Ne söylemeli

sakin verme. ne demek ya senin altinlarini bozdurup kardesine 3 bin liralik bilezik takmak. soz konusu kendi aileleri olunca akan sular duruyor nedense. ne saniyor bu benciller kendilerini.
benzer konudan yana dertliyim zaten 2 gundur. bunu da okudum hep delirdim.
Ben de altinlarimi zamaninda esime verdim. ogrenim kredisini odeyemedigi icin. keske vermeseydim. bunlara iyilik yaramaz bir kere daha anladim. anlatip konunu dagitmak istemiyorum. ne yaparsa yapsin ama Sen altinlarini verme.

vermedim canlar eğer alırsa boşanacağımı söyledim :((( altın için boşanılmaz tamam ama değmicek insanlar için beni kırıyorsan bende altın için seni kırarım dedim sonucu bekliyorum düğün günü yaklaşıca herşey belli olacak :((

canım sakın verme o ne saçma şey öyle yaaa...
benim tek 1 tane kızkardeşim var düğünü oldu bizde konut kredisi ödüyoruz ben kardeşime 600 tl.' lik bilezik taktım üzülerek..
kızkardeşim lafı olmaz abla hiç takmasan da olurdu dedi.. görümcenin kabul etmemesi lazım.. çok seviyosa kocanı engel olmalı.. engel de olmuyosa egoistin önde gideni.. kul hakkı diye bişey var.. eşine şöyle diyebilirsin.. bende istemem mi kardeşimize bilezik takmak 3000 tl' lik olmasında daha uygun olsun gönüller bir olsun.. yinede yapıcam dersen ben razı değilim..
Aklıma bi bu geldi..

Son düzenleme:
canım sakın verme o ne saçma şey öyle yaaa...
benim tek 1 tane kızkardeşim var düğünü oldu bizde konut kredisi ödüyoruz ben kardeşime 600 tl.' lik bilezik taktım üzülerek..
kızkardeşim lafı olmaz abla hiç takmasan da olurdu dedi.. görümcenin kabul etmemesi lazım.. çok seviyosa kocanı engel olmalı.. engel de olmuyosa egoistin önde gideni.. kul hakkı diye bişey var.. eşine şöyle diyebilirsin.. bende istemem mi kardeşimize bilezik takmak 3000 tl' lik olmasında daha uygun olsun gönüller bir olsun.. yinede yapıcam dersen ben razı değilim..
Aklıma bi bu geldi..

söyledim canım kendine yakışanı yapacakmış kendisi tek çare artık boşanırım oldu bir nebze kendisini frenledi :)

söyledim canım kendine yakışanı yapacakmış kendisi tek çare artık boşanırım oldu bir nebze kendisini frenledi :)

bu kendine yakışanı lafını kim çıkardıysa artık ne kadar saçma bi laf,
kendine yakışanı nasıl parayla pulla ölçebilir ki,

kredi borcu öderken karısının altınlarını bozdurup kardeşine 3000 tl lik bilezik takmaksa yakışan, bunu kendine yakıştırıyorsa adam değilmiş maalesef,
böyle deyiverin kendilerine:50:

bu kendine yakışanı lafını kim çıkardıysa artık ne kadar saçma bi laf,
kendine yakışanı nasıl parayla pulla ölçebilir ki,

kredi borcu öderken karısının altınlarını bozdurup kardeşine 3000 tl lik bilezik takmaksa yakışan, bunu kendine yakıştırıyorsa adam değilmiş maalesef,
böyle deyiverin kendilerine:50:

önce karına tak 3binlıralık bileziği dedim :) bakalım banada takacakmış parayı nerden bulacağı merak konum canım :))

önce karına tak 3binlıralık bileziği dedim :) bakalım banada takacakmış parayı nerden bulacağı merak konum canım :))

iyi demişsin, sana yapsın kendine yakışanını,
ona anca okkalı bi tokat güzel yakışır, kendine gelir:27:

Eşinin bunu yapmaya hakki yok .bence senin yapman gereken esinle sert konuşmadan ona mantikli cümleler kurup ikna etmeye calisman . Esinin savundugu onu dolduran bu cümleleri tek tek çürütmelisin düğüne kadar... Bence en mantiklisi bu.

Eşinin bunu yapmaya hakki yok .bence senin yapman gereken esinle sert konuşmadan ona mantikli cümleler kurup ikna etmeye calisman . Esinin savundugu onu dolduran bu cümleleri tek tek çürütmelisin düğüne kadar... Bence en mantiklisi bu.

