Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bunu yapanları tanımlayacak bir sıfat yok.
Ben 3 gündür gözyaslarimi tutamıyorum.O kuzu nasıl dayandı onca acıya.
Allah belalarini versin.Bin beterini yaşamadan ölmesin ve bizde o kişinin çektiklerini görelim.
Bunu yapanın kolunu bacağını kesecekler o zaman anlayacak bir canın kiymetini.Hayvanlara ve çocuklara yapılanlara karşı çok katıyım.
Hergün hayvanlara yapılan işkence haberleri duyuyoruz.Biri dur desin artık bunlara yeter ya YETERRR
Hayvanları sevmem yani benimki sevmemekden değil de çok korkarım küçük bi böcekden bile hele ki kaplunbadan ama asla öldüreyim de demem ölsün de demem aklımdan da geçmez bunu yapan canide merhameti geçtim insanlık yok..
Bizim toplumumuz kurbanda bile hayvan kesilirken dua eder can çekişmesin hissetmesin acıyı diye ama bu nasıl caniliktir ki özellikle acı çekmesi için yapmış ve nasıl yapabiliyo anlamıyorum o küçük yavru bağırdıkça nasıl devam edebildi ne zevk aldı ki bundan...
Ben ki hayvan sevmem ama o ne tatlılık yaa fotoğrafını gördüm o halde bile öyle şirin ki öyle mutlu bakıyo hayata
Bunu yapan cani veya caniler inşallah bigün o yavru kadar savunmasız kalırlar ve inşallah bi hayvana muhtaç olsunlar
O kadar üzüldüm ve kızdım ki ama bu sinirle ne söylenir ki ne denebilir o cani varlığa