- 13 Ekim 2020
- 2.295
- 4.402
- 63
- Konu Sahibi z e y n o m
Kendimi doldurmuyorum zaten, sadece nasıl ne şekilde söylesem anlar, anLayabilir onu sormaya calısıyorum. Zira herşeyi denemiş biri olarak benim aklıma baska çözüm yolu gelmiyor.Kadının huyu buysa siz de o her banyodan çıktıktan sonra şöyle bir kolacan etmeyi alışkanlık edinin. Haftada kaç kere yıkanıyor ki yaşlı kadın?
Millet huzurunu yuvasını dağıtıp evini bırakıp gelmiş bir odada yaşamaya çalışıyor. Genç hevesli annelerin bile bakarken zorlandığı minicik yaş grubuna günün yarısında anne babalık ediyor. Bunun sorumluluğu zaten dünya kadar. Tek kusuru bu olsun.. üstelik kuzenimin yatılı bakıcısı var, asgari ücret 2 bınken onlar 4,500 bin artı sigorta primi yatiriyorlardi. Siz??? Bedavaya çocuk baktiriyorsunuz.
Eğer bu kadar şikayetçi olsaydım oradan tasarruf ettiğim parayla temizlikçi alırdım evi haftada bir gelsin kirklasin. Kadının çamaşırını elbisesini de gordukce kirliye atardım.
Konuyu büyütüp kendinizi doldurmaniza gerek yok
Bu arada kayınvalidem yaşlı değil 52 yasında :) Çok genç ve dinamik.
Biz ücret vermiyoruz elbet aylık olarak, ama cocuguma baktığı için köyde bir evi olsun istediği için köyde ev yaptırmasına yardım ediyoruz şuan.
Zaten genel olarak hiç sıkıntımız yok dediğim gibi.