Zaten burada anlatmak istediğim planlı çalışmayla tüm günü kendimize basıl ayırırızdı

Kızım bebekken onu anakucağı ile önüme asardım öyle iş yapardım uykusu varsa şayet çarsafla sırtıma bağlar yine işimi yapardım.
Kızımı sesli ortamda uyumaya alıştırdığım için elektrik Süpürgesinden kapı zilinden uyanmazdı rahat ederdim.
Bebekli annelere tavsiyem çocuk rahat etsin diye kendilerini rahatsız etmesinler.
Çocuk ayak bağı değildir asla.
Kızımla 40 günlükken tatile de gittim denize de girdim gece ağlamasına müsaade etmedim bebeğimi rahat ettircem diye rahatsız da etmedim.
Bir arkadaşım bundan 4 yıl önce doğum yaptı evine ne vakit gitsem her yer heryerde X bu ev neden böyle derdim ee kızdan sebep derdi.
Oysa kızı en az 2 uyuyordu ona dedim ki tembellik senin ruhuna işlemiş ben 2 saatte evi bal dök yala yaparım birde saç baş dağılmış üstü kusmuklu

Dedim ki de gidim deee bence sen boş bir mezar bul içine gir demiştim

Neyse ben bu arkadaşımın evine hergün gittim ona neler yapması gerektiğini kendine nasıl vakit ayırması gerektiğini gösterdim o da kendine bir ev işi planı yapmış ne zaman evine gitsem bak nasıl olmuş der övünürdü

Yaşam koçu gibi kadınım yawwww