Bu temizlik takıntısının sebebi gözümde iki tanedir: eli boşluk ille de eli boşuk ve eşle yaşanan cinsel uyumsuzluk yüzünden ortaya çıkan enerjinin bu yolla giderilmesi.
Hocamın evine gidiyorum, partneriyle yaşıyorlar. Hiç öyle deli gibi temizlik yapabilen insanlar da değiller. Adamın da çok sevdiğim partnerinin de hiç hastalık kaptığını görmedim. İkisi de işinde gücünde, deli gibi yoğun insanlar. Kadın öğretmen (ki bu ülkede öğretmenlik korkunç talepkar ve bir o kadar da saygın bir meslek) ve tam zamanlı yüksek lisans yapıyor, hocam akademisyen, işi gücü bırakıp kaynanası gelecek diye en iyi perde yıkayan deterjan için literatür mü tarasın bu insanlar?
Bu temizlik takıntısı olanları alacaksın (başta annem...Tanrı'ya şükür ki çoook uzaktayım bütün bu çileler 4000 km ötemde ) hepsine R denen istatistik programında çok değil birkaç adet, 3-4 değişkenli eşanlı denklem tahmin etmeyi öğreteceksin, hem de kodları kendileri yazacak, yok öyle paket program kullanmak, yemin ediyorum yorgunluktan g...leri b...lu gezer, buldukları ilk yerde uyuyakalırlar. Ben de oh olsun derim :)
Takmayın bunları, çağ değişti artık. Herkesin evinde rahat olma hakkı var, beğenmeyen bize gelmesin, davet etsin biz de zevkle gideriz :)