Ne suçu vardı Allah kahretsin :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu yapanın ölümü de insallah aynı şekilde olur.. Veteriner kesiklerın düzgün biçimde oldugunu buyuk ihtimal elektrikli kesıcıyle kestıgını söylemısti. İş makinesi olduguna bende inanmıyorum.. Allah kahretsın.. Simsiyah nede güzeldi
Masum gözlüm küçüğüm melek oldu gitti çektiği eziyet yanına kaldı neden üstünü kapatmaya çalışıyorlar hadi bizi kandırdılar Allah tan nasıl kaçacaklar :/

İnanın iki gündür evimizde hüzün hakim. Ne ara bu kadar cani olduk. Eşim de ben de işlerimiz gereği gayet soğukkanlı insanlarız. Dün gece habere bakıp bakıp ağladık.
Of of içim kan ağlıyor ben daha az önce gördüm eşim gösterdi dedim yalan de nolur ölmedi de dedim haberi açtı içim paramparça oldu :(

iki küçük çocuğun videosunu izledim olayın görüntüleri diye yayılmış. Türk değil zannedersem suriyeli iki çocuktu o köpeğin inlemeleri, kısık sesi kulaklarımdan gitmiyor. o video bu olaya aitse de değilse de o kadar içime oturdu ki izlediğimden bu yana sürekli kafam orada.

Masum gözlüm küçüğüm melek oldu gitti çektiği eziyet yanına kaldı neden üstünü kapatmaya çalışıyorlar hadi bizi kandırdılar Allah tan nasıl kaçacaklar :/

Üstünü kapatmadılar ki adalet bakanlığı devreye girmis bugun bakanın acıklamasını dinledim yapanı bulacaklarını soyledı.. Secimden sonra da hayvan hakları kanununda duzenlemeler gelecekmıs. Umarım gelır de caniler kodese girer..

Yeri gelmısken yasadıgım bir vicdan hesaplasmamı anlatmak istiyorum.. Oglumun apartmanda beslediği bi kedisi vardı aslında sokak kedisi adı duman boyle gri ama yaslı bi kediydi.. Özellikle soguk havalarda dumanı apartmana alır ona mama ve su verirdi sabah aksam, eger duman gelmezse cıkar beraber arar apartmana getırırdık. Yıne soguk bir gündü birseye acayip kızmıstım sinirle merdivenden inerken (oglum da yanımda ) Duman karsımıza cıktı mıyavladı. Biraz sert bi dille duman cekıl surdan cık dısarı dedım..oglum bana sinirli bi bakıs attı "neden onu kovuyorsun anne, sende yaslandığın zaman senı de soguk gunlerde sokaga atsınlar mı dedı" 6 yasındakı oglumdan hayatımın tokat gıbı cevabını yedım. Defalarca ozur diledim hem oglumdan hem dumandan. O gun kendime Hıc gelemedım ve sınırle de olsa neden oyle tepkı verdım dıye kendımı yedım durdum.. Ertesı gun ikisininde gönlünü aldım ama..

Üstünü kapatmadılar ki adalet bakanlığı devreye girmis bugun bakanın acıklamasını dinledim yapanı bulacaklarını soyledı.. Secimden sonra da hayvan hakları kanununda duzenlemeler gelecekmıs. Umarım gelır de caniler kodese girer..

Yeri gelmısken yasadıgım bir vicdan hesaplasmamı anlatmak istiyorum.. Oglumun apartmanda beslediği bi kedisi vardı aslında sokak kedisi adı duman boyle gri ama yaslı bi kediydi.. Özellikle soguk havalarda dumanı apartmana alır ona mama ve su verirdi sabah aksam, eger duman gelmezse cıkar beraber arar apartmana getırırdık. Yıne soguk bir gündü birseye acayip kızmıstım sinirle merdivenden inerken (oglum da yanımda ) Duman karsımıza cıktı mıyavladı. Biraz sert bi dille duman cekıl surdan cık dısarı dedım..oglum bana sinirli bi bakıs attı "neden onu kovuyorsun anne, sende yaslandığın zaman senı de soguk gunlerde sokaga atsınlar mı dedı" 6 yasındakı oglumdan hayatımın tokat gıbı cevabını yedım. Defalarca ozur diledim hem oglumdan hem dumandan. O gun kendime Hıc gelemedım ve sınırle de olsa neden oyle tepkı verdım dıye kendımı yedım durdum.. Ertesı gun ikisininde gönlünü aldım ama..
Allahım Maasallah oğluna çok çok akıllı ve merhametli inşaAllah hep böyle olur. O vahşete imza atanları bizim ellerimize versinler keşke ben çok küçükken arkadaşlarımla oyun oynuyorduk sonra yukarıdan başımıza birşey attılar bizde dedik o ney ki acaba çocuğuz işte merak bir de baktık güvercin iskeleti yukarı baktık bir tane adam gülüyordu bildiğiniz yemiş hayvancagizi hiç unutmam küçücük kemikleri vardı nasıl yedi onu ya pislik herif :(

Ya kedim balkondan düştü. Bizim eve bayram gelmedi. Herkes seferber. Herkes telasta. Bildiğiniz hasta evi oldu evimiz. Hepimiz gözüne bakıyoruz resmen. Birşey oldu mu olacak mi diye.
Onun için ben bir canlıya zarar verenleri anlayamıyorum. Ama aynı şekilde ölsünler istiyorum.
Allah acil şifalar versin kuzuya.. Sağlıklı uzun ömürleri olsun..

