- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi sevdaveysel
-
Benım 2007den beri nişanlım hayatımda.1,5 sendeir nişanlıyız..bende 1senedir çalışıyorum..malesef işe girdiğim günden beri nişanlımla hep kavgalıyız.15 gün öncede nikahımız oldu.lojman falan için erken yaptık nikahı...dedim belki birşeyler oturur ama hiçibir zaman oturmadı aksine hep kavga kıyamet.nişanlım aşırı derecede karşı çalışmama.benim çalışma şartlarımda ağır..sabah 10 akşam 10..e tabi onu bırakın kendimle bile ilgilenemiyorum..o da bu durumdan nefret ediyor.beni anla dediğimde iş yüzünden sana hiçbir konuda hak vermem diyor...bugunde tartıştık ve karşılıklı ama çoğunlukla ben ağır konuştum..kafam çok karışık..işten çıkamıyorum çok ihtiyacım var...ne yapsam bilemiyroum...çok çaresiz kaldım.nasıl aradaki saygıyı koruyabiliriz benim üzerime nasıl görev düşüyor..
kendi yattığı yerden mi para kazanıyor da çalışma şartlarından kaynaklanan yorgunluğunu anlamıyor.
O zaman sen işten çıkınca evi tek başına idare edebilecek kadar kazanıyor mu?
benim isteğimle girmedin işe beni çiğnedin geçtin bu yzden bu konuda destek olamam sana dedi.polis nişanlım.ve kendine ev geçindirme konusundada çok güveniyor ne evimden ne senden hiçbirşeyi esirgemem eksik etmem diyor bu konuda ona güveniyorum tabi.ama ben düğünden önce borçalrımı temizleyip gitmem gerek ailem benden sonra nasıl ödeyecek
dedim başka bir iş bakim diye.asla dedi,asla çalışamazsın ordan çıktığın gün iş hayatın bitecek,memur bile olsan çalıştırmıcam seni diyor..
çalışma saatlerin ağırmış , evlenince de bu şekilde çalışmaya devam edicek misin , çok zor olur , düşünsene eşin her akşam evde yanlız adam kendini dışarı atar sıkıntıdan eğer kie vlenince de aynı şatrlarda çalışacaksan , aslında buradaki ko nu şu an ki çalışma saatlerine mi kızgın yoksa seni hiçbirşekilde çalışmanı mı istemiyor
siz bunları önceden konuşmamış mıydınız?
"asla çalışamassın ordan çıkarsan iş hayatın bitecek" tarzı söylemler gayet keskin ve net.
Sanırım siz düzelir alışır diye düşündünüz nişanlınızın fikri için..
çalışmaya devam ederseniz kavga hep devame decek ,işten çıkarsanız da nişanlının -hatta eşin nikahlanmışsınız- istediği olacak ama o zaman da sen mutlu olacak mısın ? Benliğini bulacak mısın ? Neye kanaat edeceksin, ya ileride başına kakarsa?? 3 kuruş versin diye eline bakarsan ?
Bunlar önemli konular ve ilişkinin en başında net olarak adı konması gereken konular..
2 kişinin çalışması her zaman için daha farklıdır .. Hayattan beklentiniz ve standartlarınızı belirlemeniz adına.
kusura bakma ama böyle ataerki düşünce tarzını sevmiyorum. Polis maaşlarını aşağı yukarı hepimiz biliyoruz. Asla küçümsemiyorum ama neden senin çalışmanı engelleyerek daha aza kanaat edesin ki? Insanların hayattan beklentileri ve standartları değişir ama sen çalıştığın zaman harcamaların ya da yatırımların konusunda daha geniş düşünürsün ama çalışmazsan 5 yılda ev sahibi olacağına 10 yıl olur belki ve borçlarını ödeyene kadar sıkıntılı bir süreç olur. Bu iş ya da başka iş ama çalış derim, önce nişanlına bunu kabul ettir beyninde.
o benım çalışmama tamamen karşı.yıpranıyorsun değmez buna ben herşeyi yaparım seni hiçbirşeyden mahrum etmem diyor her zaman.bundan şüphemde yok zaten beni mutlu etmek için elinden gelenide yapar ama bu kezde o tek başına yıpranır.elele veripte beraber çalışsak beraber ödecek borcu harcı.çok malda mülkte gözümde yok allah yukarıda.ama yarın çoluk çocuga karıştınca gönül isterki evlatlaım benim yaşadığım zorluları yaşamasın.
o zaman başka allah korusun ölmüycenin garantisini veriyor mu...
benım 2007den beri nişanlım hayatımda.1,5 sendeir nişanlıyız..bende 1senedir çalışıyorum..malesef işe girdiğim günden beri nişanlımla hep kavgalıyız.15 gün öncede nikahımız oldu.lojman falan için erken yaptık nikahı...dedim belki birşeyler oturur ama hiçibir zaman oturmadı aksine hep kavga kıyamet.nişanlım aşırı derecede karşı çalışmama.benim çalışma şartlarımda ağır..sabah 10 akşam 10..e tabi onu bırakın kendimle bile ilgilenemiyorum..o da bu durumdan nefret ediyor.beni anla dediğimde iş yüzünden sana hiçbir konuda hak vermem diyor...bugunde tartıştık ve karşılıklı ama çoğunlukla ben ağır konuştum..kafam çok karışık..işten çıkamıyorum çok ihtiyacım var...ne yapsam bilemiyroum...çok çaresiz kaldım.nasıl aradaki saygıyı koruyabiliriz benim üzerime nasıl görev düşüyor..
işi bırakma ama şartları uygu bir iş bak canım . Sabah 10 akşam 10 ewli bi bayan için zor bu konuda haklı nişanlın ilgi bekliyor tabi .
Ama şuan iş bulana kadar çalışmak zorundasın ihtiyacın var. Bunuda anlaması lazım
ahh ah..bir anlasa
anlaşma yap ozaman aldığın maaşı iş bulana kadar sana versin:)) ama iş buluncada saatleri uygun olduğu sürece karışmasın
hiçç kabul etmez nişanlımın çok fena inadı var malesef ya:)o parayı verse hem bende çalışmam :)))
evet düüğün arefesi birton borcun altına girdim üstelik evede ben bakıyorum kardeşlerim okuyorlar..bı ben bıde babamın emeklı maaşıyla çevirmeye çalışıyoruz evide çeyizide..ama anlamıyor anlamazkı..o hadı anne baba benım evime şu eşyamı alın bu altını takın vs..dediğinde yapabilecek maddi güce sahip ailesi var.
genelde erkekler bayanlar calıssın dıe bakar buda ılgınc olmus meslegınız nebılmıyorum ama calısmaa saatlerı daha uygun olan bır ıs bulabılrısın bence.bolelıkle sorun cozulmezmı :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?