Ne terbiyesiz insanlar var

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.973
3.746
333
Kızlar bugünlerde herşey üstüme üstüme geliyor yazmak istedim buraya , abimle eşi yurtdışına taşındı, annem in sinir krizleri gelen misafirler vs. Perişan oldum derken aradan 2 hafta geçti annem tekrar hastalandı astım olduğunu öğrendik derken yine misafirler ve iğrenç akrabalar ben yine sinirlenmemeye çalışıyorum derken bugün kuzenim geldi (ek olarak gelinimiz 2 defa kısmetlerime engel oldu uzun hikaye ) neyse laf lafı açtı kuzen kişisi utanmadan bana sizin gelin bir defa değil 2 defa s... ti seni annem hala torunları için ağlıyor dedi :((( o kadar kötü hissetim ki sırtıma kadar terledim sadece pis insanları Allah’a havale ediyorum ;( öyle yüzsüz insanlar var ki sabahtan ağlıyorum

Anlatim tarzinizdan kime ne icin atarlandiginizi anlamadim gibi.
Açık yazmaya çalıştım ama hala çok sinirliyim ,insanların yüzüne ölsem öyle şeyler söylemem bunu bana söyleyen kuzenime sinirledim ama tabi bana onca kötülüğü yapan gelin için ağlayan anneme ve onu toparlamak zorunda kaldığıma

Evet terbiyesižmis. Siz evlenmek istediniz de yengeniz mi engel oldu? Onu ne ilgilendirir? Yani durum böyleyse söyleyen kisi terbiyesiz ama haklı.

Açık yazmaya çalıştım ama hala çok sinirliyim ,insanların yüzüne ölsem öyle şeyler söylemem bunu bana söyleyen kuzenime sinirledim ama tabi bana onca kötülüğü yapan gelin için ağlayan anneme ve onu toparlamak zorunda kaldığıma

anneniz geline değil oğluna, torunlarına ağlıyordur.
kısmet kapatma vs yok böyle şeyler.

kısmet ise gelir hint’ten yemen’den, kısmet değilse ne gelir elden? der giderim.

sıkmayın canınızı. gelin gitmiş işte. gözünüz aydın

Kızlar bugünlerde herşey üstüme üstüme geliyor yazmak istedim buraya , abimle eşi yurtdışına taşındı, annem in sinir krizleri gelen misafirler vs. Perişan oldum derken aradan 2 hafta geçti annem tekrar hastalandı astım olduğunu öğrendik derken yine misafirler ve iğrenç akrabalar ben yine sinirlenmemeye çalışıyorum derken bugün kuzenim geldi (ek olarak gelinimiz 2 defa kısmetlerime engel oldu uzun hikaye ) neyse laf lafı açtı kuzen kişisi utanmadan bana sizin gelin bir defa değil 2 defa s... ti seni annem hala torunları için ağlıyor dedi :KK43:(( o kadar kötü hissetim ki sırtıma kadar terledim sadece pis insanları Allah’a havale ediyorum ;( öyle yüzsüz insanlar var ki sabahtan ağlıyorum
Anneniz abiniz icin krizlere giriyosa gerçekten komik ve sinir bozucu sizin halinize uzuldum

vazifen olmayan konulara karışmamayı öğrenmeden gelme birdaha diyecektin
ah ah :işsiz:

Yengeniz size bunu yapmış ta olsa kadın torunlarına opluna ağlıyor ağlamasın mı? Bıktık artık gelin düşmanlığından

Bende ölsem bazi seyleei insanlarin yüzüne söyleyemem ama bazi insanlar sanki normal borseymis gibi acikca diydbiliyorlar üstelik utanmadan. Ama ben daha aci ve agir seyler duydum, eger sinirlendifini ona gösterirsen hedefine ulasmis olir, yani böyle kisileri kendi silahlariyla ( zaaflariyla) vurmak gerekir. Mesela o sana öyle desiginde sende ona söyle cvp ver: ayy cokta iyi yapmis canim yengem ne kadarda hakliydi vs cünkü bu tür insanlar kiskancliktan yapiyorlar, sana söyleyene demiyoeum genel anlamda diyorum

Yengeniz size bunu yapmış ta olsa kadın torunlarına opluna ağlıyor ağlamasın mı? Bıktık artık gelin düşmanlığından
Buna lafım yok onu ben teselli ediyorum ama bende onun kızıyım bana da üzülebilir , ayrıca her gelin bir değil allah herşeyi biliyor ve ben sadece onu Allah’a havale ettim

Evet nefesi kesiliyor , onun eşi evliliğime mani oldu ben arkasını topluyorum .,
Benim halamda boyle gelin onlarin yuzune bakmaz gelin diye oglum diye diye aglar sinirden cildiririm kizinida gozu gormez ben anlamiyorum bu ogulculari

Bende ölsem bazi seyleei insanlarin yüzüne söyleyemem ama bazi insanlar sanki normal borseymis gibi acikca diydbiliyorlar üstelik utanmadan. Ama ben daha aci ve agir seyler duydum, eger sinirlendifini ona gösterirsen hedefine ulasmis olir, yani böyle kisileri kendi silahlariyla ( zaaflariyla) vurmak gerekir. Mesela o sana öyle desiginde sende ona söyle cvp ver: ayy cokta iyi yapmis canim yengem ne kadarda hakliydi vs cünkü bu tür insanlar kiskancliktan yapiyorlar, sana söyleyene demiyoeum genel anlamda diyorum
Evet çok doğru söylüyorsunuz Çünkü yengem onun da canını acıttı acısını benden çıkartı bir nevi

Back
X