Allahım Maasallah oğluna çok çok akıllı ve merhametli inşaAllah hep böyle olur. O vahşete imza atanları bizim ellerimize versinler keşke ben çok küçükken arkadaşlarımla oyun oynuyorduk sonra yukarıdan başımıza birşey attılar bizde dedik o ney ki acaba çocuğuz işte merak bir de baktık güvercin iskeleti yukarı baktık bir tane adam gülüyordu bildiğiniz yemiş hayvancagizi hiç unutmam küçücük kemikleri vardı nasıl yedi onu ya pislik herif :KK43:

Allahın cezası herif

Konuya bir bakayım dedim bakmaz olsaydım (konu sahibi yanlıs anlama)haberleri izleyemdm gormedim iyi gormemisim yorumları bile okuyamadim boyle seyleri gorunce gercekten ne diyecegmi sapıtıyorum onu yapan aynısını yasasın insallah

Bu caniliği yapanların çocuk olduğunu ögrenmek daha çok canımı yaktı, nasıl bir ailede yetişmiş bu çocuklar, ne yaşamışlarda ufacık yaşında bir canavara dönüşmüşler bugün minnacık bir hayvana bunu yapan ilerde eşine çocuklarına neler yapmaz

Kısacık yazacağım zira içimden nefret kusmak istiyorum o masum yavru ne günah işledi daha dünyaya geleli kaç gün olmuştu bilseydi hiç gelmek istermiydi yeter ya yeter önce doğayı katlettik sonra birbirimizi yetmedi artık hayvanları katlediyoruz.

Vallahi cama çıkıp bağırasım var neden ya neden aklım almıyor küçücük bir köpeğin kuyruğundan patisinden bacağından ne istedin be şerefsiz diye yüzüne tüküresim var ama o onu bile anlamaz yetti be yetti ya ne zevk alıyorlar masum canı yakmaktan kanını dökmekten bu nasıl bir şeyin dışa vurumudur ölmek istiyorum :KK42:
Konunuza benzer bir konuda bir üye "hayvan sevgisinin abartilmasini gereksiz görüyormus, parklar köpeklerle doluymus, insanlar yürüyemiyormus, insanlara saldiriyorlarmis sonucta bunlar hayvanmis".. vs. vs.. Utanmasa(ki utandigini da düsünmüyorum ama) hayvanlar icin kesilmeyi hak ediyorlar diyecek.. Bu zihniyet hangi zihniyet biliyor musunuz? İşte o yavrunun kolunu bacagini kuyrugunu kesen zihniyetin başka bir versiyonu.. Bir de bu zihniyet cocuk yetistirecek ki en acisi da bu.. Sonra ben bu insanlara vicdansiz dedigim icin banlaniyorum.. Ama o hayvanlari bu kadar aşagiladigi siddeti mesrulastirdigi icin banlanmiyor.. Ne bileyim neler neler yazarim da üzüntüden içim o kadar tükendi ki.. Ben oglum icin(kedim) Allah ömrümden alsin ömrüne katsin diye dua ederken, bu kadar sığ bu kadar merhametsiz düsünen insanlara ne anlatabiliriz ki.. Allah tüm canlilari merhametsiz insanlardan korusun..

Konunuza benzer bir konuda bir üye "hayvan sevgisinin abartilmasini gereksiz görüyormus, parklar köpeklerle doluymus, insanlar yürüyemiyormus, insanlara saldiriyorlarmis sonucta bunlar hayvanmis".. vs. vs.. Utanmasa(ki utandigini da düsünmüyorum ama) hayvanlar icin kesilmeyi hak ediyorlar diyecek.. Bu zihniyet hangi zihniyet biliyor musunuz? İşte o yavrunun kolunu bacagini kuyrugunu kesen zihniyetin başka bir versiyonu.. Bir de bu zihniyet cocuk yetistirecek ki en acisi da bu.. Sonra ben bu insanlara vicdansiz dedigim icin banlaniyorum.. Ama o hayvanlari bu kadar aşagiladigi siddeti mesrulastirdigi icin banlanmiyor.. Ne bileyim neler neler yazarim da üzüntüden içim o kadar tükendi ki.. Ben oglum icin(kedim) Allah ömrümden alsin ömrüne katsin diye dua ederken, bu kadar sığ bu kadar merhametsiz düsünen insanlara ne anlatabiliriz ki.. Allah tüm canlilari merhametsiz insanlardan korusun..
Of ciddi misin gerçekten ya asıl o hayvanlar bizi istemese haklilar. Biz geldik onların yerlerini yurtlarını işgal ettik evlerinin üstüne koca koca binalar rezidanslar siteler diktik hayvanlar nerde yaşasınlar alanları mi kaldı nefes alacakları yer mi bıraktık. O rahatsız olanlar da gitsinler kendilerini ıssız bir adaya atsınlar. Ayrıca mümkünse çocuk yapmasınlar.

