Burda kaç yazı okudum öle eşim çalış die ısrar edio ben esekmiyim çalışıyorum dien eerkekler bence bu daha acı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…