Ne tepki vermeliyim :(

Büyük konuşmayayım ama biri bana ya kitapların ya ben dese kendisine öyle bir hareket yaparım ki ömür boyu bir kitap kapağı kaldırmadığına pişman olur. Aynı şey forumuma, oyunuma, giyimime falan karışana da geçerli hatta. Kitapçı bir ailenin kızı olarak sana tek bir tavsiye: KOŞARAK UZAKLAŞ.

Kitap dediğin en fazla 25 tl hadi maddi konuyumu sıkıntı ediyo git sahafa yada ne bileyim onu da meraklandır. Kitaptan alınmış bir sinema filmine gidin bu kitapta daha güzel işlenmiş deyin merak uyandırın. Kitap okumayı sevmeyen insana zorla okutturucaksın diye bir şey yok fakat onun dikkatini çekebilecek kitaplar olabilir. Mesela ilhan uçkanın kızları tavlama sanatı :) anında zıplar benim okumayı sevmeyen abim bile açtı okudu :)) böyle böyle kitap almaya başladı kişisel gelişim fantastik vb. Ya da çaba içerisine girmeyin! çok mu dert ediyo " Merak etme kitap paramı kendim alabilecek kadar durumum iyi " de o anlar zaten :)

Sorun kitaplarına karışması değil sorun senin böyle bir zihniyetle sevgili olman.
Gerçeklerle yuzles...

Kitap parasını sevgilin vermiyorsa susmalı.
Kitap alınmaz mı? okumadığım kitabım olsa bile alıyorum yenisini.

Adamın kitaplarla ilgili zihniyetini falan geçtim, o bir kenarda dursun.
Bu adam cimri ya, daha şimdiden kese ortak olmadığı halde harcamalarınıza karışıyor farkında mısınız?
Bu kitap değil başka bir hobi de olabilir.
İleride canınız atıyorum dans, yemek, resim vs. kursuna gitmek istedi mesela, ya da başka bir etkinlik?
Ne diyecek evde müzik aç dans et bunun için para verilir mi?
Bu adam çocuklarınızı nasıl yetiştirecek ileride?
Kitap almak için para istediklerinde vermeyecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…