Of ciddi misin gerçekten ya asıl o hayvanlar bizi istemese haklilar. Biz geldik onların yerlerini yurtlarını işgal ettik evlerinin üstüne koca koca binalar rezidanslar siteler diktik hayvanlar nerde yaşasınlar alanları mi kaldı nefes alacakları yer mi bıraktık. O rahatsız olanlar da gitsinler kendilerini işsiz bir adaya atsınlar.
Ha bir de gecen hafta baska bir konuda hayvanlarin evde yaşamasına karşı çikan tipler vardi. Aciklamasi da "biz kendi zevkimiz icin hayvanlari eve hapsediyormusuz" yani sevgisizlige de bir kılıf buluyorlar. Kedi ve köpek evcil hayvandır. Adı üstünde. Ve evet herkes evde yasamak zorunda degildir. Ama evde yasamasinlar sokakta yasamasinlar.. Yahu ne istiyorlar bu masum canlardan ben anlamiyorum.. Merhametsizliklerine de bin tane kılıf buluyorlar ona şaşırıyorum.. Yani ben elimde olsa da hepsine evimde bakabilsem sıkı sıkı sarılabilsem diyorum.. Cünkü artık sokaklar yaşanacak gibi degil.. Görüyoruz... Şimdi ben bencil mi oluyorum? Zevkim icin mi yapıyorum?.. Yani akıl alır degil bu zihniyetler..

Ha bir de gecen hafta baska bir konuda hayvanlarin evde yaşamasına karşı çikan tipler vardi. Aciklamasi da "biz kendi zevkimiz icin hayvanlari eve hapsediyormusuz" yani sevgisizlige de bir kılıf buluyorlar. Kedi ve köpek evcil hayvandır. Adı üstünde. Ve evet herkes evde yasamak zorunda degildir. Ama evde yasamasinlar sokakta yasamasinlar.. Yahu ne istiyorlar bu masum canlardan ben anlamiyorum.. Merhametsizliklerine de bin tane kılıf buluyorlar ona şaşırıyorum.. Yani ben elimde olsa da hepsine evimde bakabilsem sıkı sıkı sarılabilsem diyorum.. Cünkü artık sokaklar yaşanacak gibi degil.. Görüyoruz... Şimdi ben bencil mi oluyorum? Zevkim icin mi yapıyorum?.. Yani akıl alır degil bu zihniyetler..
Keşke benim de imkanım olsa en son kanaryam vardı bir tane minik kuşum doktor yasakladığı için göndermişti Babam alerjik astımım var inan şu an o kadar istiyorum ki bir evcilim olsun ona bakayım.ama imkansız çünkü kesin bir şekilde yasak :( ah ah o masum yavruyu bir kez opebilseydim ondan defalarca af dilerdim :( ah kuzum ya bakışları gözümün önünden gitmiyor ben bakarken içim gidiyor onu yapanların kalbinin yerin de taş olmalı taş :/

Keşke benim de imkanım olsa en son kanaryam vardı bir tane minik kuşum doktor yasakladığı için göndermişti Babam alerjik astımım var inan şu an o kadar istiyorum ki bir evcilim olsun ona bakayım.ama imkansız çünkü kesin bir şekilde yasak :KK43: ah ah o masum yavruyu bir kez opebilseydim ondan defalarca af dilerdim :KK43: ah kuzum ya bakışları gözümün önünden gitmiyor ben bakarken içim gidiyor onu yapanların kalbinin yerin de taş olmalı taş :/
Taş dedigimiz bile bir işe yarıyor bu hayatta. Bunlar sadece oksijen israfı..

Nisa Suresi 119 . AyetAyet "Onları mutlaka saptıracağım, mutlaka onları kuruntulara sokacağım ve onlara emredeceğim de hayvanların kulaklarını yaracaklar. Yine onlara emredeceğim de Allah’ın yarattığını değiştirecekler.” Kim Allah’ı bırakıp da şeytanı dost edinirse, şüphesiz o apaçık bir hüsrana düşmüştür.

Enamm Suresi 38. AyetYeryüzünde gezen her türlü canlı ve (gökte) iki kanadıyla uçan her tür kuş, sizin gibi birer topluluktan başka bir şey değildir. Biz Kitap’ta hiçbir şeyi eksik bırakmadık. Sonunda hepsi Rablerinin huzuruna toplanıp getirilecekler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X