• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne tepki vermeliyim :(

MetinHande

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2017
37
11
8
27
Üniversite okuyorum, hem dışardan hem örgün eğitim olarak okumayı o kadar çok seviyorum ki okul ile değil normal kitap olarak okumayı da seviyorum çok aç kalıp harçlıklarımı birleştirip kitapçıya koştuğumu bilirim kendi kitaplığımı oluşturmak istiyorum:) fakat benim sevgilim kitap almama cok karşı amaçsız alışveriş olarak boşa giden bir para olarak görüyor :( kütüphaneye gidip okuyup iade etmemin mantıklı olduğu düşünüyor sürekli bu yüzden tartışıyoruz bir dert olmasa da ben üzülüyorum evlenirsek kitap alamazsın diyor çok kırılıyorum :( birşey diyemiyorum da kendini haklı çıkartıyor çünkü :( herşeyimi alsınlar kitaplarımı almasınlar :(

İnsanlar Fuzuli nelere paralar harcıyor sigara vs. Kitap almak güzel bişey bu kadar karıştırma kendine.

Kitaplari sevmeyen insanlari anlayamaz bana gore.
Erkek arkadasimda okumaz.ilk baslarda iflas ederiz diyordu bu gidisle espri ile.simdi eve yaptirdigi sinema odasini bolerek bana kitaplik okuma odasi yaptirmayi planliyor : ) asla vazgecme ve vazgecmedigini görsün.
Seni seviyorsa kitaplarindan ayiramayacagini anlayip kitaplarina saygi duyacaktir.

Kitaplari sevmeyen insanlari anlayamaz bana gore.
Erkek arkadasimda okumaz.ilk baslarda iflas ederiz diyordu bu gidisle espri ile.simdi eve yaptirdigi sinema odasini bolerek bana kitaplik okuma odasi yaptirmayi planliyor : ) asla vazgecme ve vazgecmedigini görsün.
Seni seviyorsa kitaplarindan ayiramayacagini anlayip kitaplarina saygi duyacaktir.
Inşallah öyle olur ne kadar güzel düşünmüş sizede okuma alanı yaratmış inan kendime olmuş kadar mutlu oldum anlatamam :) kitaplarım bebeklerim gibi herkes okumayı seve bilse keşke

Üniversite okuyorum, hem dışardan hem örgün eğitim olarak okumayı o kadar çok seviyorum ki okul ile değil normal kitap olarak okumayı da seviyorum çok aç kalıp harçlıklarımı birleştirip kitapçıya koştuğumu bilirim kendi kitaplığımı oluşturmak istiyorum:) fakat benim sevgilim kitap almama cok karşı amaçsız alışveriş olarak boşa giden bir para olarak görüyor :KK43: kütüphaneye gidip okuyup iade etmemin mantıklı olduğu düşünüyor sürekli bu yüzden tartışıyoruz bir dert olmasa da ben üzülüyorum evlenirsek kitap alamazsın diyor çok kırılıyorum :KK43: birşey diyemiyorum da kendini haklı çıkartıyor çünkü :KK43: herşeyimi alsınlar kitaplarımı almasınlar :KK43:

sevgilinizin bu derece size karışması ve ilerisi için de kati konuşması bence kabul edilir gibi değil

fakat siz daha üniversite öğrencisisiniz
"aç kalıp" kitap almak yerine, en azından şimdilik kütüphanede kitap okuyup maddi durumunuz daha iyi olunca kendi kütüphanenizi edinmeye çalışmanız bana mantıklı geldi
öğreniminizde başarılı olmanız için sağlıklı beslenmeniz önemli bence

Cok enteresan.nasil bu kadar zıt birini buldunuz?ona size saygı duyması gerektigini hatirlatin ona saçma da gelse saygı duymali

Inşallah öyle olur ne kadar güzel düşünmüş sizede okuma alanı yaratmış inan kendime olmuş kadar mutlu oldum anlatamam :) kitaplarım bebeklerim gibi herkes okumayı seve bilse keşke
Evet cok guzel dusunmus saolsun
Onun sinema sevgisine ben saygi duyuyorum.
Dedigim gibi sevmeyen anlamiyor zor anliyor.
Gelipte sinema odasini ikiye boldurup sana okuma odasi yapacagim kitaplik sec yada ciz yaptiralim dediginde agladim : ))
Hala okumaz bazen sesli okusana dinleyeyim der ama saygi duymasi gerektigini biliyor artik.
Insaallah sizinde kendiniz gibi okuyan bir hayat arkadasiniz olur okumasa bile saygi duyabilen : )))