:) geldi uyuyor kızlar yeni söylediği sözzzz tamammmm yollamıyorum bişeyyyyyy öf :) herzamn ki gibi susturma politikası birzaman sonra fikri değişiyor ne oluyor anlamıyorum bu adama :((

:) geldi uyuyor kızlar yeni söylediği sözzzz tamammmm yollamıyorum bişeyyyyyy öf :) herzamn ki gibi susturma politikası birzaman sonra fikri değişiyor ne oluyor anlamıyorum bu adama :((

gazı geçiyor olabilir mi :)
böyle bi abi de bana lazım :)
3000tl'lik bilezik nerde görülmüş..
gönlü zengin maşallah :)

Son düzenleme:
canım ne yaparsa yapsın asla yumuşama... ne o öle göndermiyorum öfff püfffff.. dediğin gibi politika yapıyo sakın taviz verme..
ayy sinir oldum yaa...

bende okurken acayip sınır oldum ya benim eşim yapsa bende senin gibi yapardım.. beni ailesinin durumunu düşünmeyene ne denir ki valahi oturup anlatmalı her şeyi anlayana kadar devam ediyorsada bırak devam etsin nereye kadar tavır alcak sana cicimm..:51:

altınlarınız varsa bence takabilirsiniz.

3000liralık bilezik olmaz da 1000 liralık bilezik olur. birde küçük bir bileklik gibi bir şey olabilir.

ama kredi kartı ile başka hediye olmaz bence.

Ev bir kez kuruluyor.

düğün dernek, doğum bir kezdir.

ve en yakınlar gerekirse kendini zora sokup bir kez maddi destek de bulunmaldır.

Türk geleneğininin bu yanını seviyorum.

bugün sen bana, yarın ben sana...

şuan okurken resmen çıldırdım ya hayatta en kabul edemediğim şey haksızlıktır bendede var birtane başbelası görümce resmen adamıı sömürmeye çalışıyorlar kesinlikle boyun eğme eğersen arkası gelir bende 2 tane bileziğimi bozdurmuştum zamanında ailesi için değmezmiş vermediler geri bile senin görümcen ne taktı sana? eşinin damarına basmadan araya eşinin saydığı bir arkadaşını koy doldur onu 2 damla gözyaşınla o konuşsun sen kavga edip yüzgöz olma dolduruşa dolduruşla karşılık en iyisi gibi görünüyor:)

bana surat yapması sonucu bende artık saçmaladığını onlar için beni kırmaya değdi mi diye sordum sana bulaştığım güne lanet olsun dedi bende dayanamayıp defol git dedim çekti gitti :( ailesi yada görümcen sana ne taktı diye soran canlar bana hiç bişey takmadılar :(( ama sanki borçluymuşum gibi davranılıyor :(( eşim çekip gidip beni yalnız bıraktı ne yapmalıyım artık gözü açılsın bu adamın :'(((

cnm hiç taviz verme, döner nasıl olsa. Hiç yumuşama, bu sefer yumuşarsan gerisi gelir. O mutlaka kendi ailesi tarafından sıkıştırılıyordur, arada kalmıştır. Eminim ki o söylediği laflar da ailesinin lafları. Eşin anlar birgünde umarım çok geç olmaz.

adam kafaya koymuş bilezikleri ele geçirmek için her yolu deniyor
kavga etti, konu kapanmış gibi yaptı bunlar olmadı
şimdi seni yanlız bırakarak kendini suçlu hissetmeni sağlamaya çalışıyo galiba..
eşini en iyi sen bilirsin. bazı insan çok kindardır üzerinden bir ömür geçse de surat astı mı asar
eğer eşin de öyleyse işin var..
Allah kolaylık versin, bakalım nasıl sonuçlanacak..
hayırlısı..

kendine yakışanı yapacakmış canım ondan okadar olacakmış :(( ama ailesi bana 1 pul bile takmamıştı :((

kendine yakışan kardeşine 3bin liralik hediye takmak ama karısının hakkını alarak öyle mi? ne kadar komik ve hatta ne kadar vahim bi durum.. insan sinir oluyor gerçekten.. Allah yardımcınız olsun

Evlendiğime pişmanım kelimesini sinirden söylediğini düşünüyorum
Sizin o kadar borcunuz varken eşinin kredi çekmesine sakın göz yummayın
Hele hele altınlarınızı sakın bozdurtmayın
Kusura bakmayın ama eşinizin yaptığı
Ayranı yok içmeye atla gider çeşmeye olayına dönmüş..

zor bir koca daha...nasıl bir düşünce ya..ona yakışan 3000liralık altınsa bi zahmet parasınıda kendi kazansın.sakıın verme altınlarını.bir kere taviz verirsen arkası gelir sonra bi bakmışsın senin altınlar yok olmuş.bu sebeple senden ayrılacak değil ya bi küser iki küser konu kapanır.400-500ede bilezikler var onlardan alınabilir.gerçi ben olsam onu bile aldırmazdım onlar bana ne taktı derdim:)

Back
X