Ne Söylediii Ne

Lyd_____

Hiç Umudum Kalmadı.
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
657
2
26
Ankara
direk konuya gircem kızlar
bugün okulda sınav vardı,görevli olan asistanlar gelmediği için bende görev aldım
sevgilimde görevliydi
ama ayrı sınıflardaydık,kağıtları dağıttık arttı aldım ben sevgilimin olduğu sınıfa vermeye gttim masaya koydum hoca yoklama kağıtlarını aldınızmı dedi almamıştık onları alırken sevgilime baktım bi an aramızda mesafe vardı işte baktığım anda yanında asistan bi kız vardı kızın bişeyler söyleyip güldüğünü gördüm sonra sevglimde bşy söyledi yüzüne bakmadan yanından uzaklaştı duymadm tabi sevgilimde görmedi beni kızı ben tanımıyorum ama sevgilim tanıyo fakat sohbetim yok demişti.o an bişey diyemedim gittim
sınavdan sonra annemler gelceklerdi beni almaya
sınav bitti ben çıktım sevgilimde çıktı annemler gelene kadr beni bekleyebilirdi ama arkadaşınn arabası yok diye gitti onu bıraktı tek başıma bekledim orda karanlık kimse yok.insan bekler.
10 dk sonra döndü geldi ben soğuk davrandım o kız ne söyledi dedim nasılsnz demiş güya ama nasılsınz demedi eminim.ya kandırmak istedi yada başka biri nasılsınız dedi onu söyledi,ama ne dediğini söylemedi kavga çıktı
annemler geldi mesajla kavgaya devam ettik
2 gün önce kavga ettiğimz bi konuyu açtı kötü şeyler söyledi
bende kötü şeyler söyledim
bende yapamıyorum artık dedim,sen ne biçim insansın beni orda bırakıp gittin dedim,o kızla sohbetin var ne söyledi kimbilir bunları hazmedemem ben dedim defol git yazma dedim kapattım telefonu.
nasıl söylemez ya ayrılma sebebi oldu bu benim için ama yinede merak ediyorum ne söylediğini ve kızı parçalamak istiyorum
napıcam bilmiyorum

Geçmiş kavga konusunu açarak konuyu unutturup, suçunu bastırıyor gibime geldi.:26:

Son düzenleme:
butür kavgalar her ilşkide oluyor bence buna çok takılmayın kavga bi şekilde unutulur herşey yoluna girer. ama burda benimde aklıma takılan o kız. ama bence üstüne gitmeyin nasıl olsa söylemeyecektir. üstelik o kızı söyleyip durmanız o kızı onun aklına hiç yokken düşürecektir ( eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek gibi ) bence yok yere sevginizi tüketmeyin aldatmadıya. senden korktuğundan böyle davranmıştır diye düşünüyorum yani uzatmayın. ama içiniz içinizi yerse kendi yöntemlerinizle araştırın kadını. sevgilinize hissettirmeden

butür kavgalar her ilşkide oluyor bence buna çok takılmayın kavga bi şekilde unutulur herşey yoluna girer. ama burda benimde aklıma takılan o kız. ama bence üstüne gitmeyin nasıl olsa söylemeyecektir. üstelik o kızı söyleyip durmanız o kızı onun aklına hiç yokken düşürecektir ( eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek gibi ) bence yok yere sevginizi tüketmeyin aldatmadıya. senden korktuğundan böyle davranmıştır diye düşünüyorum yani uzatmayın. ama içiniz içinizi yerse kendi yöntemlerinizle araştırın kadını. sevgilinize hissettirmeden

nasıl araştırabilirm bilmiyorum
öğrenmem lazım ne söylediğini yoksa barışmıycam

Sinirlenmiş olabilirsiniz ama karşı olduğum birşey var her tartışmadan sonra ayrılık cümlelerinin kurulması! gerçekten ilşkiyi zedeleyi hatta hiç olmadık yere ne olduğunu anlamadan bitiveriyor. 'bence' bu tür tartışmalardan sonra küsün kırılın birbirinize girin ama artık dayanamayacak duruma gelip kendinizden emin olduğunuzda ayrılalım diyin. yıpranırsınız yıpratırsınız.

ayy ben bile merak ettim belki gerçekten nasılsın demiştir uzun uzadıya aa ben şöyle yaptım böyle yaptım sen nasılsın demiş olabilir mi ki :31:

Her kavgadan sonra sinirle ayrılalım demek çok yıpratıcı oluyor bende yapardım bi aralar.
Sadece çok sinirlenmişin haklısında ama üstüne gitme senin kızcağını bildiği için söylememiştir diye düşünüyorum.

benim çok sevdiğim bir sevgilim var. okullar açılmadan kısa süre çalışayım, para biriktireyim deyip bir aylık bir işe girdim geçenlerde. bir çocuk ilk gün geldi yanıma oturdu. farklı gruplarda olduğumuzdan ara sıra görüyorum, gördüğümde yanıma geliyor. kpssye hazırlanacakmış, benim de kafam çalışır biraz ayıptır söylemesi, neyse laf olsun diye ben çalıştırır ya da yardımcı olurum gibi bir şey söylemiştim, ki iş yerinden başka bir arkadaşıma da ingilizce konusunda yardımcı oluyorum, tamamen arkadaşça bir tavırla söylenen bir şeydi yani, neyse, şimdi ne zaman görse ders çalışacaktık hani diyor. ben de dedim erkek arkadaşım geliyor yurdışından bu haftasonu, pek zamanım olamayacak sanıyorum. ama işte görünce sormak istediğin bir konu olursa yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince. ama bu herif arkadaşlarıyla birlikte hala hergün bana bakıyor, benim hakkımda konuşuyorlar anlayabiliyorum. hala bi heves, bi sohbet ortamı yaratma çabaları..demek istediğim bazen sen ne kadar istemediğini, zaten hayatında biri olduğunu söylesen de anlamak istemiyor birileri. ki kadın bu konuda daha yüzsüz bir cinsiyettir bence, daha fazlasını da yapar anlattığımın. belki böyle bir şey olmuştur, erkek arkadaşın da seninle arası bozulmasın diye, boş yere düşünüp kendini üzme diye söylemek istememiştir. ne bileyim.. ama belki de başka türlüdür.... belki sadece merak ettiğini, sakladığı için de daha çok öğrenmek istediğini söylemen işe yarar cevap almak için. ama anahtar kısmı bunu çok inanarak, çok sakin söylemek. o an ay bu beni kesin aldatıyor tribine neden olacak duygulardan arınarak konuşmak..

Back
X