Üniversite okuyorum, hem dışardan hem örgün eğitim olarak okumayı o kadar çok seviyorum ki okul ile değil normal kitap olarak okumayı da seviyorum çok aç kalıp harçlıklarımı birleştirip kitapçıya koştuğumu bilirim kendi kitaplığımı oluşturmak istiyorum:) fakat benim sevgilim kitap almama cok karşı amaçsız alışveriş olarak boşa giden bir para olarak görüyor :KK43: kütüphaneye gidip okuyup iade etmemin mantıklı olduğu düşünüyor sürekli bu yüzden tartışıyoruz bir dert olmasa da ben üzülüyorum evlenirsek kitap alamazsın diyor çok kırılıyorum :KK43: birşey diyemiyorum da kendini haklı çıkartıyor çünkü :KK43: herşeyimi alsınlar kitaplarımı almasınlar :KK43:
ona neymiş ki. bir kitaplık dolusu kitabım ve yarım kitaplık dolusu kitaplarım var kimseye de karıştırmam.

Evet cok guzel dusunmus saolsun
Onun sinema sevgisine ben saygi duyuyorum.
Dedigim gibi sevmeyen anlamiyor zor anliyor.
Gelipte sinema odasini ikiye boldurup sana okuma odasi yapacagim kitaplik sec yada ciz yaptiralim dediginde agladim : ))
Hala okumaz bazen sesli okusana dinleyeyim der ama saygi duymasi gerektigini biliyor artik.
Insaallah sizinde kendiniz gibi okuyan bir hayat arkadasiniz olur okumasa bile saygi duyabilen : )))
Dua ediyorum kitap sevmesi için bazen bende abartıyorum ama kitaplar insanların veremediği kadar huzur ve mutluluk veriyor liman gibi :) inşallah kitap okumayı seven bir eşim olur :) çok teşekkür ederim yorumunuz için :)

Ortak noktanız var mı? Nasıl anlaşıyorsunuz? Kitap okumamak başka bir şey, fuzuli harcama olarak görmek başka bir şey. Kitaba para mı harcanır mantığındaki biriyle konuşacak bir şey bulamazdım ben, üstelik evlenince kitap alamazsın filan demek ne demek? Şu an farkında değilsiniz ama aranızdaki uçurum her geçen gün artacak. Evlilik böyle bir adamla çekilmez. Bunları düşünün bence biraz.

Yanlış anlamayın ama o kadar kitap okuyorum dediğiniz halde virgül kullanmadığınız için yazınızda anlam belirsizliği dolu. Ne tür kitaplar okumayı sevdiğinizi merak ettim doğrusu.

Mesele kitap olur yemek olur veya başka bir davranış olur bu sizin doğrunuzdur
Size çoban gerekmiyorsa yönelendirmeye izin vermeyin
Hem kitap okumak almak olumlu doğru bir davranış

parası sevgilinden mi çıkıyor hayır çıkmıyor ne haddine bu laflar kaldı ki o kadar kitap okumuş insansın yanlış yaptığının farkına varacak görüş açın hala yok ben kitap sevmeyen insanı gerçekten sevmiyorum boş insan demek benim için okumayı sevmeyebilir ama benim okuduğuma laf ediyorsa benim için bitmiştir misal eşim hiç kitap okumaz bense bayılırım ama en azından bitirdiğim bir kitabı anlatırım duygularımı paylaşırım yorum yapar destek olur bana böyle davransa onunla hayat paylaşamazdım

Sizin en hassas noktanız ve o buna saygı duymuyor bu gerçekten rahatsız edici. Ben de kitapseverim hatta benim de kitaplık hayalim var ama korkuyorum bi yandan. Bazı insanlar gelip görünce kitap istiyor sonra geri almak için binbir takla atıyorum. Vermem diyemeyecek kadar yakınım oluyor isteyen de . Hep kapalı dolaplar ardında kitaplarım.
Bu hassasiyetinizi ya kabul edecek ya edecek başka yolu yok. Hiç gereksiz harcama değil. Ben çocuklarıma bırakacağım bir sürü kitabım olsun istiyorum notlar yazıyorum tarih atıyorum içlerine... kitaplarım evladım benim.

Back
X